Koliko se sićam zadnji je bija na Murteru 2005.Posli su glavešine išle na žderačinu,lokačinu i jedrenje.![]()
Da se razumimo,nije meni do toga ali ja san davno i prije Murtera uvidija da moramo osnovat DARS.A onda sam bija ispljucan pa i od "doajena".
Zato njemu svaki misec stižu QSL-ke sa buro-a.
Nama jedan put na godinu.
Na Murteru je HRS častio i neprijatelje Hrvatske. Činjenica da nisu nikad optuženi i procesuirani, ne mijenja moja saznanja i stav prema njima. Svi oni sa skupne slike su došli u Murter na putni nalog, i nisu potrošili ni svoju lipu. Arčilo se, i oborita riba, i butelje od 7 deci plemenita vina. Bordižavalo se jedrilicama i jahtama. Ukratko, ponašali su se ko pijani Amerikanci. Od hrvatskih državnih novaca.
U toj istoj godini, od tih novaca nije pomognut ni jedan jedini klub, ni oni koji je ima malo, ni oni koji nije ima ništa. Suma sumarum, oni sa slike, hrvatski državljani su sukrivci za propast i gašenje pojedinih klubova. I, sada, 2017.g. oni daju suglasnost osobi X , sa slike, za njegovu kandidaturu za više funkcije. Zemljo, profundaj se !
Glede QSL-ki, narečenomu i onda, i danas, dolazi NAJMANJE jedanput misečno paketić iz Zagreba. Na naš trošak. Normalno da će on agitirat za Marinka. To je njemu njegova "borba" dala.
Meni moja išijas.
Samo on predobro znade, ja sam za njega dragovoljac ZNG-a i HV-e, on za mene osoba koji je ispunio zakonsku obvezu, pod prijetnjom zatvora za neodazivanje, i odradio građansku obvezu.
Ko je onda dobio rat, i sve beneficije, dragovoljci, ili oni šta su išli jer su morali, a Šute mali ?