Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Wed Dec 19, 2018 9:03 am

Još jednu sentencu, pa gren radit.
Osin mene i tebe, još je jedino Edo ima "negativnu karakteristiku", po njihovim kriterijima. Zato i nije poslan na Banjicu, iako je (po PS-u) preda Velatu poziv za služenje vojnog roka, ka i svi u CBM-a.
Otiša je ka "obični" vezista, poslin obuke u Pazin, i tamo učinija cili vojni rok, ladovina, DX-iranje, po po dana bi bija u PPS radio kluba, zajebali su ga ka Bugarin tuku ! ;)

Je li se sičaš, u vrime dok san ja još smija pisat po HRS forumu, kad san ja napisa Hrletu, da je više učinija Edo za njihov klub, nego oni svi skupa, da je on , tobože začuđeno, pita : A ko je taj ?
Jel ti sad očito da je i Uzdanica u istom ešalonu sa Peron, i Milnaraninon ? Iz istih su se libara i "informacija" napajali. Jer, o dosezima nepoćudnih elemenata se ne smi govorit, ni pisat.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 21, 2018 4:23 pm

Kako bi koji političar, u SSSR-u, pa u nemilost Staljina, poslije Hrušćova, brisali su ga iz svih službenih podataka, skidane pojedinačne slike po javnim ustanovama, vojsci, i policiji, a gdje su bile skupne fotografije, tu su radili ešaloni fotografa-retušera. Gdje je do jučer stajao čovjek, sada je bila mrtva priroda.

Evo 2/3 YOTA projekta je prošlo, 1/4 deklariranih stanica se ne javlja, a od onih koji se javljaju, na pola ih rade odrasli. A što se tiče masovnosti, ili, možda je to neadekvatna riječ, bolje bi bilo reći brojnosti, količina i učestalost veza nije vrijedna spomena.

Koliko sam bio pročitao zapisnike IO-a, kandidatura HRS-a za domaćinstvo YOTA druženja 2019, je otkazana. S razlogom, pretpostavljam, jer i danas, 10 dana pred Novu godinu, ne znaju koliko će dobiti i za koje prijavljene projekte Komisiji za vrednovanje programa HZTK-e. A i nema štete, to je ionako samo neozbiljni izlet 4-5 youngstera , sa jednim ili dva voditelja, tek toliko da im guzica vidi puta.
Nešto kao kad RK Pazin organizira "svehrvatsko druženje mladih", a u naravi im za vikend dođe omladina iz jednog zadarskog kluba. E, ali marljivi birokrate sve bilježe, svaka se takva "akcija" pika, treba "zaslužit" priznanja i naše novce koje su Pazinjanjani nezasluženo dobili. Trolist je dobio sve što je bilo moguće, plus klub. Poznati HZTK model, kojega je doveo do savršenstva uzdanički klub Vidova gora, nešto slabije Kaštilac, koji kasni u fazi. Ali, oni su dugoprugaši, Kipčonge Keina je uvijek sjeba protivnike na ujednačenost, na duge staze. Utrkiva se sa antilopama i zebrama. Rečimo ka da se netko, za primjer, utrkuje sa magarcima, od Broćanca do Klisa. Dalje ne može, ni starom, ni brzom cestom.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Dec 21, 2018 7:21 pm

Radija san par veza sa ovim momcima sa Kosova.Čitam tamo,imaju od 20-25 godin,pišu oni da vole DX,vole i putovati po svijetu i traže financijsku pomoć :?: :roll:
Srce ti Irudovo,svak bi tako volija da mu kapaju sredstva sa strane,malo od onamo,malo vlastite love,subvencionirani uređaj, pa sa avionskom kartom u ruci Lufthansom na put. :roll: Znači da niko nije imun na žicanje,zapomaganje,moljenje,kumljenje,traženje donatora,sponzora itd,itd.Velike DXpedicije traže jače sponzore,firme,veće fin.dotacije jer ih više i ide u rijetki entitet.I onda biva ko više topa sredstava,taj je veći baja u selu! :o I kad se šalje direkt za potvrdit veze karticom,obvezno traže barem 2 dolara,to je ka mižerija danas.Priko Pay Pala traže i duplo više.A najviše traže oni iz zemalja koji leže na crnom zlatu,nafti ! Kad vidiš s čim ti ljudi rade i u kojem se bogatstvu kupaju, pa mi još traže puste dolare za komad karte koju mi je BTW dužan poslat,sve mi se zgadi. :x Trenutno izgubim volju radit ga.Te san i počeja priskakat,pogotovo one sa lopovskim QSL managerima,koji usput i ne pošalju QSL-ku. :evil: Pa ko je tu lud,ko zbunjen a ko normalan?
Pitam se jesu li možda svi oni porijeklom sa otoka Brača? Lijepo žive,plivaju u svemu a uvik triba podmazivat in kola,redom velike terence po dinama.Nisu samo oni taki,ima ih i kod nas.Ima ih koji nikad na direkt nisu odgovorili! Ima ih koji svaki dan rade tutta forza a nikad karticu nisu tiskali.Puno prije pojave LoTW-a!!!
I sad traže OM-e koji veze potvrđuju samo priko LoTW-a.Tako i treba.A za sve ovo krivi hebeni Amerikanci od kojih sve manje kartica stiže.A od Rusa još i manje.Odi tamo sve više njih boće direkt! AhA HA,kako su samo smiješni.Tako da sve skupa lagano klizi prima ponoru.Na globalnom nivou.Sve se iskurvalo,pokvarilo,na ništa to više ne liči.
Ko zna što nas još čeka.FT8 polako ali sigurno uništava RA.I to je neki Amer, Jo Taylor podmetnija. :( Spizdija je šefa,stanicu i sto km pruge! Katastrofa na što ono liči. :mrgreen:
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Dec 21, 2018 8:07 pm

A za sve ovo krivi hebeni Amerikanci od kojih sve manje kartica stiže.A od Rusa još i manje.

Nemoj širit lažnu propagandu ! Zar Marinko ne napisa IO-u HRS-a da ima nikad više posla ? Zar ga ne podržavaju Ivo, Mato, Nikola, Emil... ? A to su sve ozbiljni, provereni, ljudi.
Ljudi su vidili na svoje oči neotvorene pakete, iz ciloga svita. Iz biroa, diljem svijeta, javljaju da QSL-ke iz 9A nisu dobili, preko godinu dana.
Još jedino Hrle piše laži, o provjerenim računima za usluge ! Kojih ?
Prije ili kasnije sve će izaći na vidjelo, sa dokazima koje sakupljamo.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Dec 21, 2018 8:39 pm

Neznam ko koga podržava,ali da ka ja nisu godinu dana dobili kartice sa buro-a,čunu moju bi ga podržavali :!: :x
Sramota i blamaža za cili Savez.Ako i jedan član nije zadovoljan sa radom QSL managera,isto je kao i da smo svi nezadovoljni.Jer svi mi jednako plaćamo njegov(ne)rad :!:
Sramota je da se takvo ponašanje tolerira. :evil: Imam matični klub i neka moje kartice pošalje u klub.Dalje je moja briga.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Dec 21, 2018 9:05 pm

Sprdaju se s nama, DVA puta sam, na NJIHOV zahtjev, sla podatke gdje treba slati QSL-ke za klub ! I opet nisu poslali tamo gdje smo naveli ! Namjerno nas zajebavaju, da nama škopja, i da odemo ća iz Saveza. Neslanje QSL-ki, njihove ugovorne obveze, je samo jedno od oruđa, pomoću kojinas hoće istjerati iz Saveza ! Slanje inspekcije Ureda državne uprave klubu je isto njihovo maslo ! Mogu nan puvat !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Dec 22, 2018 11:20 am

Poslali su iz HRS-a jučer popodne, naravno poslije isteka radnog vremena, materijale na koje bi zastupnici u skupštini HRS-a trebali dati mišljenja, opaske, prijedloge, do PONEDJELJKA 24.12. u 12 h!

Da nije žalosno, bilo bi smiješno. Nemam se srca ni smijat, prije bi plaka. 90% zaposlenih je uzelo slobodan ponedjeljak, i spojilo božićne blagdane s vikendom. Veliki broj ljudi je išao u svoju domaju, i/ili posjetiti roditelje i svoj dom. Ne moreš ovi vikend skupit ljude ni za briškulu, a kamoli da pročitaju i prodiskutiraju radne materijale koji su obimni.
Osobni mi je dojam, da, baš kao i proteklih godina, traže naše izjašnjavanje da zadovolje formu, NIKADA RA javnost u Rvata nije mogla pročitati što su ljudi poslali kao mišljenja i prijedloge !
Dokaz više da ih za to nije briga.

Jedini pomak u mozgu obnašatelja dužnosti predsjednika HRS-a je da je u popratnom aktu radnih materijala ljudima čestita Božić ! Biće mu to neko prišapnija, da je dobro da to učini, poradi imagea.
Jer, osvjedočio sam se da on drži do vjerskih blagdana kao do lanjskog snijega.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 22, 2018 11:27 am

Ko je moga zamisliti lani,da će Božić slavit Partizani?!
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 22, 2018 1:19 pm

Sve je moguće, u dragoga Boga, i cura rodi dite, a muža nema...
Samo, čuvaj se Danajaca, i kada ti darove nose...
Nije ovo zdravo, kad Pilat čestita Božić.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 22, 2018 2:45 pm

Upravo sam napisao poduži tekst na tu temu pod postom:Politika na Balkanu.
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK