Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a2jg » Fri Aug 11, 2017 4:23 pm

Prije 6 dana se trebao održati susret na Blidinju, na kojemu je , na putni nalog, trebao nazočiti predsjednik HRS-a, plus pratnja. S obzirom da su polutrijezni zastupnici skupštine već i zaboravili, za što su dizali ruke, ima nas koji smo bili protiv, ne zato što smo bili trijezni. Sadašnji predsjednik samo nastavlja tamo gdje je prethodnik stao. Rodila ga majka Rvatica.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Oct 06, 2017 10:15 am

Prođe i treći tjedan kako je završilo u Njemačkoj.Navodno smo i platili odlazak našega predstavnika.Navodno je netko bio.Predstavnici susjedne zemlje su ga,stvarno-ne navodno- odvezli i dovezli nazad do svoga odredišta.Dal se vratio u svoju bazu?Ima li kakva nova Preporuka po kojoj bismo se trebali ravnati?!?
Zar uvijek moramo saznati novosti od susjeda ili kopati po netu...-HILFE!!!!! :(
...sada će glasnogovornik napucati par linkova....DANKE,to znam i sam!
Zlatko-9a2sb

Poslovica kaže da svak ima vlast kakvu je zaslužio. Mi, da smo se u Boga stinama itali, nismo zaslužili ovakvu. Drugi put se još bolje napite maksuzije, prije glasovanja.
Onda 4 godine - amnezija, i to kolektivna.
Da se utiša savjest.
QSLL.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Oct 07, 2017 10:51 am

Jučer sam, sa dva kraja Lijepe naše, dobio mailove, manje više istovjetnog sadržaja, a na temu puta predsjednika u Njemačku. Kolege i prijatelji se pitaju, kako napisa 2SB da su ga "vozili", kako izgleda obračun putnih troškova tog službenog puta ? Nije valjda, ko Perini, na koje se sam pozivao, sam obračunavao, i sam ubirao novce ?

Inače, nazočio sam na skupštini, kad je Vrba, u jednom trenutku rekao, citiram , "pa neće Nadzorni odbor pregledavat putne račune" ! Upravo u tome i jest stvar, od Pere, naovamo. Trebali su.
Zato su i izveli onu farsu s glasovanjem za mene, za člana NO, prvo izabrali, s više glasova nego je dobio predsjednik HRS-a, onda se sjetili da bi ja čačkao mečku u pičku, pa izabrali drugog !

Hrle, moreš radit šta hočeš u Dojčlandu, niko ti neće kontrolirat putni nalog. A Lufthansa je ionako sister company od Croatia airlines-a, ti si s njima familiar, od Brazila, naovamo.
Samo, nema više Mate...

P.S. Nema Plana za 2018.g., bar za zastupnike u skupštini, u krugu malobrojnih je već gotov, uključuje potporu maloj Njemačkoj ! Javlja OZNA-in pouzdanik, sigurno, ko u SBER banci !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 12, 2018 2:01 pm

Nezamjetno, pod točkom 10. zapisnika svibanjske sjednice 2017.g. , je šaptom usvojen sramotni zapisnik, gdje su optužili Ivu iz Zadra da sramoti HRS, ekspresno predložili smjenjivanje, smjenili ga i izabrali novog člana NO. Sve piše na stranicama 16 i 17 "usvojenog" zapisnika. Tamo piše i tko je "predložio" da se izbaci Ivo, njih 7, od kojih je jedan upravo onaj koji ga je zamijenio u NO.

Ne bih se zakleo da su svi koji su glasali elektronički, pročitali inkriminirani zapisnik, jer da imaju imalo morala i poštenja, ne bi bili glasali za njegovo usvajanje. Osim ako su i sami, na narečenoj sjednici bili urotnici , i/ili i tamo dizali ruku za.

Sedam loša ubiše Miloša.

Ivo će se i bez njih nastaviti baviti ovim hobijem, u to ne sumnjam. Čistog obraza, to je i dokazao. Koji je puno vrijedniji i važniji od ijednog hobija.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 19, 2018 12:29 pm

Marko pozdrav,
Kao što sam naveo u jednom drugom postu, sve pojave se mogu objasniti matematikom.
Neukom puku, koji nisu vični matematici trebao se pronaći način kako nešto objasniti, tu uskaču narodne poslovice, dakle one iz naroda.....
jedna od takvih je i slijedeća:
"Ne laje pas radi sela nego radi sebe"
Evo, primjera radi, staviti ću se u ulogu prosječnog roditelja i nakon tvoje promocije medijskih linkova kliknuti ne jedan.
Čitam članak i mogu reći da mi se sviđa sve što vidim i čujem i samo riječi hvale na školu i voditeljicu projekta, BRAVO.
Hm, zašto ne bi i moj sin upisao Prvu srednju informatičku školu ?
Idem malo izguglati tu školu da vidim šta i kako će i moj sin upisati upravo tu školu.
Sve super, pet, programi, uvjeti, sve štima. Kao da ta škola nije u Hrvatskoj nego u Norveškoj, Finskoj, dalekoj Americi...
Ajde da vidim da li zadovoljava uvjete upisa i koliki je prag potreban za upis u školu. Sin je odlikaš, sve 5.0 trebao bi upasti, a i ja ga doma drilam sa arduinima, raspijima...
Nema praga za upis! Odlično!
Ali zato ima jedan drugi prag: 33.000 kn godišnje!
"Škola nema bodovni prag. Uvijet upisa je ljubav prema informatici te razgovor sa ravnateljicom.
Školarina za jednu školsku godinu iznosi 33000 kn, a može se platiti godišnje, kvartalno ili u mjesečnim ratama."
Nekako se baš čudno posložilo jedno iznad drugoga, ljebav prema 33.000 kn. Slučajnost ;D
I sad ja računam (matematika i narodne poslovice) supruga i ja uprihodimo godišnje 100.000 kn. Hm, 33.000 kn nam je upravo godišnji izdatak za podstanarstvo.
Sine dragi, nećeš na Mjesec, ma nećeš ni telefonom pričati sa ISS-om, žao mi je...
Dakle, sasvim je normalno za privatnu školu da se reklamira na tržištu i pliva u bari sa krokodilima. To je legitimno.
Ono što je upitno je kako novinari i mediji prenose takve događaje.
Od telefona napraviti telebridge je samo minorno prodavanje magle....
Što bi rekli pojedinci - plaćena reklama, idemo dalje, takvih medijskih članaka je pun internet, ex.žutilo od štampe.
Slažem se da je kod nas bitnije biti prvi u selu nego zadnji u gradu (narodna poslovica opet).
Zanima me koliko će stranih medija, portala, foruma prenijeti ovu vijest da su učenici jedne privatne škole telefonom razgovarali sa ISS-om.
Uostalom to uopće nije radioamaterski projekt, tako da je bespredmetno trošiti elektrone na ovu temu.
Tebi osobno pohvale na trud i zalaganje za sve što činiš i pomažeš svima na polju tehničke kulture.

pozz
QV

Marko, Adam te izasra za ovu, i idućih 5 godina. Neko će reć, nije izasra, nego razotkrija motiv, nije govno, nego se pas posra.
Isto kao i na primjeru Facebook-a.
Isto kao i na primjeru Hamsphere-a.

Ide vas, u 21. stoljeću, a... ?
Za našu lovu.

Ili, kako je Hrle upakira govno u celofan, citiram "klubovi plaćaju da bi HRS proveo programe koje on (čitaj minijaturna skupina ljudi, koji misle da su RA mesije) provodi " !

Ako je i od Istrijana, previše je...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jan 19, 2018 1:27 pm

Adam mi nije nije tija potvrdit morske lokatore na 50 MHz.Radija san ga nekoliko puta.Zajebava me da su njegove kartice od zlata! Prejadno.
Od tada je za mene gotov.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jan 19, 2018 1:45 pm

Svaka osoba ima svoje dobre i loše strane. Šta misliš da smo ja i ti drugima dragi ? Moš mislit ! Vole nas, ka mater ludu ćer...

Činjenica je da ih Adam razotkriva, stručno, razložno, i s argumentima.... Da mogu, krvi bi mu se napili... Mogu mu puvat...

Kamo lijepe sreće da je više pisatelja, ka Adam, pali bi prije vrimena. A i ovako ih niko ne jebe 2 posto...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jan 19, 2018 5:02 pm

Nismo,ali nikad nikome nisam uskratio QSL karticu.Ka ni ti.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jan 19, 2018 5:58 pm

Sad ću ti ih nabrojit 20, koje traže QSO u domaćim natjecanjima, ja im pošaljem kartu, oni nikad ! Baš me čudi , sve iz uzdaničkih i državotvornih klubova ! Rasadnici ispravnog odgoja mladeži !
Marko ih hvali na sva usta ! Koliko nisko ovi Pazinjani mogu pasti ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 23, 2020 2:21 pm

Najnoviji biser mi je (ponovno) HRSVKS. Nakon pustih slanja formulara, preuzimanja obveza, dodjeljivanja zapovjednih mjesta evo opet krećemo od nule. Godinama se plaćaju domene a na webu samo logo i tajni planovi rada. Sada se opet traže popisi, što tko ima od opreme, ... Jad i čemer. A sustav bi trebao poslužiti kad padnu komunikacije. Vjerojatno bi trebali preko DMR repetitora (kojima je isto pao internet) dojavljivati? Megabitni modemi na radioamaterskim frekvencijama su nam ispod časti? Bolje da ide sve preko telekom operatera. Lakše je, a lova - pa nije neka kad se usporedi s OiVom ;D
A "PLAN RADA" je točno jedna jedina rečenica : " Također vas molimo da se uključite u rad Stožera civilne zaštite na županijskim, gradskim i općinskim razinama kako bismo uspostavili komunikacijski sustav za operativne snage CZ." Zemljo otvori se !!

Ivo, nisi na "liniji", ti bi sada razčivijava zašto nam je DUZS okrenula leđa ? Završit češ kao sluga Jernej. in njegova pravica.

A ne ovaj smiješni poziv koji 9A2R i 9A3UZ šalju klubovima u ime HRSVKS (nisam znao da to još postoji, mislio umrlo odavno) za "uključivanje u sustav HRSVKS". Bezobrazno iskorištavanje krize za nečiju reklamu.

Zvonko, ne uključiš se, narodni si neprijatelj, protuhrvatski element, i još puno pridjeva iz bogatog hrvatskog jezika !
Uključiš li se, vidiš sprdačinu od mreže, neinformirano, nepovezano, ukratko, van pameti...

A sve je počelo slavonskom maksuzijom na izbornoj skupštini ! Hrle nije pio, on je za njih glasao trijezan.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK