by 9a2jg » Mon Dec 18, 2017 10:15 am
Govoriš ka Sveto pismo, ma ta pojava nije počela sa Janicon, a neće, na žalost, s njon ni svršit.
Uvik se sitin, u ovakvim situacijama, pokojnog Borisa Dvornika, koji je gubaški prihvatija posao zastupnika u saboru, na 6 miseci, pa ga je onda zaminija drugi iz HDZ-a, sve za saborsku mirovinu od 9.000 kuna...
I Boris i Janica su bili ikone, svak u svome fahu, pa su se onda prodali (posrali) za šaku kuna.
Mi to gledamo i sudimo kao pojavne oblike, koji se malome čoviku gade, ali, na žalost (ili na radost?) mi ne možemo znat šta je u njihovoj glavi.
Prodaju se pojedinci, zaklonjeni iza HRS-a i HZTK-u, neko za veći, neko za manji iznos. Neki se (pre)prodaju i više puta, i - niko ne trza.
Kad se javi javni glas razuma, ostali se prave glupi i/ili ludi, nerijetko vlasnik glasa razuma biva proskribiran, izopćen, "kažnjen" neuvrštavanjem u nacionalni adresar, ili izopćavanjem s foruma !
Taj isti pojedinac je PLATIO da bude u 9A adresaru, platio da bude na HRS forumu, no relikti socijalizma ne mare za to !
Osobno sam kažnjen bez suvislog obrazloženja, mogućnosti da ja išta kažem u svoju obranu !
Nijedan prijedlog koji sam poslao kao zastupnik u skupštini, i predstavnik svog matičnog kluba, nije NIKAD prihvaćen, članstvo nije informirano o sadržaju prijedloga, ni razlog zašto nije prihvaćen.
Danas je 18. prosinca godine u tijeku, nismo vidjeli prijedlog Financijskog plana za 2018.g. , jer vrhuška s time manipulira, uveli su sustav elektroničke skupštine i glasovanja SAMO zato da im prođe sve što predlože, u minutu do 12, bez mogućnosti da iko išta provjeri, predloži, izmijeni... Tako i vladaju, autokratski, sileno, s pozicije vlasti, ko da im je ćaćino...
Da imaju 1% stvarne želje za istinom i transparentnosti, objavili bi spisak članova s pripadnosti MATIČNOM klubu, iz čega bi bilo razvidno da su plaćane članarine za mrtve ljude, strance, i osobe koje nemaju veze s predmetnim radio klubom, samo je bitno da se prevali broj 31, i ima se dva glasa za trenutno vladajuće, od uzdaničkih, do državotvornih. Bazna je bila godina 2015. , da bi zavrtili priču na izbornoj skupštini 2016.g.
I još imaju obraza slati ankete, i pitati kako smo zadovoljni s njihovim "radom" i HRS-om ? Očito da su puni sebe, i da o sebi imaju visoko mišljenje. Mi nemamo , ne visoko, nego nikakvo. Jer, oni se, još od Pere, postavljaju da su sami sebi svrha. Mi im ne trebamo, ali nas "trpe" jer , u protivnom, ne bi mogli nositi pridjev HRVATSKI.
Radujte se narodi...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja