Svak vidi i čuje ono što hoće, ili što mu para uši.
I ja sam malo to gledao, i jedna mi se izjava duboko usjekla u možđane. Ravnatelj KB Zagreb reče da je od lanjskih skupljenih novaca (oko miljun kuna), financirana jedna studijska godina specijalizacije jedne liječnice u Škotskoj, što je koštalo oko 700.000 kuna ! Ni jedan zakon, Pravilnik ili interni propis ne mogu zadržati tu liječnicu u Hrvatskoj, ili je natjerati da plati taj iznos, ako poželi ostati, ili ići vani raditi ! Žalosno, ali istinito. Udruga se grči cijelu godinu, sakuplja sredstva, i onda je na dobroj volji primatelja te subspecijalističke stipendije, da li će ostat u LN ili otići. Sve zaludu.
Slažem se da sve društvene strukture i mediji, naročito u prosincu, udaraju ljude u one najtananije sentimente, i tamo gdje su najmekši, na bolest, i to dječju. Sakupljaju se donacije i tamo gdje broj novorođene djece eksponencijalno pada, i gdje bolnica nema nikakvo opravdanje da ima i rodilište, no, u ovoj zemlji je zadnja riječ političara, ne stručnjaka i znalca, pa svi razumni rezoni ostaju ispred vrata.
I nemoj mi molin te, protiv RTL pomaže djeci, to su oni šta pomažu supetarskom radio klubu, pa tako više puta. Nema veze šta ih ovi maslaju, lažu, falsificiraju, u toj igri, svi su sretni. Let it be !