by 9a2jg » Thu Dec 14, 2017 4:09 pm
Kaže naš narod : Prije zore, svanut se ne more.
I žena nosi dite u utrobi devet miseci, i rodi kad jon je zeman.
Majke ti božje, ovi se natječu čiji će kurs manje durat, i ko će više "svršenih" polaznika naštancat.
Hrle i Bjelovarčani dva dana, ZS šest, sa prijemom , odjavom i vraćanjem kupaćih sa reversa, Ovi su , nazivno, na pet, uključivši aerobik.
Dvaput sam već bio napisao da sam imao u kući goste koji su kao pioniri iz različitih zemalja soc-lagera, bili na Krimu u ARTEK kampu, neki i po dva puta. SSSR je bio sve izmislio, samo je trebalo uzeti pozitivno i primjenjivo kod nas, i nastaviti gdje smo stali, prije rata.
Đuka i njegovi logorovali u Kraljevici, više puta, naši nikad.
Jučer san bija cili dan po Supetru, operatora ni za lijek. Za nagrade i priznanja spremni.
Danas, gle opetovana slučaja, oko nebodera di je CBM, ponistre se (još) nisu oprale. Od 1991.g. Bitno je da je na vratima rvaska bandira; nije mi jasno kome oni "dokazuju" svoje hrvatstvo ?
Njihov član je član IO HRS-a, čiji povratni poziv čekam, idući tjedan - godišnjica !
Bitno je da je taj IO jednoglasno izglasao namještenicama HRS-a božićnicu kakvu nemaju ni bogatije firme. Normalno, oli su dali iz svog žepa. A da je bilo malo tuć kurcon po drači, ali svojin ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja