by 9a2jg » Mon May 04, 2015 1:27 pm
Čujen da je Đuro da ultimatum Zoki do četvrtka ! Ma kud baš na svetoga Duju ! Kad je zalepršala crvena bandira sa kampanela, godine gospodnje 1942' . Koliko je talijanske fašiste bilo straj, 24 ure nisu tili prić blizu konkatedrale..
Žena mi sinoć govori : Evo, Trogirani su stavili in memoriam voljenom maršalu Josipu Brozu Titu. Ja mislija da se ona zajebaje, pa priko ramena, dobacin, i red je, tamo je bilo najviše (falših) partizanskih mirovina, oli se ne sićamo Ivana Trogiranina iz Našeg maloga mista ?
Istu situaciju imamo i sada, kada u jednom Vukovaru braniteljsku penziju prima 7.500 osoba, a bilo između 2.500 i 2.700 boraca. Podaci istovjetni, Mladi Jastreb, i sin Blage Zadre, heroja DR-a.
Normalno da tih pet tisuća pleše kako onaj koji im je dao te penzije svira. Ko ? Zna se !
Zajebajite se vi, ma ja san , na današnji dan bija na Poljudu, na utakmici, i plaka, skupa sa cilin stadionon, igračima Ajduka i Zvezde, i cilon Hrvatskom, jedino se Frfa i Šura toga javno sjećaju.
Ostali su, Bože mi prosti, dobili amneziju.
Ali, nije svako zlo ni za zlo. Jutros mi dolazi kuverta sa velikin muron, i povratnicon, kontan , da me ne zovu u Remetinec ? Ne, pravna država radi ! Javlja mi se Viši upravni sud u Osijeku da je preuzeo moj predmet tužbe protiv MORH-a, kojeg vodim već dugi niz godina, jer da je splitski preopterećen ! Valjda ću dobiti pravdu, i novce, za života ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja