Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Sat Dec 23, 2017 4:37 pm

Koliko se sićam zadnji je bija na Murteru 2005.Posli su glavešine išle na žderačinu,lokačinu i jedrenje. :x
Da se razumimo,nije meni do toga ali ja san davno i prije Murtera uvidija da moramo osnovat DARS.A onda sam bija ispljucan pa i od "doajena".
Zato njemu svaki misec stižu QSL-ke sa buro-a.
Nama jedan put na godinu.

Na Murteru je HRS častio i neprijatelje Hrvatske. Činjenica da nisu nikad optuženi i procesuirani, ne mijenja moja saznanja i stav prema njima. Svi oni sa skupne slike su došli u Murter na putni nalog, i nisu potrošili ni svoju lipu. Arčilo se, i oborita riba, i butelje od 7 deci plemenita vina. Bordižavalo se jedrilicama i jahtama. Ukratko, ponašali su se ko pijani Amerikanci. Od hrvatskih državnih novaca.
U toj istoj godini, od tih novaca nije pomognut ni jedan jedini klub, ni oni koji je ima malo, ni oni koji nije ima ništa. Suma sumarum, oni sa slike, hrvatski državljani su sukrivci za propast i gašenje pojedinih klubova. I, sada, 2017.g. oni daju suglasnost osobi X , sa slike, za njegovu kandidaturu za više funkcije. Zemljo, profundaj se !

Glede QSL-ki, narečenomu i onda, i danas, dolazi NAJMANJE jedanput misečno paketić iz Zagreba. Na naš trošak. Normalno da će on agitirat za Marinka. To je njemu njegova "borba" dala.
Meni moja išijas.
Samo on predobro znade, ja sam za njega dragovoljac ZNG-a i HV-e, on za mene osoba koji je ispunio zakonsku obvezu, pod prijetnjom zatvora za neodazivanje, i odradio građansku obvezu.
Ko je onda dobio rat, i sve beneficije, dragovoljci, ili oni šta su išli jer su morali, a Šute mali ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 23, 2017 5:15 pm

Samo su istinski domoljubi dragovoljno stali u obranu Domovine kad ih je trebala,svi ostali su MOBILIZIRANI.
Ima ih koji nisu ni mobilizirani,niti radnu obvezu dobili? :roll:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Dec 24, 2017 7:31 am

Doša je i, toliko očekivani, Badnji dan.
Sezona (odavno) završila, obralo se lozje, napravilo vino, ubrale masline, napravilo uje, ispekla rakija, prošli Svi sveti i Mrtvi dan, ušli u najmirniji period godine ; Badnji dan je vrhunac tog perioda.
Rođenjem Isusa u jaslicama počima novi ciklus, koji se ponavlja, cijeli život.
Večeras, na ponoćkama, će zaoriti Raduj se o Betleme, kao poklič, za novi ciklus. Nije bez veze refren te pjesme " Mesija će doć...."

Svim ljudima dobre volje želimo miran i blagoslovljen Božić !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Dec 24, 2017 10:00 am

Užgali smo badnjak,zavonja je bakalar...
9a6r

Postby 9a6r » Sun Dec 24, 2017 10:00 am

Užgali smo badnjak,zavonja je bakalar...
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Dec 24, 2017 10:35 am

https://www.youtube.com/watch?v=affLHDU97U0

Mater je mater, a bakalar je bakalar.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Dec 24, 2017 12:51 pm

Čitaju ovaj blog i u D-12. Eno su stavili čestitku za Božić i Novu 2018.
Da si prin napisa prin bi je i okačili. ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Dec 24, 2017 2:00 pm

Čitaju, čitaju, neka čitaju... Ovdje imaju šta za naučit, mi tamo nemamo ništa. Eno ti oni sterilni forum, tri dana niko ni slova nije napisa. Između ostalog, mi in dođemo ka večernji tečaj vjeronauka za odrasle. Večernju su školu sami svršili, zajedno sa Zuhrom i Antimonom.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Dec 24, 2017 4:13 pm

Ja i ne mogu tamo pisat jer nemam moralno-političku podobnost. ;)
Pokušava san se ulogirat višeputa ali ne ide.
Nisan sakupija onaj potrebiti broj kaznenih bodova da bi imali skužu izbacit me na konto njih.
Ali nije mi puno stalo.Sam vidiš da malo tko pametan tamo išta piše. :D
Mnogima je došlo iz guzice do možjana.Godinama o tome pišemo ovdje a pisali smo i tamo dok smo mogli.Reuters se jednostavno ne može zaustaviti,drugovi naši. ;) Jednog puno poznatijeg i važnijeg od nas je to košalo predsjedničkog mandata.I vama će doć kraj...pomalo.Sva sila za vrimena. :D

Radujte se narodi... :P

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Dec 24, 2017 4:28 pm

Boga ti živa, Reni, Denis nije nikad za ništa kažnjen, pa mu ne daju pisat. Dat pisat doktoru nauka, koji je napisa nekoliko knjiga, i koji je u Povjerenstvu za odobrenje programa HZTK ? Jesi lud ?
Oni su za "balkanske tehnike", difamiranja, olajavanja, podmetanja krivih informacija, a sve s ciljem da se umanji i omalovaži nečija stvarna vrijednost. Zar nije ono Hrletovo "nisko" pisanje o antenama na zemlji, bilo upereno protiv Denisa, i njegovog matičnog radio kluba.
No vidiš, Denis nije aplicira za američki znak, ka Hrle, njemu je sasvim dobar i dostatan hrvatski. I Hrletu je, kad triba financirat izlete, gdje reprezentira sebe, a ne Hrvatsku, za hrvatske novce.

Kako nije u Financijskom planu za 2018. pomoć Hrletu da ide u Švabiju, to pretpostavljam da će, elektroničkom sjednicom (da se ne moraju gledat) IO odlučiti tijekom iduće godine, od naši članarina.
Zato one i služe.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK