Dragovoljci u ratu i miru

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Dragovoljci u ratu i miru

Postby 9a2jg » Wed Aug 08, 2018 5:41 pm

Koji se to koprodukcijski film snima, nisan čuja, a... ? Ne čujen dobro !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 08, 2018 6:49 pm

Kurva politika! :twisted:
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 08, 2018 6:54 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/vuk ... 16359.aspx

Vidiš kako i moj klupski kolega čita naš forum, naslovi, podnaslovi, sadržaj, sve je to pročita ovdje, barenko desetak puta ! Dobar učenik !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 11, 2018 12:55 pm

https://www.index.hr/magazin/clanak/des ... 16896.aspx

Istina uvijek izađe na vidjelo, nekad prije, nekad poslije. Dežurni bukači, falši invalidi, i oni sa moćnim (ne)zasluženim penzijama, seru po portalima i forumima , ali ni jedan se još nije potpisa svojim punim imenom i prezimenom. Jer, ovako je lakše, seruckaš koliko te volja, i nikome ništa. Sankcija za laži i podmetanja nema. Jedina zabava poslije seanse u PSK.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Aug 11, 2018 6:45 pm

Nek on peva tamo daleko,daleko od mora.Mada mi je puno gore kad čujem"ćirilicu"iz nekog auta ,koju "naši" momci slušaju pa popizdim skroz. :x Dobra mu je "Dobro jutro đezeri".Potpuno je OK da piva Srbima,ali ne i u Hrvatskoj.On može pevati u pulskoj areni ali našem Marku nedaju! Jeli ta arena nečija privatna prčija?
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Aug 12, 2018 8:40 am

Ima san jučer posjet sina jednog našeg zajedničkog prijatelja (isti VES ka i ti ;) . On voli, bez mog povoda, pričat o politici. Iznenadio sam se kad sam čuo manje više iste riči koje si ti napisa.
Kad je otiša, ja na odgovarajući portal, gdje Hodak ima kolumnu, odma san sve tamo naša, znači , on van je "izvor", ilitiga duhovni guru.

Kako ja tog Bajagu nisan ama baš nikad u životu sluša, nije moj tip glazbe, a sve san pročita proteklih dana što je pisalo, pomislih da baš ja mogu biti objektivan, ne da sudim, nego da zauzmem neutralan i normalan stav. Činjenice kažu da on baš nikada nije radio ono što mu kvazidesničari i "branitelji" stavljaju na teret.

Ali, to nije sve !

Sad su u priču uvukli i Đorđa Balaševića, kao , tobože, i on je"blizak četnicima" !!!!!! Čovjek se od prvih mitinga 1989.g. jasno odredio prema mitingovanju i četnikovanju, bombu mu bacali u dvorište, sklanjao obitelj više puta, i nikada pogrešna riječ nije izašla iz njegovih usta, ovo mu je hvala iz Hrvatske. Samo, on nije bedast, on zna tko stoji iza ovih podmetanja, i zna da to nije hrvatski narod, nego, doslovce, šačica marginalaca, koji hoće biti faktor odlučivanja u hrvatskom društvu.
Koliki su to licemjeri, koji bi zabranjivali tko će , gdje i kada pjevati, svjedoči i činjenica da iz radioaparata u njihovim autima redovito trešte cajke i turbofolk, a "zaluta" i Baja, mali Knindža.
Između dvi seanse u PSK.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 13, 2018 12:00 pm

Neka njih podalje,tamo.Opet nasjedate kao i iza drugog rata na iste finte.Ni nakon Domovinskog rata steć malo pameti. :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 13, 2018 1:04 pm

Hodaka ja znan od prije rata, a dok san radija u Vladi RH san mu upozna i ženu. Prije nego šta on i otvori usta, ja znan šta će reć. A vi se napajajte na njegovim kolumnama, široko vam polje.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 13, 2018 2:02 pm

Neznam zašto ti je Hodak pa na pamet?
Ja ga ne poznam niti mi je "instruktor".S njim se u dobrom dijelu slažem.Međutim,meni osobno ne treba guru,kako si rekao.Moja glava meni pripada i sam donosim vlastite zaključke,sviđale se tebi ili ne.Mene to ne interesira.Ne tvoje,već i biološke majke.OK?
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 13, 2018 2:28 pm

Fata je Fata, a dvaput je dvaput. Hodaka spomenuh jer, ponavljam, identične misli i stavove nalazim u njegovim kolumnama.

Što se tiče tvog izričaja da , citiram, Ni nakon Domovinskog rata steć malo pameti, on je , u najmanju ruku uvredljiv. Nisam htio odmah reagirati, ali, kad već i dalje nastavljaš, nemam ništa protiv.
Dakle taj uvredljiv komentar se odnosi na mene kao pisca, iako ne znam čime sam to zaslužio ? U HVU Petar Zrinski sam imao najbolje ocjene iz tog predmeta, a predavač je bio osobni Tuđmanov savjetnik za pitanja domoljubnosti, kojeg se nije moglo prevariti. Znači, Anđelko glup, ti pametan, a...? Ne, to tako ne ide. Skupi sve moje postove, od 2001.g. do danas, i nađi mi jedan jedini u kojemu sam ja "izblesiran" nečijom doktrinom ! Ne trudi se, neš ga naći.

A što se tiče IQ ili poznavanje povijesti, možemo na pap kviz , ili jedan na jedan, po janje na ražnju, i koliko se popije, pod uvjetom da se duel snima i objavi. Lako će se i zorno ustvrditi ko je i je li ko pod utjecajem lažne povijesti, i okolnosti oko nje.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK