by 9a2jg » Tue Aug 29, 2017 9:24 pm
Evo, drugi put u deset godina, pitam odgovornu osobu HRS-a za nerad QSL biroa, oba puta mi odgovara bezobrazni i zapjenjeni prostak Marinko.
Svojedobno se Puki nije udostojio odgovoriti mi, sada ovaj balkanski prostak odgovara umjesto Pilata. Očito im je to uvriježeni obrazac ponašanja.
QSL manager laže, i kola maže što bi rekli Slavonci, jer kad uspije javno lagati da je on meni slao.....
Pa nemam ja "žnoru" kao neki "podobni", pa da primam kad se kome digne. A nema ni evidencije, kako u domaćem , tako i u inozemnom ekspeditiranju, to smo opravdano tražili na skupštini u Kraljevici, slijedom preuzetih obveza, i datih samoobećanja kod apliciranja za dužnost. Nikad od tog nismo vidjeli, ni slova, ni brojke. Samo čista, 99% demagogija.
Znam ja što njega boli, između ostalog, što sam javno kritizirao samospotiranje vlastitog djeteta koje je tek počelo raditi na bandovima. Istina boli. Bol boli. Razumljivo.
A IOCA ekspedicija s Tomom Dugečom, incognito, javno sam o tome pisao, to i radioamaterstvo, ko Bog i šeširđija.
A di su tuđi prsti, svoje veze ? Kuku lele.....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja