Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a6r » Sat Mar 25, 2017 5:14 pm

Ma Koki sve je to jedna da kažem izdrkotina.Eto. :x

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 25, 2017 5:46 pm

Ajde, ka Boga te molin, na stranicu HAKOM-a, i ukucaj u pretragu izdatih (i važećih) dozvola 9A3IK. Ne moraš se mučit, ili minjat očale, neš je nać, iz prostog razloga što je NEMA !

E sada, koliki je to OBRAZ, primit jedino radioamatersko i operatorsko priznanje, a nemaš dozvolu za rad. Znači, ne radiš, nemaš QSL-ku, znači nisi taj koji je triba dobit ! Capisci ?

To je početak i kraj radioamaterizma u Hrvatskoj, jer, takvi nas vode, takvi dobijaju priznanja, neko i novce, svi se smješkaju, a po sale na skupštini bi palo na alkotestu. A svi glume uglađene građane, savjesne, predane...
Alkoholu, morti ... ?

Puki, tajnica, svi su ti takvi u fili za priznanje, neće dobit oni koji cipa veze po cili dan, kome je kamara puna diploma, uređaja , QSL-ki, koji nije ništa ukra iz kluba i/ili Saveza, da ne nabrajam još "uvjeta", ima ih......

A Boro i dalje spotiran na šototajerske frekvence, još ga Englez zajebaje, da je bilo dosta na 137, da oće li na 472kHz ?

Dobro je govorija Varaun : Samo da ne bude ka na ronilačkoj skupštini !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Mar 25, 2017 7:49 pm

Ko da su oni radioamateri? To su krpelji,pijavice,paraziti koji sišu lovu i slikaju se za forume.To triba nogom u guzicu i ciao,bao. :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 25, 2017 9:48 pm

Ali, to nije sve !
Ovo me prenerazilo :
Članak 49.
Predsjedavatelj je dužan:
1. prekinuti govornika koji ne slijedi dnevni red i predmet o kojem se raspravlja,
2. prekinuti govornika koji iznosi netočne podatke, vrijeđa ostale sudionike zasjedanja ili druge osobe i tijela, vrijeđa javni moral, odnosno na drugi način narušava red sjednice i izreći mu javnu opomenu,
3. udaljiti sa zasjedanja, javno opomenutu osobu koja na jednom zasjedanju opetuje ponašanje zbog kojeg je bila javno opomenuta i protiv nje pokrenuti stegovni postupak,
4. javno ukoriti i udaljiti sa zasjedanja osobu koja se neuljudno ponaša i narušava rad zasjedanja i protiv nje pokrenuti stegovni postupak.

Ovo je član 49. , predloženog Poslovnika skupštine, koji bi se trebao usvojiti 8. travnja.

Ono što se daje u ovlasti predsjedavajućeg skupštine je mjera zaštite protiv NEKOG koji iznosi netočne podatke, vrijeđa ostale sudionike, vrijeđa javni moral, odnosno na drugi način narušava red sjednice. Jednom riječju, protiv nekog koji nije pri sebi. Na Balkanu osobe najčešće nisu pri sebi zbog konzumacije alkohola. Znači, predlagatelj dobro pozna navade zastupnika, dapače, imamo to i ovjekovječeno.

Ja sam za zadnju, izbornu, skupštinu predlaga alkotest na ulazu. Nisu se ni osvrnuli na moj prijedlog.

Sad vidim da sam bio u krivu. Za pravo stanje zastupnika trebao je alkotest na izlazu.

Osobno me smeta što nema točke 5. , sukladno točki 2. , koja bi trebala otprilike izgledati : "prekinuti izvjestitelja, člana radnog predsjedništva, ili radnog tijela, koji iznosi netočne podatke, dovodi u zabludu zastupnike, i time vrijeđa njihov intelekt".

Jer, baš takvih se situacija nagledasmo, i naslušasmo, od 2009.g. u Kraljevici, do izborne skupštine , studenog 2016.g. Lagali su nas o mnogočemu, časopisu, QSL funkcioniranju, repetitorima, članstvu, IOCA programu, slučaju Severinac, slučajevima stimulacija, jubilarnih nagrada, elektronskih glasovanja bez nadzora i provjere, kod sklapanja ugovora o radu, primanja na određeno, pa na neodređeno vrijeme, i još mnogo toga...

Niko nikada od onih koji nam lagaše s skupštinske govornice nije odgovarao. Kako sada predlažu, i nadalje neće. Jer su oni pisali ovaj prijedlog. Koji se odnosi samo na zastupnike, kojima smanjiše minutažu na 3 minute.

Stvarno nas drže za marvu bez civikata.

E moj narode,...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Sun Mar 26, 2017 12:11 am

Pošto znam da se ovdje čita više nego TAMO,ovo će netko sigurno prenjeti djelatnicama u zna se kojemu savezu.
Mole se djelatnice saveza da prije nego što počmu jedna drugoj j...... mater da provjere je li prekinuta telefonska veza sa osobom sa kojom je jedna od njih par trenutaka prije razgovarala.
Toliko o radnoj atmosferi ,bolje reći NERADNOJ atmosferi u famoznom savezu.Ako famozne dame izjave da to nije istina rado ću im pustiti snimku,može i javno, njihovog "ugodnog" razgovora.
Taj usrani savez treba razjebati po kratkom postupku!
9a7zz

Postby 9a2jg » Sun Mar 26, 2017 11:38 am

Viktore ti si treća osoba koja mi tvrdi da se tamo pičkaraju, psovaju međusobno, i da je to javna tajna. Najbolji primjer da nešto smrdi u državi Danskoj je da službenica s SSS-om zakazuje instruktažu, sat prije skupštine, a ne tajnica, kojoj je to u opisu radnog mjesta.

I, ko o čemu, nego kurva o poštenju, a vojska o skraćenju, ta momčad ugrađuje u prijedlog novog Poslovnika skupštine , citiram, "da predsjedatelj skupštine štiti nazočne od vrijeđanja i kršenja javnog morala" !
Naša se ko će štitit od vrijeđanja i kršenja javnog morala !

Mene smeta polupijana, ili, polutrijezna, rulja na skupštini, ma me novoizabrani predsjednik, kao predsjedavajući skupštine nije zaštitio ! Jer mu je to odgovaralo ! Jer ga je ta polupijana rulja i izabrala. Ne bi trijezna, garant !

Povijest se ponavlja, osoba željna vlasti ne bira sredstva ni osobe koje će mu pomoći u ostvarivanju tog nauma, no, kad dođe na vlast, počima mukotrpni put odalečivanje i odstranjivanja istih.

Ja i dalje plediram za alkotest, pa šta košta da košta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Mar 26, 2017 6:07 pm

"Hvala" ti što ste me izbacili i iz mailing liste kod odlučivanja u IO pa sad u radu Nadzornog odbora mogu sudjelovati samo retroaktivno (kad se udostojite objaviti odluke IO na webu, što u ovoj godini još niste napravili niti jednom - lako provjeriti na stranici koju posebno ističeš ) i kao fikus (što naravno ne želim).

Da sam ja predsjednik HRS-a, i da mi ovo , OPETOVANO, napiše član NO-a, ja bi dao ostavku.
Ali, za dati ostavku moraš imati morala.
Možda zato spominju moral u prijedlogu poslovnika Skupštine, u točki 49 ?
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Mar 27, 2017 8:25 am

Čuj,kod njih moral nije prosječno pao već ga uopće nema :!: :(

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Mar 27, 2017 8:28 am

Oni će braniti moral ! Zemljo, profundaj se ...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Mar 28, 2017 5:50 pm

Mike, pridružujem se tvome upitu i sutra ću to istjerati na čistac pa ti javim što sam saznao.
Ja sam siguran da sam (najmanje) dva puta slao u HRS obrasce za sebe i još neke klupske kolege ali ništa se u Callbooku promijenilo nije.....

Ovo piše drug Džugašvili, jedan od stupova režima u D-12. Ko koga jebe u ovom igrokazu ? Ja sam, kako za sebe, tako i za suprugu dvaput ispunjavao formulare, i slao HRS-u, onda mi je ona rekla : Molim te, ko Boga, nemoj se više ponižavat, oni imaju SVOJA mjerila i kriterije, po kojima su neki tamo, pa čak bili i mrtvi !

Ne mogu, ne spomenuti, događaj iz prvog kvartala prošle godine, pisao sam o tome, kako osoba X iz Daruvara, položi ispit, dobije znak, isti mu u istom tjednu osvane u 9A imeniku, radi Palmyru, Heard, Sendviče...

Samo dokaz kako neki piče, preticajnim trakom, za njih nema presretača... Pokrovitelji, mecene, dobrotvori, humanitarci, sve go altruist, ko da ga sad vidim, od Osijeka, preko Daruvara do Istre, via Broćanac.

Ljudi znaju znanje, rade radnju...
Ispekli je, u onom, "nenarodnom" , režimu.
Ako ćemo se zajebavat.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK