Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a6r » Tue Aug 29, 2017 8:24 am

Zajebi te irske,imamo mi naše Hrvatske.
Ja dobro znam tko je tko i to zanavik!

9A6R
2600
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Aug 29, 2017 8:28 am

Oli misliš da ja ne znan ?

Samo, pogubnija je jedna dugoročna pogrešna politika, od mišljenja i/ili dizanja ruke jednog zastupnika za pogrešnu stvar.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Aug 29, 2017 8:45 am

E moj Koki,dosta mi je bilo vidit onu sramotu u srid Belog Zagreb grada.Jadna naša Hrvatska mladost ća je izginula a naši dragovoljci i branitelji se i nažalost i danas ubijaju.A kako neće kad vide ća se događa po Lijepoj Našoj.Čuvaj se,mogli bi i tebe optužit za nešto ća nisi učinija.I ti si bija dragovoljac a na njih imaju poseban merak.I ne samo na dragovoljce.Ili misliš da će stat kad skinu ploču HOS-a u Jasenovcu? To samo naivci mogu pomislit.Njih je bilo relativno malo,brojke kažu oko 6000 tijekom cijelog rata.Da njih nije bilo Vukovar pa bi dva miseca prije.To je izjavija pok.Glavašević.A ja mu nekako virujem.
Ti sigurno nisi zaboravija ni Dubrovnik kad su ih tirali da njima ne tribaju Ustaše.A znaš bolje od mene kakvi su to bili momci.Pričom o krvavim Ustašama se strašilo četnike i JNA jer nismo s čim drugim imali !!! A I TO ZNAŠ BOLJE OD MENE.Ti se sigurno sićaš i Škabrnje i 43 dana u okruženju.I to znaš bolje od mene,sigurno.Jesu li i onda HOS-ci bili krvave Ustaše?To te ja pitam.Nemojmo biti kratke pameti.
Jedan već sada bivši kolega,visoko pozicioniran u HRS-u je bija jučer na tom smradnom skupu.Do sada smo bili frendovi na FB-u.Od jutros više nismo.Zanavijek !
A tko je ta osoba ..he he..to ću ti reći priko brzoglasa.STAY TUNED

9A6R
2600
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Aug 29, 2017 9:00 am

Svi mi imamo, opravdano pretpostavljam, i godina i pameti.

Ja gubim prijatelje i poznanike, zbog radioamaterstva, ti, kako reče, zbog politike... Prestari smo mi, bez obzira na pojedinačne razlike u godinama, da korigiramo mišljenja, dokazima usprkos. I, onda se desi kao u onoj priči o dva ovna na brvnu, oba su pala !

Obadva, obadva...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Aug 29, 2017 9:33 am

Ne gubim ja njih,već oni mene! Nema dugo,jedan mi se i javija.On nije glup čovik,ka neki.Shvatija je u kome je problem. ;)

9A6R
2600
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Aug 29, 2017 1:24 pm

Svi mi svatimo neke stvari, ko pri, ko poslin, samo, bude kasno, prođe (nan) vrime...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Aug 29, 2017 2:39 pm

E jabat ga.Mudar čovik vidi na vrime !

9A6R
2600
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Aug 29, 2017 9:24 pm

Evo, drugi put u deset godina, pitam odgovornu osobu HRS-a za nerad QSL biroa, oba puta mi odgovara bezobrazni i zapjenjeni prostak Marinko.
Svojedobno se Puki nije udostojio odgovoriti mi, sada ovaj balkanski prostak odgovara umjesto Pilata. Očito im je to uvriježeni obrazac ponašanja.

QSL manager laže, i kola maže što bi rekli Slavonci, jer kad uspije javno lagati da je on meni slao.....

Pa nemam ja "žnoru" kao neki "podobni", pa da primam kad se kome digne. A nema ni evidencije, kako u domaćem , tako i u inozemnom ekspeditiranju, to smo opravdano tražili na skupštini u Kraljevici, slijedom preuzetih obveza, i datih samoobećanja kod apliciranja za dužnost. Nikad od tog nismo vidjeli, ni slova, ni brojke. Samo čista, 99% demagogija.

Znam ja što njega boli, između ostalog, što sam javno kritizirao samospotiranje vlastitog djeteta koje je tek počelo raditi na bandovima. Istina boli. Bol boli. Razumljivo.

A IOCA ekspedicija s Tomom Dugečom, incognito, javno sam o tome pisao, to i radioamaterstvo, ko Bog i šeširđija.

A di su tuđi prsti, svoje veze ? Kuku lele.....
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 02, 2017 11:26 am

https://www.hamradio.hr/anketa-radioklubove-podsjetnik/

Oni se čude, ka pizda na nove mudante, da in je "samo" desetak klubova poslalo ispunjenu anketu ! Dobro je i toliko, koliko ste VI učinili za te klubove ! I ono, jedino, što je još vezivalo klubove i savez, rijetke pošiljke QSL karata, ste uništili, svjesno. I onda se čudite. Stvarno nas držite za stoku bez civikata...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 08, 2017 10:19 am

https://www.hamradio.hr/susret-sluzbi-s ... 7-09-2017/

Kad i najviši državni dužnosnici priznaju da smo uništili sustav Civilne zaštite, i doveli ga do neprepoznatljivosti, oni se sastaju, diskutiraju, izmjenjuju iskustva...
Ko koga tu .... ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK