Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a2jg » Thu Apr 16, 2015 11:38 am

Temeljem članka 35. i 38. Statuta Hrvatskoga radioamaterskog saveza predsjednik HRS-a saziva 2. / 2015. redovitu sjednicu Izvršnog odbora HRS-a, koja će se održati u subotu, 18. travnja 2015. godine, u Zagrebu, Dalmatinska 12, u 10.00 sati.

Pročitala bratija na ovom forumu da mi znamo, ima dva tjedna, da je sastanak IO-a u subotu ujutro, pa, nisu mogli s manjim, nego, eto, reda radi, napisali rečenicu teksta ; pretrgli su se od informiranja članstva !

Naravno da (još) nisam dobio odgovor na moj opravdani zastupnički zahtjev da dobijemo izvješće NO-a u pismenom obliku, prije skupštine. Na što bi se zastupnici trebali očitovati, na nečije laprdanje ?
Ili, morti, nije njima bilo u primisli da bi neko mogao komentirati bezgrešno začeće, oću reć, povijesnu rečenicu : Sve je u redu.
Pa nije zgrada Narodne tehnike Hrvatske na adresi Arkadije 12, nego Dalmatinska 12 !

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Apr 16, 2015 11:46 am

Izviješće Nadzornog odbora kasni zbog nedavnih zdravstvenih problema predsjednika NO HRS-a, Borisa Vrbanovića. Zbog infarkta i problema sa srcem odgodio je sastanak NO 13.3.2015. i navodno da će uskoro morati na operaciju srca. Stoga će Izvješće NO biti prezentirano na samoj Skupštini HRS-a.
73,
Hrvatski radioamaterski savez
Marina Sirovica, 9A3AYM
tajnica

Majke ti Božje bistričke, ovdje su se umiješale coprnice, i tamne sile. Nisam ni pritisnuo enter na prethodni post, a ono kompić zvoni "glin, glin" , nova poruka, šalje tajnica HRS-a ! Dumam, od kako je tamo nije mi pisala, što je sada, kad ona obrazlaže, kako je kvotano...

Žao mi je imenjaka, samo, bez uvrede, koga nema, bez njega se može, i mora... Osim toga, piše, crno na bijelo, hrvatski, latinica, sastanak je odgođen koji je bio zakazan prije MJESEC i TRI dana ! Šta su radili do danas ? Ili, nisu se nadali da će iko pitati za pisano izviješće ?

Opet će me cimati laktom, gospon Vida, s opaskom : Zakaj samo ti Koki vidiš sve crno ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Apr 17, 2015 5:44 am

Putujem za Zagreb, jer ni nakon pustih godina nisam uspio dokazati praznoglavima u D-12 da niko sa otoka ne može stići na skupštinu u Zagreb koja se održava u 11 sati, a da krene od svog doma istog dana.
Nisu samo Bosanci, kojima lakše uđe metar u guzicu , nego cenat u glavu, nemojmo uvik sve po njima, ima i gorih...

Vlakom prema sjeveru...
9a2jg

Postby 9a7zz » Sat Apr 18, 2015 9:11 am

Eto,imačeš priliku čak u lice 6ARP reći što ne valja u onome što bi on trebao raditi.A ne radi.A čak i prijeti,kao,da vas vidim,ako imate muda reći mi u lice nešto.Kakav tip,da pukneš od smijeha.Jak,jači,najjači.Podsječa na jedan film ;) .Samo što se tamo ne radi o snazi nego o pameti ;) .Puno se nervira,ne valja mu to.A i ne djeluje. :lol: :lol: :lol: :lol:
9a7zz

Postby 9a2jg » Sat Apr 18, 2015 4:43 pm

Diskutira sam po 6 točaka, rekao 10 % onoga što sam namjeravao, jer se, i predsjedniku, i još njih par, stalno nekud žuri. Izglasali su novi statut, meknuli tajnicu za (možebitnog) grobara HRS-a, izglasali plan za 2015.g. 70 % ARG, 20 % izleti, 10 % KV.
Kako se čuje, Mato dao ostavku, iako bi to Puki htio zaviti u celofan.

Laureat iša feštat sa svojim fanovima Nikolu Teslu, Bože mili, dumam već sedam dana šta sve triba učinit za to dobit, osim laganja i varanja ?
Supetarski balkanski mufljuz nije doša po isto priznanje za klub , možda je ŽDO na djelu, neka pravna država radi svoj posao.

Marinko nije doša, niti je šta posla, navodno ima zdravstvenih problema u kući...
Ponudio sam se velmožama da ću im sačiniti prijedlog novog ustroja QSL biroa, nisam dobio odgovor, jedino je Puki promrmljao da , citiram, "ko bi to radio za tako malo para" ! Dovoljno glasno za zvučni zapis (diktafona).

Boris , ka šef NO-a , na moj upit gdje je rečenica o inventuri, maše sa nekoliko desetaka listova financijskog izviješća, govori : Sve je tu ! Poslije, na margini mi veli : Znaš, kad dođe 31.12. treba vratit uređaj, zaključit revers, otvorit novi s datumom 1.1. , sve mi je bilo jasno. Famozni "tajni štapski dokument" u skupštini SFRJ, taman pred rat, sve identično...

Ima toga još 4 kartice teksta, first come, first go....
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Apr 18, 2015 7:52 pm

Od svih šta san vidija u D-12, jedina dva s kojima se nisam pozdravio, njihovom voljom, su drug Džugašvili i bivši predsjednik Pero.
Razumljivo, i ja bi tako na njihovom mistu. Ja i dečki iz mog kluba , dokazali da laže, mulja, krade u contestima, dali mu priznanje, a lupeština stoji na youtube, i još ja na nju upozoravam !
Pero je, pak, pročita da sam u pismenoj formi tražija da se novim statutom ukine misto profesionalnog tajnika, on je zaposlija, a ja bi je skida ! Ne do gola, nego sa radnoga mista. Ne zamiran mu ja, svaka kuća svoga vraga ima...

Ima još...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Apr 19, 2015 4:30 pm

Na margini skupštine čuh da se ZRF opet održava na Jarunu. Prva ljubav, zaborava nema ! Ili, sila Boga ne pita ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Apr 20, 2015 5:17 pm

Puno sam pizdarija čuo na skupštini, ali, zadržat ću se na dvije, obje tajničine.

Na moju opasku da su (po špranci) stavili za projekt Zvjezdano selo donaciju od 10.000 kuna, reagirao sam, činjenicom da se tako radi od 2009.g. , i još je drug Laureat sa skupštinske govornice u Kraljevici rekao, citiram, "ako ne bude donacije (HEP) da neće biti ni Zvjezdanog sela". Donacija se nije dogodila, Zvjezdano selo bilo, od naše članarine. Tajnica se usprotivi, da govorim neistine. Zaboravila je, ili ne čita, da je godinu dana poslije, sam, ničim izazvan, drug Laureat izjavio da se "donacija nije dogodila".

Drugi joj je biser, opet grlom u jagode, na moju opasku da nisu predvidjeli ni kune za promidžbu IOCA programa. Ona ustanovi da su predvidjeli 5.000 kuna za tiskanje diploma. Ne zna jadna o čemu govori.
Lijepo sam joj rastumačio da punu cijenu diplome i/ili plakete ionako plati osvajač, a da su oni u sedam godina jedino tiskali IOCA knjižicu, koju su, opet, platili ljubitelji tog programa.

Ja neću reć' profesionalka, ko drug Goran, ja bih se usudio reći Alice in Wonderland.

Ima još...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Apr 21, 2015 10:32 pm

Kako ne bih morao pojedinačno odgovarati na upite: da li će u subotu (za 3 dana) biti održan Hrvatski Radioamaterski Kup (nekada popularni HRK-ljuš) savjetujem svima onima koje to interesira da kontaktiraju KV managera na 9a2r (at) hamradio.hr ili ured HRS-a na hrs (at) hamradio.hr
Ja kao voditelj CRO CC i web urednik nemam nikakvih informacija o održavnju ovoga natjecanja 2015-e godine....

Ridi Pagliacci...
9a2jg

Postby 9a7zz » Wed Apr 22, 2015 10:46 am

Hrkljuš, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Osobno mislim da svi koji uzmu učešća u tom lopovskom kontestu nisu ništa bolji od onih koji su mu kao neki pokrovitelji.O nesposobnom manageru,lopovluku u namještanju rezultata,naravno bes(konačnih) nije vrijedno govoriti.Sve skupa jad i bjeda.Pa da u tome sudjelujem?????Pa nije mi vrana mozak popila!
9a7zz

PreviousNext

Return to PHRK