Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Thu Mar 05, 2015 2:32 pm

Mi smo u Koprivnici imali slučaj da je predsjednik kluba 9A7K zbog zlouporabe službenog položaja ( nestanak i pranje novaca koji su dobiveni od strane ZTK grada Koprivnica a za nabavku RU )bio sudjen na sudu i kažnjen zbog toga uvjetnom kaznom sto dokazuje da je kriv i po zakonu nesmije više voditi klub ( ni jedna udruga ni ZTK ni HRS mu nisu to pravo uskratili iako je to od njih traženo od članova kluba )ali uvjek taj ali on je i dalje uzurpirajući položaj predsjednika kluba rastjerao sve aktivne članove kluba tako da je on sa par "svojih" ljudi ostao i dalje na položaju predsjednika i ne dozvoli ostalim članovima kluba da se aktivno a ni približe klubu ukljuće u rad. Molim sad mudre glave u HRS-u i njenim tjelima da mi odgovore dali i tko je trebao reagirati na takovo ponašanje radioamatera člana HRS-a.

Ako je sve navedeno točno, onda je bjelodano jasno da oni u vrhu HRS-a i u strukturama ZTK/HZTK imaju 150 iljada puta više masla na glavi, pa mudro šute.

Ali to nije sve.
Meni iz jednog uzdaničkog kluba pričaju o falsificiranju službenih isprava, dokumenata, pranju novca, friziranju računa i falsificiranja rezultata zacrtanih programskih aktivnosti, za koje su namjenski dobili novce, sve od strane jedne (odgovorne) osobe, kad ih spojim sa službenom osobom iz DO-a - muk !
Jebite se, nadalje, sami, mene više ne zovite...
Broj ŽDO je u imeniku.

Ima još, samo neka padne bura...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 11, 2015 5:34 pm

Jučer sam imao interesantan dan. Zvalali su me dvojica, oba predsjednici radioklubova, na različitim geografskim širinama Lijepe naše. Oba, manje više govoriše isto, otprilike ovako , citiram "šta si se namečija na mene, da san privatizira klub, ka da san ja jedini predsjednik šta je odnija stanice doma, i šta jedini držin ključ od PPS lokacije kod sebe, ..." Uvjeravah ih, u odvojenim razgovorima da nisan mislija baš na njih, ali, ako se sami javljaju za odgovarat, nemam ništa protiv.
Šta god sam ja pokušava razgovarati razložnije, i pomirljivije, to su oni bili žešći. Jednoga san, nekako smirija, a drugome, nije bilo druge, sam poklopio slušalicu. Nije kulturno, ali je efikasno.

Jedan iz moga kluba, nakon 52 godine, nije platija članarinu. Moga je bar poslat klupski uređaj u klub. I ono šta je proda...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 12, 2015 3:41 pm

E, moj Denis, izgubi ti muštuluk !
Ja san mora zaparat u kraljevski grad Knin, da saznam ko su Laureati, i koliko će love dobit, krajem ožujka ! Zašto smo te tamo instalirali, u Komisiju za priznanja, ako mi moramo saznavat od drugih izvora !
Iman spisak, imena, količina love, naziv priznanja (nevažno, bitna je lova...)...

Je li van sad jasno zašto je enormna nervoza u D-12, i zašto se grčevito oće cementirat postojeće stanje ? Meni je bilo jasno, na početku.

Predsjednik povjerenstva za dodjelu priznanja Nikola Tesla muči. Emir, ka jedan koji sidi u povjerenstvu za Otona Kučeru - muči.

Veća je ovo konspiracija nego u 2. svjetskom ratu.
Pa da neće "uskrsnut" Dimnjačar, Valter, Tihi, i Prle ? Moraju...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Mar 13, 2015 1:56 pm

Javlja mi insider iz Poglavarstva grada Splita, da , evo već druga godina ZTK ne dobiva lovu od Grada, ka i do tada, zdravo za gotovo, nego se udruge natječu za sredstva grada direktno. Tako i treba, ne treba nikome posrednik, katalizator, usmjerivač, ili ubrzivač, dosta je tih krpelja nad onom crkavicom od sredstava.

Samim time, osim uzdaničkih klubova, koji su u deal-u s ZTK/ŽZTK i HZTK, niko nema interesa upadat svjesno, i svojom voljom u ponovno zavisno-ropski odnos.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Mar 21, 2015 6:13 pm

Znamo di su HRS-ovi ICOM-i, na reversima, ali, di su agregati ? Za jedan znamo, kod poverljivog je druga...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 23, 2015 7:41 am

U Milni je, nakon 4 mandata, izgubio izbornu trku za načelnika, osuđeni kriminalac, s hrpom kaznenih prijava, (falšom) diplomom iz Kikinde, i još hrpom kriminala.

Zašto o njemu pišem na ovom forumu, pod ovim naslovom ? Upravo zato jer je on izbacio radioklub iz dodijeljenih im prostora bivše vojarne kraj helidroma. Mutila se voda, pokušavalo se prodat talijanskom mafijašu, dok MORH nije rekao dosta, nismo vam za tu namjenu dali tu lokaciju !
U školi, koja u odnosu na prije rata, ima upola manje đaka, ima prostora, koji se koristio i davno prije rata, ali ravnatelj nema sluha, a općini je račun blokiran još idućih 5 godina, poradi vraćanja duga po pravomoćnoj sudskoj presudi, i fiškalskoj nagodbi.
Svaka sličnost Općine Milna i HRS-a je namjerna.

P.S. Zadnja vijest sa Radio Splita : Bivši načelnik je poručio novoizabranoj načelnici : Nastavi tamo gdje sam ja stao ! Lipo jon želi, put popločan kriminalom, koji vodi u zatvor.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 25, 2015 8:16 am

Navodno još dva dana do skupštine HZTK. Mi tamo nemamo zastupnika, jer se Puki tamo samoizabra. Znači, ka i do sada, predstavlja samo sebe. Sukladno tome, informira sam sebe, ako šta shvati.
Za sada je shvatio da među Laureatima neće biti niko od radioamatera. Jer smo mu mi ovdje napisali da nisu nikoga kandidirali.
Od Nikole Tesle su odustali, jer im je GG pomrsio račune, pa im više nije interesantno.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Mar 27, 2015 2:15 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vlad ... 09948.aspx

Zar nisu takva i izviješća NO HRS-a ? Odgovorna osoba HRS-a ? Da je Boga i pravde, bio bi pod istragom...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 30, 2015 12:26 pm

http://slobodnadalmacija.com/Split/tabi ... fault.aspx

Je li ovo onaj šta je obećava našem bivšem članu vratiti oteti klupski prostor ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Apr 01, 2015 8:15 am

Primjećene veće skupine osoba kako nose radiouređaje i opremu pred vrata radiokluba Split. Dopisnik iz Hvara javlja da je nepoznata osoba ostavila pred vratima Općine dva TS530S, i dijelove beama.
Poslali smo skaute da motre ulaz u D-12, pa da nam jave kad dođu ICOM-i.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK