by 9a2jg » Sun Dec 03, 2017 11:50 am
Kažu da jedna slika govori više od tisuću riječi. Tako je i ovom prigodom.
Samo pogledaj "reprezentativni" sastav, sve će ti biti jasno. Potvrda tvrdnje da se na Balkanu ne dešava ništa slučajno. Još ako Veliki brat malo "pogura", gdje im je kraj.....
Oni koji su poslije išli na putne naloge na Kosmet, ekspedicije u Crnu goru, trojica sa slike su primali naknade i honorare iz Beograda 1991.g. , dok sam ja bio u ZNG.
Ali to nije sve. Jedan sa slike je sada zadužen za rad s mladima u 9A, a drug mu je oni iz Supetra, za koga smo mi bili , ljeta 1991.g., "pijane i razularene ustaše"!
A mogu dat, njih dvojica, ruku Ranku, svi su oni "zaduženi" za rad s mladima !
Ne mogu ovaj igrokaz nigdje smjestit, da li je ovo jazbina Broja Jedan, ili se snimaju nastavci serije A je to ?
I sve se ovo događa užežin najgorega dana u dubrovačkoj povijesti, sv. Nikole 1991.g. kad su mahniti crnogorski zločinci razorili i zapalili Grad.
Onu dvojicu, iz Murtera 2005.g , s mjestom rođenja Dubrovnik, bi trebalo biti sramota. Ne mene, i mojeg istinitog pisanja, nego one šačice branitelja, koji su branili, i obranili Dubrovnik.
Žali Bože mrtvih, i invalida iz DR-a.
Ima još, ali nije za forum.
- Attachments
-

- Murter.jpg (34.79 KiB) Viewed 2295 times
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja