Koji lipi osjećaj kada se bavimo radioamaterizmom a ne šupljom pričom sa helikoptera.
Ovaj se lik pojavi, nešto prije svizca, početkom godine, i sipa umotvorine. Martin je za njega Sorbona. Dakle, da ne čita ovaj naš forum, ne bi ni znao što piše u njemu. Ali, čita ga, redovno, kako mi kažu, jer na onom, HRS-ovom, sterilnom, može naći samo vatu, iz Lole Ribara, Karlovac.
Dakle, lani mu je bila fora fantomska skupština MOG radio kluba, ove godine su gljive ludare, drugih vrsta. No, bijmo ga njegovim oružjem.
Drago mi je da su članovi ekspedicije na Biokovo stavili fotke, iz njih je razvidno da nije učestvovao ni jedan prebjeg iz AKL-a. Ka ni mnogo puta do sada, a i neće. Pojašnjenje je jednostavno, i lako razumljivo, jači su bez njih !
Nema se ništa za zamračit, šta će in onda oni ?
A što je bila zajednička ekspedicija CIG-a i CBM-a, to je ljudi normalno, i 3MR i 3EME su bili u oba kluba, sad su promotori zajedništva, uzdanički + državotvorni, nema toga ko in može stat na kraj. Možda jedino Gogo, jer Muzil je uber alles, skidam kapu majstore.
Inače, nije za krivit čelnike tih klubova šta nose klupske uređaje doma, nije to njihova umotvorina, prvi i jedini put što sam bio u stanu njihova predsjednika Marinka Velata, tada kapetana fregate, vidio sam u zidnom ormaru u hodniku , neraspakirani TS510 s ispravljačem, i vanjskim VFO-om. Kad san ga pita šta bar on ne radi s njime, kulturno me ispratija vanka.
A učenici uvijek nadmaše učitelja.
Ovi su to odradili, de capoto...
P.S. Nisam zaboravio lik s početka priče ; u svakoj pošiljki QSL-ki je bar jedna s Palagruže, na koju treba odgovoriti, 22 godine poslije. QSL-ku na kojoj odgovaram, sam im JA osigurao, besplatno.
Ni to in nije bilo dosta.
Bude nastavak, don't worry, be happy.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja