by 9a2jg » Sat Apr 18, 2015 8:04 pm
Svaki put kad bi uzeja riječ na skupštini, glede QSL-iranja, Boris Jugović, iz prvoga reda, bi nešto kenja. Iako se nije ni po jednoj točki pismeno javio za diskusiju, kako to poslovnik nalaže !
No, cresendo je bio kad sam iznio istiniti podatak da nigdje u svijetu nije nacionalni QSL biro u privatnom stanu. No kad sam, poslije prvog udara, analizirao ko je to pokušao srati po meni, ispostavilo se da tri od te četiri osobe, uopće ne šalju, i ne primaju karte ! Šlag na tu tortu je stavio Puki, izjavom u stilu "pametnog" Martina, da su čak neki Savezi u okruženju tražili da im mi vršimo i tu uslugu ! Malo, ali glupo ! I netočno. Može i hrvatski, latinica, lažljivo.
Na moju drugu opetovanu javnu ponudu da im predložim bolji model, efikasniji, sa zadovoljnijim korisnicima, više novaca u HRS-ovoj kasi i više naknade manageru, nije se udostojio odgovoriti. Jadan, ne zna, on ih nema, ne šalje, i ne prima.
Nije ni trznuo na mnogobrojne zahtjeve članova, koje sam ja sažeo, po treći put u zadnjih 7 godina, da se svake godine 1. travnja (nije vic!) objavi lista klubova i pojedinaca sa plaćenom članarinom, jer 99% ih to podmiri u prvom tromjesečju.
I za mnogo drugih stvari nije trzao, biće mu to default.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja