Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Sun Sep 29, 2024 12:28 pm

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Oct 02, 2024 8:22 am

A di je ono završija bim, kojega je pokojni Milan darova RK Hanibal Lucić u Hvaru ? Ko je ono bija likvidator kluba ? Po zakonu, likvidator ima pravo odlučiti o predaji MTS-a najbližem aktivnom klubu u istoj županiji ! Zašto stalno meni šalju poruke da objavin di je taj bim završija ? A Šute mali, di ti ono radiš ? ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Oct 05, 2024 6:47 am

Bune se ovi šta rade FT8 na DXC-u da ova najnovija ekspedicija u tijeku, na Rotumi, traži 6 USA $ za potvrdu preko LoTW-a ! Neki pitali mene za komentar. Ljudi moji, to van je kao plaćeni seks sa ženom na napuhivanje. Šta ste tražili, to ste dobili !
Ne lezi vraže, ja na 28 CW, odradio VA2PEACE, vrag mi ne da mira, idem na qrz.com . Kad tamo, QSL-ka samo direkt, 3 USA $ ! Oš, neš, Bangla-deš .
Jadan naš lipi hobi u šta se pritvorija.

Neću danas spominjati qrz.com , eQSL, qrzcq, koji otvoreno, besramno, traže novce, i to točno određenu sumu, koju su oni odrezali. Vabili nas da dođemo, vele, sve mukte. Sad, kad misle da ne možemo bez njih, ucjenjuju. I, malo-pomalo, ukidaju servise, i mogućnosti, ako ne platiš. Jedan od tih servisa mi je registrirao 10 (hrvatski, latinica, velika slova:DESET) veza u ovoj godini! Čisto sumnjam da je samo toliko korisnika poslao njemu LOG-ove u kojima sam ja, od nekoliko tisuća veza? Žali bože...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Oct 24, 2024 6:36 pm

Kako to, zakazana izborna skupština, a nema beneficiranih uređaja ? Ajde, bona, ta nije to jedino neispunjeno obećanje druga predsjednika ! Ko da je malo što je razdavo uređaje Saveza na revers ? Za viši cilj ! Čitaj hrvatski, latinica, sve za vlast, vlast ni za što.
Nismo., dan - danas, saznali koliko je to mladeži bilo o trošku HRS-a u istarskom hotelu ! Kako stvari stoje, i nećemo ! Demokracija i transparentnost na ful gas !
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Oct 28, 2024 1:14 pm

Prođe 22 dana od dangube u istarskom hotelu, mi još uvijek ne znamo da li je tko od pozvane omladine bio tamo, i , ako je, koliko ih je bilo, i odakle ? Jer, i ta mladež je shvatila da su samo kulisa, onoga što se valja iza brda, izlika za financiranje HRS-a, nečega što nije njegova zadaća, poslanje i upisano u plan i program rada, kod HZTK.
Ali, savladali su domaći rad, ušli u rutinu, spoznali da je pasvord kasice-prasice : mladež, i mogu kud hoće.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 04, 2024 6:39 am

9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Nov 06, 2024 1:59 pm

kod dizanja drugog sistema sjecnulo me po leđima pa sam nakon prva dva sata vrpoljenja po stolici sve pogasio otišao na oporavak.

Kako to nije uzeja na revers hidraulički stup ? Baš me čudi... A tako ga je lipo išlo sa tin reversima..., milina jedna.

P.S. Mislite da je Koki iša na kvasinu, pa nije napisa tko ? Zna se !
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 25, 2024 7:00 am

Već treći put, u zadnjih par mjeseci vlasnici eQsl-a prikažu korisniku, kod otvaranja aplikacije poruku "nije valjda da ne možete platiti 1,5 US $ mjesečno" ! O tome sam pisao ; po meni to je jedno fino ucjenjivanje. Hrvatskim jezikom : Ako nečeš platiti za našu uslugu koliko tražimo, svest ćemo tvoje mogućnosti na minimum minimuma korištenja ! 12 X 1,5 je 18 US $. qrz.com otvoreno traži 30 $, bez srama i stida. QRZCQ traži pare iako nisam korisnik njihovih usluga, svaki mjesec mi šalju izvješća koliko me je ljudi prijavilo u svom LOG-u ! Mogu i ja to njima slati, pa tražiti novce !

Naš narod kaže, bez namjere da budem prost, da jebačina valja, ako uživaju dvoje ! Ako uživa jedan, onda je to masturbacija !
Nemam ništa protiv da svatko naplaćuje svoju uslugu. Pravedno i pošteno. Samo, ima jedan "mali" detalj, koji ih hebe, pravila igre se moraju znati unaprijed !
Ja, i ljudi kao ja, su im pristupili, na njihovu molbu, u njihovom stvaranju, mi smo ti koji su podmetnuli svoje ime i obraz, da bi se oni progurali na tržištu ideja.
Ovo bi nam trebalo biti hvala. Dokaz da se u današnjem svijetu dobro ne vraća dobrim, kako su nas učili kad smo bili mali.

Ah da, "zaboravio" sam LoTW. Osobno ga ne koristim, ali mi se korisnici žale da ima aktivatora koji traže plaćanje ako hočeš potvrdu preko LoTW-a ! Sve je na prodaju.
Uključujući moral, obraz i poštenje.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Dec 10, 2024 10:57 am

Kad ćemo saznati koliko je HRS dao novaca za privatne ekspedicije, i akcije koje nisu bile odobrene za 2024. g. ? Tako je bilo i 3 godine prije ! Nikad vidjeli !
Kome je sve oproštena članarina, i zašto ?
Gdje su uređaji vlasništvo Saveza ? Na vječnom reversu dizača ruku za vlast ?
Tko je od djece i omladine bio u istarskom hotelu ? Trošak, povrh onog koji je bio u Planu i programu ! Da se zamagli Travnik !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Dec 21, 2024 5:32 am

https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... n#msg77248
Čaršijom odavno kruži priča da je i HRS, samovoljnom odlukom bivšeg predsjednika, sufinancirao ovaj projekt? Valjda ćemo u idućih desetak godina saznati istinu?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK