Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a2jg » Wed Jul 21, 2021 12:40 pm

Evo mi javljaju da su čuli jednoga Amera di radi sa remote postaje u Hrvatskoj, bez da daje /9A !!!
I u kolonijama je bilo vlasti, za razliku od ovog bezvlašća.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jul 22, 2021 7:36 am

Mnogi su me jučer zvali s istim komentarom, da se Mato, baš kao i Trnoružica, probudio iz dubokog sna. I još dok su mu aplaudirali, on je obrisao svoj post. Očito je pritisak okruženja, s kojima je kusao isto jelo 30 godina, bio prevelik.

No, on me razveselio i s ovim izričajem , citiram , "da se Nikola i Ulip crvene na sastanku u HAKOM-u, zbog tuđih grijeha" !

Mato, to je izvrtanje istine, i zamjena teza ; upravo taj dvojac je prvi sklopio prvi (nepisani) ugovor s vragom, sklopio obligacije za svoj benefit, a mi grcamo posljedice, ne oni.

Što se tiče obrisanog pasusa, ja sam, koliko jučer slušao Amera koji je radio preko remote-a i koji se hvali da radi preko remote station u Hrvatskoj, i da to plaća !
Kako predobro znamo da se nije mijenjao zakon, i neće, ko bog da, to će UVIJEK BITI NELEGALNO, dok se drugačije ne naredi.

Hrvate sankcioniraju za kršenje zakona, strance, pa i Amere, ne. Jer, nije on sam, ima ih još, samo o tome se šapće, i vrti glava uokolo, da koji STASi.jevac ne čuči iza kantuna.
Ja sam, u ovoj fazi, učinio dosta, sad je red na vama, koji na papiru glorificirate slobodu govora i širenje istine. Kako vam to lahko ide, vidi se i po širenju istine, i brisanju postova, jal od strane moderatora, jal od autora, na isto vam ga dođe. Jal tura, jal jazija.

P.S. Već sam primio "prijateljski" savjet od proverenog kadra, da "smanjim doživljaj". Vidiš Mato da nisi jedini.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jul 22, 2021 9:04 am

Koja sloboda govora i širenje istine? Ako im tamo na sterilnom forumu udbaš ne izbriše post,onda ga sami moraju brisati. :lol:
Znači mi smo ovdje u demokraciji a oni u da ne kažem di.Ali znaš da oni oduvik govore da je ono neslužbeni forum,ne tiče se Saveza.Vidimo kako je neslužben. :? Izašli su iz komunizma ali nije komunizam iz njih! :x Ne mogu to gumicom izbrisat a? ;)
9a6r

Postby 9a4db » Thu Jul 22, 2021 9:16 am

Sjećate li se hidro-švabe?
U doba kada su ljudi dobivali poštene kazne od Agencije za oglašavanje panoramskog leta
bez licence (AOC) s time da je oglas bio tipa natpis na strani stare prikolice, ovaj je preko
svih medija i interneta 3 godine oglašavao redovite letove bez ijednog papira. Njemu ništa.
Onda je konačno nabavio avion sa kojim je mogao dobiti papire pa udri po RH da mu ne daju
raditi.... Pa je radio, bucao, da bi se na kraju jedan njegov zrakoplov srušio u Resniku uz 2 mrtva.
To je mnoge natjeralo da operu ruke, te počnu po Zakonu... ostalo je povijest.
Dakle čekamo "mrtve" preko remote postaja....
9a4db
Site Admin

Postby 9a6r » Thu Jul 22, 2021 10:03 am

:? :o
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 23, 2021 6:14 am

Jučer sam pisao o Izraelcu koji isto radi preko privatne remote stanice u Hrvatskoj. Netko će reći : Još jedna Amerova mušterija.

Ja, upozoren od zagrebačkih kolega na ono što piše o njemu na qrz.com, mogu samo konstatirati na još jedno falsificiranje podataka, i kršenje zakona. Tamo piše da je qth ZAGREB ! Znači, on radi iz Izraela, a napisao qth Zagreb !
U životu sam radio dosta remote stanica, i NIJEDNA nikada nije davala qth položaj same remote postaje, jer to sugovornika ne interesira, nego svoj stvarni qth.

Ta me situacija podsjeća na izdavanja HRVATSKIH pozivnih oznaka Amerima, koji nemaju nekretninu, ili išta iznajmljeno, a ni uređaje u Hrvatskoj. Dobro upućeni, koji su navodno vidjeli neke ispunjene formulare za dobijanje dozvole za rad, tvrde da na njima stoji zagrebačka adresa ! I još mi vele da cijela HRS vrhuška, stručna služba, i HAKOM to znaju ! Štoviše, većina njih nikad nije ni bila u Hrvatskoj !

Stoga, pozdravljam inicijativu da HAKOM (ponovo) uzme sve u svoje ruke, jer su samozvani elitisti, koji "drmaju" HRS-om usrali mač do balčaka, i nema Domestosa ni WC sanitara koji može to oprati.
HRS nezakonito naplaćuje izdavanje pozivnih oznaka, i tom se hajdučkom haraču treba stati na kraj !

Treba ODMAH poništiti sve izdane dozvole za rad za koje je aplicirano pomoću svjesno falsificiranih podataka ! Bar UDBA-ša i diplomiranih kriminologa imamo na pretek u HRS-u !

Vrijeme je da se zatraži opoziv predsjednika HRS-a i odstupanje IO-a, zbog grijeha nečinjenja, i sudjelovanja u kriminalnim radnjama, jedni aktom nečinjenja, drugi iz koristoljublja.
NO će se javiti u idućem desetljeću. Ziher, ko da ga sad vidim.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 24, 2021 6:53 am

Da ti pojasnim gluposti koje napravite
:
Prvo Mark, sad Zvone, pomalo biće još neko, tko će otvoriti dušu. Svatko dođe bogu na istinu, prije ili kasnije...

Matu su , za sada, ušutkali, ali poznavajući ga, neće im ostati dužan ! Jer njihovi "argumenti" su floskula o "višim interesima", a to je, u naravi, poravnavanje računa, za usluge i darove trećim licima.
Taj bosanski, ili balkanski , lonac kusamo mi svi, predugo...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jul 24, 2021 2:25 pm

Ispravak krivog navoda: "Zapadni Balkan ". :D
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jul 24, 2021 4:27 pm

Vidin, i radim, sa Palagruže 9A21A. Znači, Slovenci mogu, Hrvati ne mogu ? Ako su u sinergiji s nekom drugom nacijom, i to iskreno i pošteno napišu ? E, moj narode...
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jul 25, 2021 11:08 am

Ova aktivacija EU-090 je u sklopu IOTA kontesta.Nisan se ošerva.Vidim da ne rade digitaliju ni UKV bandove.Ovo je ka u stara RA vrimena. ;)
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK