Danas je 31. ožujka, dan do kojega preko 95% klubova i pojedinaca plati članarinu HRS-u. Šta bi bilo logičnije, u jednoj normalnoj, i uređenoj, državi, i Savezu, nego da prvi radni dan, po uskršnjim blagdanima, kad je sva ta lova već (odavno) sjela na račun HRS-a, po IMENIMA, kako pojedinaca, tako i klubova, službenica (da ne rečen uhljebnica) pritiskom na tipku tipkovnice, izlista spisak članica, i pojedinaca, članova HRS-a ?
Ali ne ! Bolje je cijelu godinu muljat s spiskom članstva, i onda ga, eventualno, objaviti iduće godine, s stanjem na 30. rujna, ove godine. Nagledali smo se takvih, i gorih, ponašanja HRS-a.
Iduća će godina biti još primamljivija za muljanje, jer je godina pred izbornu skupštinu, kad se šteli, vade mrtve duše, plaća (društvenim sredstvima) za nepostojeće članove, sve da bi trenutno vladajući cementirali postojeće stanje, i osigurali sebi, i svojim istomišljenicima tisućljetno, faraonsko, vladanje. Mislija je to i Markotić, pa se gorko privarija. Ante, Ante, svi smo za te,....
Ali to je samo jedna od "mjera" za osiguranje faraonskog vladanja. Kako javlja naše "duboko grlo" ozbiljno se razmatra ponovna kupnja beneficiranih uređaja. Da se zna koja im je garnitura to omogućila !
Samo dajte svoj glas, mi ćemo misliti (na, i ) za Vas !
Samo, ništa mi ne javlja OZNA-in pouzdanik za metropolu, šta je sa karton za Našu Uzdanicu ? Lufthansa, ili HŽ ? I pokojnom Dakiju su bili platili 1/3 karte drugog razreda vlakom do Skoplja. Ako se dogovorimo, ljudi smo, ja san da mu skupimo za kartu prvog razreda, u punom iznosu, ali u jednom smjeru. Može i autobus, s zagrebačkog autobusnog kolodvora, za Minken, 149 kuna. Džabana !
Šta je sa inventuron, niko ništa ne govori, di su reversi (na "dođen ti"), od kako je svita i vika to je trebalo bit gotovo do kraja veljače. Svi znaju di je imovina HRS-a, niko da javno zucne. Atroke vojna tajna !
Meni truju dušu spiskovima poverljivih osoba kod kojih su (već duže vrime) uređaji vlasništvo Saveza. Drugi je spisak predsjednika radioklubova koji drže u sebe doma beneficirane uređaje.
I pizda zna da je ovi, drugi, spisak puno duuuuuuuži.
Ima još, pomalo...