Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Thu Jan 18, 2018 3:32 pm

Ma ovo je mila majka koje ja bojeve bijem sa puno većim i žešćim Antikristima.
Odavno san napisa koja je ovo "ekipa".
Ovaca za šišanje očito ima pa i pamfleti ovakvih likova imaju svoju publiku.
Sve je to jedna velika izdrkotina.Gadi mi se čitat.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jan 19, 2018 8:02 am

Reni, ovo je druga organizacija Narodne tehnike, u kojoj sam aktivan, od 1961.g. , do danas. Prva je Radničko pomorsko sportsko društvo Split, popularna Lučica, u Spinutu. Tamo sam bio superaktivan do 1971. , vrijeme kad treba odabrati glavni smjer u životu, sport ili nauka.
Odabrao sam školu, i nisam požalio.
Ostao je radioamaterizam, u kojem bi se htio osjećati komodno, ne zanemarujući novonastale uvjete, ali poštujući sve dosege i zasade, koje su postigli moji prethodnici, i koje sam očekivao da će nastaviti, produbiti i poboljšati naši nasljednici.

Umjesto toga, otprilike od 1989./90.' imamo stalnu borbu s onima koji bi htjeli sve raznijeti i razjebati, što su generacije stvarale.
HRS nije ništa pomogao klubovima. Lopovi i balkanski mufljuzi su se samo imali u koga ugledati, i od koga učiti. HRS je zoran primjer da od glave riba smrdi, a čisti se, ka i uvik, od repa. Znači, najebe oni mali, koji bi tija pošteno, ali ne može, jer su oni okolo njega uprli da rade pošteno, ako baš ne može drugačije. Neki su mi to rekli otvoreno u lice. Neki od njih su već mrtvi, ali sam zapisivao izjave, s mjestom, očevicima, datumom i satom izjave.
U RK Marjan ima naših četvero prebjega koji su ukrali radiouređaje i opremu, vlasništvo mog kluba. Zar ti misliš da su oni "osnažili" bratski gradski radio klub ?
Nisu baš ni gradski oci Splita pizde, ne daju Marjanu ni kune, dok, u isto vrijeme, nude prostore i daju ne male novce nekim opskurnim skupinama, kombinacijama CB-a i nedefiniranog, za potrebe Civilne zaštite, i ostale potrebe Grada !
Dobro je pisa Smoje, ovo je ludi Grad, ne treba mu, i ne haje za dva kluba, jedan stvoren 1945.g., na vrhovima tandžara, boraca 26. divizije, koji su se vratili u Dalmaciju, nakon oslobađanja Knina i Trsta, i drugog, vojnog, stvorenog u filigranskoj radnji Marija Velata i ostalih specijalista, brižno školovanih na Muzilu.

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 19, 2018 2:32 pm

A kad smo već kod tog popisa, zašto nije javno objavljen popis sa stanjem 31.12.2016. koji je bio osnova za pravo glasa u 2017. ?
I kad će biti objavljen popis sa stanjem 31.12.2017. (jer je on osnova za pravo glasa u 2018. ) ?

Ivo, majku mu staru, pa zar nisi shvatio da puno tražiš ? ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jan 20, 2018 9:23 pm

Joj Adame, pa mogao si odmah napisati da te to peče. Tvoja veza na RKP, a njihova po svim medijima.

Hrle, Uzdanico naša , ili njihova, svejedno, zavist je teška bolest, bolest glave, Šekspir je predobro opisao...

Otežavajuća okolnost za Adama je šta je sve radio opremom koju je sam kupio ; to te muči, ili si to prebrodio ?

Oće ta Lufthansa ?
Last edited by 9a2jg on Sat Jan 20, 2018 9:23 pm, edited 1 time in total.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 21, 2018 7:38 am

Hrle, pa šta ne uspijevaš pročitati sa razumijevanjem i shvatiti šta ti jednostavno pišem.
Pa ne misliš valjda da mi fali medijske promocije u tehničkim i znanstvenim krugovima?
Pogotovo promocije u ovakvim kvazi medijskim prostorima, tipa prvi u selu?

Bilo bi žalosno da se spuštam na takvu razinu da mi je potrebna promocija u domaćim kvazi glasilima.
Link koji sam ti postao je tebi trebao biti podsjetnik, na to da sam ja odavno odradio vezu sa ISS-om, i to ne telefonom nego crossband VHF/UHF,
tako da meni ne možeš prodavati maglu o ISS projektu i kako to funkcionira.

Citat: 9A6XX - 20. Siječanj 2018, 16:39:41
Pa nije kontakt na ISS (sa ili bez telefona) nikakva mudrolija. Što bi trebali predstavljati samo pokuse iz CERNa?

Tu si sasvim u pravu, to nije nikakva mudrolija.
Čemu onda ovakvo prodavanje magle i medijska pompa oko nečega što nije nikakva mudrolija.

A pusti se ti projekata sa CERN-a, drž se ti bolje projekata sa Index portala, to ti definitivno bolje ide.

pozz
QV

Adame, nemoj tako, u idućem postu će napisati koliko su veza sa kontest lokacije uradili za "sponzore".

Ne boj se, neće napisat gdje stoje na DXCC, WPX, IOTA, IOCA , 9A FF, to je ispod njihovog nivoa. Baš kao i u ostalim uzdaničkim klubovima.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 22, 2018 3:30 pm

Javlja mi pouzdanik OZNA-e za metropolu, veli, provjereno, pola klubova nije platilo klupsku članarinu HRS-u u 2017' ! Ne mrem verovati, odgovaram ja, tu je neka falinga, u matematici, sigurno je računao pripadnik nečije Pete kolone, koji ne želi dobra vječnim predstavnicima naroda, koji su sami sebe izabrali.
To što ti klubovi dobijaju QSL-ke, je, to nije zbog neplaćanja, nego što su dizali ruke, kad je ovima trebalo...

Na Balkanu, već je 83 godine aktuelna tzv. Jeftićeva lista, nikako da siđe s repertoara. Pravi akteri, zahvalna publika, veselje se širi na sve strane...
Manjina hebe većinu, samo kod Jeftića, i u Guinness-a.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 23, 2018 11:55 am

http://www.braconline.com.hr/bracke-vij ... klubu.html

Ključni izričaj u tekstu doživotnog predsjednika je da je tečaj trajao 4 mjeseca ! Kako se to uklapa u Zvjezdano selo, tečaj od 5 dana, još usput i nauče plivat ? Autore, gadiš li se sam sebi ? Je li dosta laganja , svemu i svakome ?
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jan 23, 2018 1:32 pm

Kad se laž konstatno ponavlja ljudi na kraju i povjeruju :!: :(

9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Tue Jan 23, 2018 2:33 pm

Mislija san da nam samo naši branitelji obole i umiru oko pedesete godine.Međutim obolija je i jedan koji je 91 uteka u Milano.Kako mi se čini šanse su mu male.
Takav je život.Moš bižat po cilome Svitu ali dragi Bog sve vidi i njemu nemoš uteć.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jan 23, 2018 3:57 pm

Kad san tek počeja čitat, uvatija san se katekizma, na prvoj stranici je pisalo : Božje oko svuda gleda, sakrit mu se ništa ne da !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK