Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Tue Jan 03, 2017 5:28 pm

Ako Ivo stavi u službenu formu svoju primjedbu o neregularnosti tijeka glasovanja elektronskim putem, onda i ovaj predsjednik treba dati ostavku.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 03, 2017 6:47 pm

Službeniji? Da prijavim Nadzornom odboru? Na koji e-mail ili poštnsku adresu? O apsurda.

Članak 19. st.2 Statuta navodi :

Popis članica vodi se elektronički i sadrži podatke :
...
Broj pojedinaca - članova članice koji plaćaju članski doprinos Savezu,
...

A u st.3 istog članka se navodi :

Popis iz prvog stavka ovog članka Savez objavljuje i na svojim internetskim stranicama

Dakle, netko (tajnica) krši Statut. I to svjesno jer sam je na to upozorio kad nakon godinu i po dana od usvajanja ovog Statuta još nije objavljen NIKAKAV popis a ona mi je odgovorila da je U IZRADI.

Za kršenje Statuta su propisane sankcije, zar ne?

Ajmo IO. Ne možete reći da vam informacija nije servirana tj. da niste znali. Postupite službeno. Da i to doživimo.

Ponovno pitam : Predsjednik je u svom kandidatsko-promidžbenom izlaganju naveo uvođenje službenog dijela foruma gdje će svi koji obnašaju bilo kakvu funkciju u HRSu morati aktivno sudjelovati i odgovarati na pitanja. Za aktivaciju tog dijela foruma je Marku potrebno 5 min.
ZAŠTO TO JOŠ NIJE NAPRAVLJENO?

Nemoj po profesionalki, nije ona "kriva", kriva je odgovorna osoba Saveza
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 05, 2017 4:41 pm

Maknuti se? Da, i to je opcija. Naime, ne volim biti nešto "na papiru". Ako mogu odraditi taj posao trudit ću se koliko mogu da ga što bolje odradim ali ako je nešto pro-forma (a sve mi se više čini da je NO u HRSu samo pro-forma) onda ne želim bez veze gubiti svoje dragocjeno vrijeme.
Ali ako se svi koji misle svojom glavom tako maknu što će ostati? Znam da bi nekima to odgovaralo. Ništa čudno.

Moj Ivo, i ostavka je časni čin, pod uvjetom da se dadne na vrijeme !

Pa zar tebi još nije jasno da se kuća zvana HRS u 2017.g. počela raditi od krova ? Zar nije Puki našarao svoje želje i fantazije, početkom studenog, i to poslao kao prijedlog za financiranje HZTK ?
Nas je pokušao napraviti budalama (možda nekog i jest ? ) izrekom da je on to "morao" učiniti, jer su bili rokovi iz HZTK ! Naravno da je to laž, on je jednostavno naučio da zastupnici ne čitaju materijale, i ne vide koje je sve bedastoće nadrobio unutra ! Tu se savršeno uklapa Marijan iz Osijeka, koji mi je tijekom skupštine, nemuštim jezikom, i bez argumenata, dokazati da su on i "oni" pročitali !!!

U HRS-u vrijedi izvrnuta logika, oni napišu plod svojih želja i individualnih mišljenja, a tek onda idu tražiti sredstva. Već viđeno.

Nećeš ti, moj Ivo , Uskrs dočekati u Nadzornom odboru...
9a2jg

Postby 9a3z » Fri Jan 06, 2017 9:15 am

Nije mi jasno sto se uopce gurao u to
9a3z

Postby 9a2jg » Fri Jan 06, 2017 11:28 am

Niko ga nije vukao za jezik, gura se sam, a sada jede (tuđa) govna. Ne sumnjam u njegove namjere i poštenje, samo , te dvije osobine nisu dostatne za konstantan rat s balkanskim muljatorima.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 15, 2017 9:12 am

Predsjedniče, daj ostavku, ali odma !

Kako te nije sramota da na HRS web naslovnici nema čestitke svim braniteljima, i građanima Hrvatske za 25 godišnjicu priznavanja neovisne RH ?
Možda Vi ne slavite ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jan 15, 2017 11:16 pm

Biće iša u jematvu.Onu snježnu. :lol: :lol: :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jan 16, 2017 8:28 am

25 dana in je traja zimski raspust. Valjda će sad počet radit ? A i tablica u excelu bi mogla osvanuti, ki će ga znati.... ?
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jan 16, 2017 8:48 am

Oli ne vidiš da je zaledilo?Sve je u minusu.Do prolića nema šanse da ćeš vidit tu tablicu.Mora okopnit.. :D
GL ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a3z » Fri Jan 20, 2017 8:39 pm

Predsjednice, daj ostavki i srami se.
Ljudi pisu proste rijeci a ti si.imenovao web urednikom covjeka koji takav prostakluk potice.
Fuj.
9a3z

PreviousNext

Return to PHRK