by 9a2jg » Wed Dec 20, 2017 6:25 pm
Dobro zboriš. Dobio sam priznanje s "inkriminiranom" šahovnicom još davne 1976.g. , i od tada mi visi na zidu, u prostoriji di je i stanica.
Zato su mi se uvik i motali UDBA-ši po kući, tražili "subverzivne materijale", sve do 1994.g. Neke od njih poznaješ, ima i umrlih.
A da klub nije "šmeka" minhenskoj bojni iz Banovine, to je meni bilo jasno, od 1991.g. Jedine dvije svijetle točke koje su nas podržavale, i s kojima smo divno surađivali, su bili Ured za obranu SO Split, i Centar za OiU. S prvima još dugo poslije rata, s drugima slabo, jer je politika stavila "neke nove klince".
Zamjerili su mi osobno, što sam ih javno proziva, zašto ne zbrinu bivše ratnike, među kojima je bilo i njihovih bivših djelatnika (!), po uzoru na BiH. Tu san ih taka u šuštu, dalje nisu htjeli komunicirati. Zato su in bili draži CB-aši i "borci sa YUTEL-a", nego ljudi s prve crte.
No, da ne zapizdin, to je jedna duboka tema, za neke druge forume, ili, ipak, samo za svoju dušu, i neokaljani obraz i ljudskost.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja