Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Fri Dec 01, 2017 11:51 am

Evo i dvanaesti misec, godišnjica da me je zvao "predstavnik Dalmacije" u IO , Jerko 9A3EME, da ćemo se nać, "za par dana", svi iz klubova u SDŽ-i. Tih par dana još uvik dura. Kako onda, tako sada.
Bar imamo za čin feštat, OBLJETNICA. Pa dogodine dvi godine, i onda to bude početak jednog divnog prijateljstva.....

Uvik je bilo i biće, ka u staroj dalmatinskoj poslovici, "Pomozi sirotu, na svoju sramotu" ! Koliko smo samo uložili napora, vremena i svog osobnog kredibiliteta, da pomognemo bratskom gradskom klubu Marjan da dobije građanski legitimitet ! Slavili zajedno s našim klubom, njihovu desetogodišnjicu, pa dvadesetogodišnjicu, na njihove velike i usrdne molbe, da se NJIMA digne rejting.

Danas nas već ni ne zovu na skupštinu. Njanci forme radi. Ka da smo in bili dušmani. Tako nan i triba.

Samo, naši prebjezi njima ih, svaki put kad ih vide, podsjećaju na oporu istinu. Jer su to i tražili.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Dec 02, 2017 4:36 pm

Odluka od 11.9.2017.
U Hrvatskom radioamaterskom savezu sistematizirana su dva radna mjesta: tajnika (VSS) i
administrativnog tajnika (SSS). Zakoni i podzakonski propisi koji uređuju poslovanje udruga
su se promijenili, pisanje i javljanje na projekte radi osiguranja financijskih sredstava za
provedbu ciljeva, zadataka i djelatnosti Saveza su složeniji, tako da je potrebno izmijeniti
sistematizaciju radnih mjesta u Hrvatskom radioamaterskom savezu i umjesto
administrativnog tajnika/administrativnog referenta sistematizirati radno mjesto pomoćnika
tajnika za administrativne poslove.
Izmjena je potrebna radi povećanja vidljivosti i efikasnosti što zahtijeva modernizaciju i
realniju organizaciju unutar Hrvatskog radioamaterskog saveza u skladu sa sadašnjim
stanjem i potrebama kao preduvjet za ostvarivanje ciljeva Saveza zacrtanih Statutom.
Trenutno je na radnom mjestu administrativnog tajnika/referenta, za koje se traži
promjena, zaposlena djelatnica koja ima visoku stručnu spremu. Stoga se predlaže
Izvršnom odboru Hrvatskog radioamaterskog saveza da uputi HZTK-i zahtjev da se izmijeni
sistematizacija radnih mjesta u Hrvatskom radioamaterskom savezu i umjesto
administrativnog tajnika/administrativnog referenta uvede radno mjesto pomoćnika tajnika
za administrativne poslove sa visokom stručnom spremom.
Sukladno prijedlogu predsjednika, Izvršni odbor Hrvatskog radioamaterskog saveza je
većinom glasova (5 od 7) elektroničkim glasovanjem 11.9.2017. godine donio sljedeću
O D L U K U
Izvršni odbor Hrvatskog radioamaterskog saveza uputiti će HZTK-i zahtjev da se izmijeni
sistematizacija radnih mjesta u Hrvatskom radioamaterskom savezu i da se umjesto
administrativnog tajnika/administrativnog referenta uvede radno mjesto pomoćnika tajnika
za administrativne poslove sa visokom stručnom spremom.

I bez da gledamo u kristalnu kuglu, kupljenu u China shopu na bus tanici u Novom Marofu, sve po 7, sve smo ovo mi predvidjeli, i pisali o tome na ovim stranicama !
Prvo, volšebno zapošljavanje, bez presedana, zatim uvjeravanje kako nam sad odjednom na mjestu obične službenice treba visoka stručna sprema ! Ako je i od ove falše ekipe - previše je !
Ma, ni u HZTK nisu bedasti.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 02, 2017 9:28 pm

U kojem se potu nalazi HRS? ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Dec 03, 2017 11:59 am

Ali, to nije sve.

U objelodanjenom zapisniku IO-a sa njegove zadnje sjednice se vidi da HRS planira u 2018.g. organizirati ARG skupa sa Hrvatskim CB savezom !
Reka bi pokojni Mladen Delić : Ljudi, ma je li to moguće ?
Dotakli su dno dna.
Profanirali se do besvijesti. Na njihov obraz, a na našu štetu.

Zovem priku u Zagreb, da mi objasni. On veli, čitaj dalje, sve će ti biti jasno. To je, veli, vezana trgovina ! Kako napisahu, obećano im je da će se , za uzvrat, oduzeti CB-u rad u školama i KMT-a, i dati njima.
Živi bili, pa vidjeli. Vrlo brzo će se sastati Komisija u Ministarstvu s ljudima iz HZTK, pa ćemo vidjeti ko govori istinu, a ko je Martin u oblacima.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Dec 07, 2017 10:47 am

ODLUKE
1. Zbog dogovora oko pripreme novog broja časopisa Radio HRS-a što prije se trebaju
sastati predsjednik Saveza, Željko Pilat i bivši urednik časopisa Zlatko Matičić sa novim
glavnim urednikom časopisa Radio HRS Jasminom Redžepagićem.

Puno će se usričit sa ovin novin urednikon. Da podsjetim, on je isto iz Guinness-ove knjige , predsjednik kluba u kojem je on jedini član. Ali, već sam to stoput obrazložio, ti i takvi satelitski klubovi trebaju ovoj HRS vrhuški da bi opstali na vlasti. Jedan klub, jedan član, jedan zastupnik ! Atroke Guinness !

Da ne pričam o empatiji, kolegijalnosti i ljudskosti novoga glavnog urednika, moji to predobro, nažalost, znaju.

Sve u svemu, svoj svojima.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Dec 07, 2017 12:42 pm

Da se barem preziva Stavros..bilo bi nam barem ušima ugodnije,ako ništa drugo. ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Dec 07, 2017 2:13 pm

Nemam ja ništa protiv što se on zove Jasmin Redžepagić, nemam ja problem s isticanjem muslimanske nacije, i/ili vjere. Ja iman problem kad neko nije čovik. To te ja pitam.

P.S. Meni je i ovo lito bija čovik iz Sarajeva, Musliman, radioamater, 11 dana, on i hanuma kažu da im je bilo neobično lijepo, i da su se zaista opustili i odmorili. Samo za one u Supetru smo pijane i razularene ustaše.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Dec 07, 2017 2:28 pm

Onda ima taj RA iz SA pinez? Nije baš jeftin dan u Bolu.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Dec 07, 2017 3:01 pm

Nisan ja nikad gleda ikome u portafoj, cina je cina, oš - neš, Bangladeš, kod mene se ne cjenka. Ja i moji smo obašli cili svit, nigdi se nismo cjenkali, pa onda ja ni od svoje kuće ne pravin pazar.
Neman problem sa nijednom virom i nacionalnosti, ako je čovik.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Dec 07, 2017 4:16 pm

TAKO JE! NEĆEMO SKIDAT GAĆE KA NEKI ! ;)

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK