Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Sat Jul 22, 2017 2:10 pm

Oni su uvik u punon sastavu, samo baza ne smi znat di su !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 31, 2017 6:37 pm

http://www.hamradio.hr/radiamateri-arg- ... -hrvatske/

Svašta san čuja i vidija, ali da postoje RADIAMATERI, saznajen tek danas ! Ni u Kijevu se tako ne reče ! I Gumeni bi ispravno reka !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Aug 01, 2017 9:13 am

http://www.hamradio.hr/radioamateri-arg ... -hrvatske/

Isporavili su drugovi iz Kijeva, da kuda će, pa redovno čitaju ovi forum, kužnili su di je falinga...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Aug 06, 2017 3:53 pm

Nisan nego napisa prošli post, zvrči telefon, pita me vjerni čitatelj kad će taj softver kojeg izmišlja Hrle & suradnik za evidentiranje članstva ?

Prvo san mu reka da je u mom okruženju plus 38 C ! Zatin san mu kaza da ne triba softver, kad pola klubova ima jednoznamenkasti broj članova ! Na kraju san mu ponovija da je dostatan excel, kojega je već neko drugi izmislija.

Pametnima, na kolektivnom GO, dosta.

Možda san ih uvridija pridjevom "pametni" ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 07, 2017 8:01 am

Najranije me zove službujući, šta radi od 7 uri, veli, Koki , nisi fer, od kad se to ambasadori prtljaju s excelom ?

Malo san razmislija, udahnija, i reka mu : Je, jemaš praf.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 09, 2017 9:01 am

http://www.hamradio.hr/6-arg-kamp-mlade/

Predsjedniče, ako imaš (i)malo obraza, daj ostavku.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 11, 2017 4:14 pm

http://www.yu1srs.org.rs/dl/srs_doc/opdopraqsl2017.pdf

Atroke program što ga pravi drug ambasador, aka excel !
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 28, 2017 10:39 am

Odgovornoj osobi HRS-a

IO-u HRS-a

NO-u HRS-a

Zahtijevam od gornjih naslova ispunjenje ugovornih, i unaprijed plaćenih preuzetih obveza, iz osnova funkcioniranja nacionalnog QSL biroa.

Svjedočimo eroziji rada 9A QSL biroa, zadnjih nekoliko godina, usprkos činjenici da IO HRS-a , i NO, tvrde da sve radi kako treba. Vrhunac nereda je ove godine, gdje mnogi klubovi i pojedinci tvrde da nisu primili ništa !

Deseci tisuća QSL karata, diljem Hrvatske, spakirane čekaju na otpremu, no ljudi ne šalju, jer se boje, gdje će iste završiti. Voditelji najpoznatijih europskih biroa kažu da se ne sjećaju kad je zadnji put došla pošiljka iz HRS-a !

Zadnjih godina im se sve rjeđe šalje, no sada je to , očito, kolaps. Osobno sam poslao paketić prije ljeta u HRS, sam Bog zna gdje je završio. Ovakvo jadno stanje treba prestati, označeni su odgovorni, čeka se lijek.

Uspjeli ste, svojom indiferentnošću, neradu, i neodgovornosti, puknuti još jedinu vezu koja je povezivala članove HRS-a radiooperatore s HRS-om.

Nitko se ne srami, nitko nije preuzeo odgovornost, nitko ne čini ništa da se to promijeni.

Borivoje Đorđević - Koki, 9A2JG

tajnik RK Split 9A1AKL

Ovo je poslano na HRS. Neka pati, koga smeta. Nek' se crveni ko ima obraza.
9a2jg

Postby 9a4db » Mon Aug 28, 2017 10:54 pm

A to ti je zato što nisi ispunio anketu :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Tue Aug 29, 2017 5:46 am

Kako napisah prije, njima tzv. anketa služi za pranje savjesti.
Ovo stanje s, nekad, nacionalnim QSL biroom je nacionalna sramota. Ta je sramota počela s prvim tajnikom poslije Žike, da bi eskalirala zadnjih dvanaestak godina. QSL manager je samo personifikacija stanja.
Svake godine mu IO i NO dadnu prolaznu ocjenu, znači, oni su svjesni suučesnici. Oni voljno produžavaju to bolesno stanje.
Ali, to nije sve. Ti isti uvjeravaju ostatak radioamatera operatora, koji koriste QSL karte u svom radu, da je sve u redu ! Čak imaju obraza to i napisati u službenim dokumentima ! Dno dna !

Misliš da njima nije bolo oči da je Vincek bio stavio u svoj predizborni program vraćanje QSL ormara, vlasništvo HRS-a, i QSL biroa, tamo gdje mu je mjesto, u Dalmatinsku 12 ?
Zato su ga i kaznili, bez izricanja kazne, s zabranom pristupa HRS forumu !
Zašto i ja, imam kaznu veću od Mirka Norca, što je pucao u djecu i starčad ? Zato jer govorim, i pronosim istinu. A ona im je (pre)bolna.
Stoga i internetski hakerski napadi na moje mailove i stranicu. Također i na ovu ovdje. Sve im je zaludu. Plaćenici zijanili, ko i Velež.

Još ću napisati samo jedno, u stilu "ambasadora" Hrleta, stigoše mi brojni pozivi podrške tekstu pisma HRS-u.
No, za razliku od našeg dragog Uzdanice, aka Excel, ja se ne kupam u samozadovoljstvu, naprotiv, ja sam svakom pozivaču rekao isto, sjedni i napiši to što si meni rekao, bar vi možete pisati na onom, najsterilnijem forumu radioamatera u Europi. Za sada - tajac.
Klasična hrvatska šutnja, i nezamjeranje.
Do kada će, ne zna ni Đekna.
QSLL .
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK