by 9a2jg » Thu Aug 10, 2017 11:36 am
Oću govorit, i svjedočit istini, pa šta bilo da bilo. Meni gosti dolaze, već godinama, i nose mi fotke plaže ispod bolskih hotela, pa sve do Zlatnog rata, gdje koncesionari, i zaposlenici hotela, pod okriljem noći stavljaju ležaljke i suncobrane, tako da gost namjernik , koji ujutro dođe u 07:00 nema di stavit ni šugaman ! Naravno da nema pisanog traga, zaposlenici koji nosaju te ležaljke za 3 iljade kuna misečno, neće svjedočit protiv gazda hotela, a bezobrazluk koncesionara je već postala "legendarna i slavna". Zbog činjenice da sam na ovo bio stavio težište u izbornoj kampanji kandidatkinje kojoj sam bio savjetnik, primao sam mnoge usmene prijetnje, neke (tobože) u šali, a neke se nastavljaju , svakodnevno. Vrti se velika lova, i rat je bezpoštedan, bez morala, i skrupula.
Trebam li reć da koncesionari, i po njemu postavljeni bilmezi da tjeraju goste namjernike, imaju redovito križ oko vrata ? Zemljo, otvori se...!
Ponoviću što sam već jednom pisao, kad sam na jednom većem turističkom skupu pitao da zašto varamo inozemne partnere i goste, te na reklami za HTZ za inozemstvo, redovito stavljamo Zlatni rat, bez IJEDNE ležaljke, rezultat nije bio odgovor, nego me više nisu pozivali. Ima tome jedno 5 - 6 godina...
Pametnima, dosta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja