Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Wed Aug 30, 2017 8:57 am

Slušaj, kad je uspija napisat da se za KV više troši nego za ARG, ja san puka ka cvrčak ! To mu, i najjadniji poznavatelji stanja u HRS-u ne mogu povjerovati. No, on spada u red onih što cijeli život kvocaju i ubadaju društveno, pa ga jedna "mala" laž ništa ne košta. Na brzinu sam pregleda realizaciju Planova i programa zadnjih 7 godina, odnos je nemjerljiv u korist ARG-a ! Ajde mi , za primjer, navedi JEDNU ekspediciju na hrvatske otoke, u zadnjih 20 godina, da je financirao HRS ? Ne možeš, jer nije. Za rad 9A0HQ žicaju sponzore, isto kao i za 9A CW C. Čemu, ako drug Hrle govori istinu ?
A, da je to sve dalekosežna , vezana, trgovina, svjedoči i činjenica da su u pravilnik za dodjelu Nikole Tesle stavili društveno koristan rad, s djecom, kao muljanje s ARG-om, a ne uspjesi na KV i UKV ! Za ovo zadnje su doslovce rekli da je to osobni odabir specijalnosti pojedinca, unutar cjelokupnog hobija !
I to su obezvrijedili, postavljajući krive standarde, pogrešna letvica, zaletište, i stadion.

Samo su akteri ostali isti.
I stariji.
Last edited by 9a2jg on Wed Aug 30, 2017 1:48 pm, edited 1 time in total.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 30, 2017 9:02 am

Ti znaš što bi Beton na sve ovo rekao? Dijelim njegovo mišljenje.

9A6R
2600
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Sep 02, 2017 10:14 am

https://www.hamradio.hr/ljetnom-kampu-z ... 0-35-sati/

Dalmacija je prepuna starih umotvorina , kroz poslovice. Jedna od njih glasi : Nikad divojku nije uda karakter, nego roba.
Ima i ona, talijanska, na tu temu : Pitura, bela figura !

Znači, unaprijed , bez da čujen emisiju, ja znan šta će bit. Ovi će falit, i uznosit "rezultate", koje naivni slušatelji "popiju", bez mineralne. Mi, koji znamo istinu, smo svjesni da je to jedna velika prijevara, od prvog dana, ali prijevara koja je među jatacima u vrhu, zato se aklamacijom potvrđuje, da se u 5 dana nauči telegrafija, a šesti dan rade veze !
Baš kao što je i Bog šest dana stvarao svijet, a sedmi se odmorio. Nije se iša kupat u Podstranu ili Stobreč, ka i oni.

I oni su se , par godina , igrali Boga, i pisali po danima, kao da oni stvaraju Svijet, odnosno, radioamaterski svijet.
Jadno, do zla Boga. A i znamo kako završe oni koji pokušaju ga imitirati.
Grubo.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Sep 02, 2017 4:37 pm

Snimit ću emisiju da se posli mogu smijat kad budem preslušava. :lol: :lol:

9A6R
2600
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Sep 02, 2017 4:45 pm

A di je onaj, prevažan, trenutak, kad se potegne crta, pa ga u svoje aktivnosti i "uspjehe" pišu Udruga Zvjezdano selo, RK Kaštilac, HRS, i nekoliko pojedinaca, koji skupljaju markice, ka na INA-oj pumpi, za steći uvjete za jednu od (novčanih) nagrada, uz priznanje HZTK ?
Već viđeno, više puta...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Sep 07, 2017 3:58 pm

http://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/s ... ao-suborcu

A šta je Koki stoput pisa, braniteljima, i "braniteljima", je od svih gradonačelnika najviše odgovara Baldasar. Jer, s utegom oko vrata, zvanom milanska bojna, oni su radili što su htjeli, kada i gdje su htjeli. Ovo je jedan od klasičnih primjera.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Sep 10, 2017 11:32 am

https://www.vecernji.hr/vijesti/mladenk ... bu-1193390

Jel' ono ovako nešto slično učinija moj bivši radni kolega i (tadašnji) član kluba, sa članarinama RK Marjan ? I, niko nikome... Ka i većina stvari u ovoj državi. Gulit kumpire ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Sep 12, 2017 8:21 am

Splitski gradski proračun je jedva proša, zahvaljujući paktu HDZ-Kerum. Opet je "slučaj" bio Hajduk, i dodatnih 6 miljuna, navodno za njegovu Omladinsku školu, a na uštrb 12 tisuća ostale djece u gradu, koji se bave drugim sportovima, i školskim sportskim aktivnostima.
Svi su, baš kao i Modrić, dobili amneziju za onaj kredit od 60 miljuna, za koji sam u startu pisao da će ga , u konačnici, vratiti grad, čitaj porezni obveznici.
Dobri poznavatelji baluna u Splitu mi tvrde da zadnjih 25 godina ta tzv. Omladinska škola služi za reket roditelja, od strane tzv. skauta, stručnog stožera i vodstva te škole.
Ako se i iznjedri koji talent, odma čim napuni 18, prodaj, po mogućnosti, a građani Splita plaćaju...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Sep 18, 2017 3:18 pm

https://iaru2017.org/

Tamo su i predstavnici Hrvatske, poslani iz HRS-a, a za naše novce. Isti oni koji su gromko šutjeli kad su se trebali boriti da uđemo u nacionalnu klasifikaciju našeg hobija. Ali, oni su iznad toga.
Ove godine oni u Švabiju, dogodine Hrle, a za 2019.g. ćemo se dogovoriti.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Sep 19, 2017 8:30 am

https://www.hamradio.hr/24-opca-skupsti ... -njemacka/

Ovako je i Pero pisa sam sebi putne naloge, dok je išlo...

Znači, za put u Švabiju se ima, za QSL-iranje nema ?

A , možda, nađe i jeftiniji smještaj za Hrleta, za WRTC ? Čuje se i postaja sa skupštine, ne bojte se, nisu naši operatori. Naviklo brajo, kako nema postaje u HRS-u.....
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK