Mi smo u Koprivnici imali slučaj da je predsjednik kluba 9A7K zbog zlouporabe službenog položaja ( nestanak i pranje novaca koji su dobiveni od strane ZTK grada Koprivnica a za nabavku RU )bio sudjen na sudu i kažnjen zbog toga uvjetnom kaznom sto dokazuje da je kriv i po zakonu nesmije više voditi klub ( ni jedna udruga ni ZTK ni HRS mu nisu to pravo uskratili iako je to od njih traženo od članova kluba )ali uvjek taj ali on je i dalje uzurpirajući položaj predsjednika kluba rastjerao sve aktivne članove kluba tako da je on sa par "svojih" ljudi ostao i dalje na položaju predsjednika i ne dozvoli ostalim članovima kluba da se aktivno a ni približe klubu ukljuće u rad. Molim sad mudre glave u HRS-u i njenim tjelima da mi odgovore dali i tko je trebao reagirati na takovo ponašanje radioamatera člana HRS-a.
Ako je sve navedeno točno, onda je bjelodano jasno da oni u vrhu HRS-a i u strukturama ZTK/HZTK imaju 150 iljada puta više masla na glavi, pa mudro šute.
Ali to nije sve.
Meni iz jednog uzdaničkog kluba pričaju o falsificiranju službenih isprava, dokumenata, pranju novca, friziranju računa i falsificiranja rezultata zacrtanih programskih aktivnosti, za koje su namjenski dobili novce, sve od strane jedne (odgovorne) osobe, kad ih spojim sa službenom osobom iz DO-a - muk !
Jebite se, nadalje, sami, mene više ne zovite...
Broj ŽDO je u imeniku.
Ima još, samo neka padne bura...