Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Sun Apr 10, 2016 8:27 am

Da živin u Supetru, ne bi moga jutros ić na misu u veštit, ili svetačku robu, odma bi puka glas da feštan 10.travnja. Ima zaduženi drugovi, koji sinjaju, meću kvačice, tamo di triba, i dojava, zna se di.

U Bol je SDP na vlasti, je da me je otac od aktualnog načelnika prijavljiva Narodnoj miliciji u Supetru, samo je tadašnji komandir iste, iako je bija Srbin, bija sto puti pametniji od načelnika.
Ja radija u Kupu narodne obrane SRH, on meni prijavu ! Ja radija za Dan mornarice i pomorstva, oni meni zvali milicijsku patrolu !
Ja u Zbor narodne garde, jedini iz mista, oni mojoj ženi ne tili dat bocu plina, s komentaron "ovo je ona šta jon je muž u ustaškoj vojsci".

E sad, po njima, ja bi triba danas feštat, iako nisan ja piva, ni "u Madridu grobnica od zlata,..." , ni "Sarajevo ispod Trebevića, ...", sve mi se događa, ka da jesan !
Zašto ?
Zato, to je Reni lipo napisa, dreto-šćeto, nismo mi pobijedili, nego ONI, oni uživaju blagodati Lijepe naše, a mi krpamo i životarimo, iz dana u dan, iz miseca u misec.

Njih HRS i HZTK nagrađuje , daje priznanja i lovu, mi smo marginalci, s najvećin crimen-om koji se može u Hrvatskoj zamisliti, išli smo branit Domovinu bez računice, srcem. Zato nam se ovo i događa.

Mir s vama.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Apr 10, 2016 11:47 am

Koki nitko od nas živučih ne može bit Ustaša.Pa to je svakom normalnom jasno.I ŠTO IMAMO OD PROŠLOSTI?
Moji su stari svi bili u Partizanima.Pošteni ljudi,težaci,ribari...Pa zar judi misle da su oni bili zvijeri?Od matere otac je jedva živ osta od pustih gelera na Sutjesci.I najmanje su mu se posli rata sviđali Njemački turisti.Ali nije ih vika niti je sra ka ovi danas.
PA NIJE ŽIVOT CRNO-BIJEL ZA BOGA MILOGA!! Bilo je tu normalnog,patriotskog naroda.Da mi stari nisu pričali nebi ni ja zna.A tebi tvoja pok.mater.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Sun Apr 10, 2016 12:24 pm

Pa to ti je po njima najveći krimen.Iša si kažeš branit Hrvatsku ali ne njihovu SRH već našu,neovisnu i van Jugoslavije.To je kvaka 22 :!:
I kad su izgubili SRH u sastavu Juge kako im možeš biti drag :?: ;)
Sve je logično.Jeli tako?

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Apr 10, 2016 2:42 pm

U kasi TO u Supetru je bila oprema TO Brača, ne predsjednika RK Vidova gora. On je s time hendla, nakon 91', ka da mu je ćaćino, a to pripada SVIM radioamaterima otoka Brača, od Atlasa 350XL, nadalje.
Dakako da tu spada i lokacija na Vidovoj gori. Zemlja na kojoj je kućica je uzurpirana, ukradena, planinarskom društvu, i ne samo to, o tome sam stoput pisa. Kućica, financirana parama SVIH bračkih općina i TZ, te grada Supetra.
E, ali ako nemaš austrijsku, ili njemačku putovnicu, ne moreš pristupit. Mere i personal ausweiss. Ka i 44' . Samo smo in onda sjebali znanje, iako je omjer tehnike bija 20:1, u njihovu korist.
Po Sun Tzu-u, ili Klausewitz-u, omjer žive sile u napadu treba biti, od 4 do 7 naprama 1. Onda je bilo jedan na jedan, i opet su popušili.
E, sad njihova dica i unuci mogu gori, a sinovi i unuci antifašista ne mogu.

Jer, Klara Schumann vrti, di burgija ne more.

Nikidan in je umra ideolog Nove Jugoslavije, u koroti su...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Apr 10, 2016 3:14 pm

:lol: :lol: :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Apr 11, 2016 4:56 pm

Mislili su ovi naši kvazi političari učinit cirkus od komemoracije u Jasenovcu. Čak je i potpredsjednik Vlade zva Srbe i Židove na FB-u da dođu !!!!!!
Lipo je predsjednik Židovske općine zva svoje, ali ne u Izrael, nego, zna se, u USA, odotamo doša čovik, kod Predsjednice, reka jon šta je ide, odma se prominila retorika, odma zove čelnike manjina, rastapa se od ljubaznosti...
Šta smo ono govorili za Baldasara, ko te postavi, igraš kako on svira.

Sve je isto, sve je isto.....
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Apr 11, 2016 5:59 pm

Ali to je tako jadno.Igrati kako moćnik svira.BLJAK

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Apr 12, 2016 7:23 am

Reni , viruj Kokiju na rič, nemoj provjeravat, prebolno je, to je tako, od kako je svita i vika...
Ti se ne sičaš kako je rahmetli Račan doša na vlast, opet uz pomoć Amera. A onda je počelo vraćanje "dugova", od odškrinutih vrata za američki GMO (Monsanto), do prodaje INE, PLIVE i ostalih...
Misliš da je Barbiki bolje ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Apr 12, 2016 9:22 am

9a2jg

Postby 9a6r » Tue Apr 12, 2016 11:24 am

Sinoć sam gleda MAO u boji na History ch.Pretpostavljaš o čemu je u dokumentarcu bilo riječ osim što su pronašli neke snimke u boji koje je CIA izvadila iz arhive.Pobija je MILIJUNE,MEGA ZLOČINAC.Tu su stradavali gladni koji su sa poda lizali malo riže šta se prosulo.Onda ide mučenje,konop a oni sretnici metak koji dan danas plaća obitelj smaknutog.Koliko ih je Tito da bekit...nevinih :?: Jeli Dr.Jakovina :?: :x Koki,molim te nemoj me uvlačit u ovu priču zbilja ću se raspizdit.Ako su Antine slike našle 10 travnja po pisoarima onda bi se 25 svibnja tribale i Titine tamo nać.Koliko je obitelji u crno zavija? Za 35 god.vladavine.Ante je bija oko 4.Peace of cake prema Valteru.A samo da ti kažem.Ne branim nikoga.Jer zločinac će zauvik ostat zločinac i sad ga vrazi rastižu a nemore umrit.Kad taj Dr.Jakovina kaže,a neće,jer je mentalni Komunist, da je Tito bija zločinac onda ću se ja o svom trošku uputit do njega i stisnit mu ruku.Na TV-u to mora javno kazat.Samo unaprid znam da od njega to nećemo doživit.On povijest i povijesna događanja tumači kako njemu odgovara odnosno kako ih on vidi.Pa to je iskrivljena kvazi znanost.Ko mu je da diplomu? SKH? Pitaj mene,sve znam.

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK