Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a4db » Fri Jan 08, 2016 11:27 am

Izborni inženjering dostigao je nove nesućene elektroničke visine....
a zamisli tek da su stavili HF "robota" da obradi ovu umotvorinu,
koje bi tek to veselje bilo kada bi se rezultat ukazao....

Fali samo ona baba (provjerena drugarica) iz Sjeverne Koreje da objavi rezultat :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Fri Jan 08, 2016 2:36 pm

Misliš, profesionalka, kako je pravilno nazva (prozva) drug Gumeni ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 11, 2016 12:19 pm

http://hamradio.hr/index.php?option=com ... Itemid=564

Spisak radioklubova u Hrvatskoj, kod svakog naziva kluba stoji obični i posebni pozivni znak, samo ne kod naziva mog matičnog kluba Split. Znan ja da njih boli, i bode oči , 9A2A, da su ga mnogi tili jamit, od Milana, preko Toma, do nekih slavonskih mufljuza, ali, pravda je spora, ali dostižna. Samo treba još malo poživit.

Dva paketića QSL-ki u jednoj kalendarskoj godini, to je na razini Lesotho-a, u boljim danima.
Daješ prijedloge i primjedbe, glasaš, niko živ ne zna tijekove, rezultate, i ishode obaju radnji.
Uzeli novce od HZTK za dva pdf izdanja časopisa, i jedno tiskano, u 2015.g. , od svega ništa.
Nisu dodijelili ni jedno priznanje Nikola Tesla.
Niko živ ne zna šta su kemijali i filtrirali za društvena priznanja HZTK, jer tu ima i neka lovica, a stupovima režima su bili obećali, još lani, od Marka, nadalje...
Veća je bila transparentnost u Staljinovo doba, nego danas u HRS-u.

Đuka organizira prezentacije, radionice i tečajeve po Slavoniji, Kraljevici, Bundeku, oni ništa. Oni, tobože radiooperatori, za HZTK je specijalist za radio veze - Đuka ! Crno na bijelo. Još se sprema i avanciranje !

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 12, 2016 8:40 am

Prođe i Zimski kup, ili ono što je od njega ostalo. Slabo do zla Boga, neprepoznatljivo.
Predsjedniče, vrijeme je da se ode...
9a2jg

Postby 9a7zz » Tue Jan 12, 2016 4:14 pm

Nemoj tako Koki.Pa i robot je zaštekao jer ne može obraditi toliki "upload".Već 28 logova i to zamisli sa 2276 qso.Tj. prosječno 81 qso po logu.E sada??To opet podjeliti sa 4 (perioda)i dolazi se do respektabilne brojke od 20-tak poz.znakova po logu.To je ludilo brale,što bi rekli oni što zajebavaju.Kakav predsjednik saveza,takav i savez i njegova organizacija svega i svačega i pokroviteljstvo.Jad i bjeda.Vrijedi za oba navedena!I takvima da platim članarinu??Dobiće đonđija a ne lovu! :D
9a7zz

Postby 9a2jg » Tue Jan 12, 2016 5:32 pm

Nekoliko mi je učesnika reklo isto ; da ih je bilo sramotno malo.
Ali, kako siju, tako i žanju. Stvarali su uzdaničke i fantom klubove, sa operatorima na papiru, za ZTK, RTL, ZABA-u, za svakoga ko je htio dati pare. Rezultat, nema podmlatka.
Koristili su klubove za osobnu promidžbu, uspinjanje na virtuelnoj društvenoj ljestvici, i pokoju kunicu sa strane, uz priznanje.
I, kad se sve razgrnulo, do kosti, šta je ostalo, jad i bijeda.

Ne likujem ja nad ičim, a najmanje nad "dostignutim" stanjem. Jer, u tom slučaju bi pišao, sa velike visine, po svojih pola vijeka u RA organizaciji.
Mene, sada, s ovom pameću i možđanima, na sabajle i heftično, muči samo jedna stvar : Kako je jedan od najinteligentnijih slojeva Narodne tehnike Hrvatske upao u crnu rupu, mulj nezainteresiranosti za danas i sutra, nezamjeranje, nepotizam, i činjenicu da ne čine ništa da se iz toga iskoprcaju.

"Elektronička" skupština, njezin institut, procedura, valjanost, sve okolnosti oko nje, i rezultati, koje zna samo baba Jaga i Merima sa Baš-čaršije, samo su šlag na jednoj torti autokracije, apsolutizma, i diktature nekoliko osoba nad 2000 ljudi.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jan 15, 2016 1:43 am

Mene više boli mizerno mala lova koju su namjenili za QSL buro za 2016!Kako će Marinko slat vanka karte kad nima pinez :?: Tiskamo te color kartice,ispisujemo ih a sve neizvjesno.Još su mi se neki RA otvorili po ovom pitanju.I svi isto razmišljamo.Ima i onih koje QSL promet uopće ne zanima pa im se fućka.Hebeš ga....njima je lako.Kažu...platit ćemo svakih 5 godin 100kn za produljenje dozvole i ciao!I ne triba in HRS.Pa nas samo QSL buro veže za Savez.Budimo pošteni i realni.Još kad ove godine Ljilja ode u penšjun mogu omar stavit ključ u bravu.Mašala.

P.S.Ormar sa QSL-a neću ni spominjat..a i onaj u jednom splitskom RK.Niko nezna di su ključevi od brava? Zaspu oni mirno bez Normabela. Prozor nesmije pasti !!

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jan 15, 2016 12:24 pm

platit ćemo svakih 5 godin 100kn za produljenje dozvole i ciao!

Ma ljudi, jeste li stvarno slipi, Bože mi prosti, kraj zdravih očiju ? Pa to je i poteklo od trenutne vrhuške HRS-a ! Njima je bitan broj, i žele upravit sa 100 - 200 osoba, a na papiru 2.000 ! Upravo stoga kriju broj, i imena članova, ka zmija noge ! Jer, što mogu Srbi u Srbiji, i Bosanci u BiH, to je njima nezamislivo, on line ažuran spisak članova koji su platili članarinu za tekuću godinu !

Kako čujem, u redakciji krugovala Radio Mileva, čak i Đuka ima takav spisak, kopija je u HZTK ! Zato on i vleče peneze za svoje "programe", i zato je on, za HZTK, No.1 za radiokomunikacije u RH !
On drži seminare u Kraljevici, po Slavoniji, Zagrebu, on je čelni čovik Festivala Tehničke kulture, desetljeća radioamaterske manifestacije na ZV-u , Znam, hoću, mogu je bačeno u vjetar.
Bila je takva, prijeratna, akcija i u Rijeci. I tamo radioklubovi (di dođe Gumeni) odlaze u stečaj, a CB klub organizira RMZO !

Uvik se sitin povijesnog govora druga Tita, u Splitu, na Pazaru, 1962.g. cila Dalmacija je bila tamo ; između ostaloga je reka : Di mi slabo radimo, ubacuje se neprijatelj, i on dela !

Sve je primjenjivo, 54 godine poslin, u svakoj prigodi, okružju, i likovima, pa i u HRS-u. Naravno, CB nama nije neprijatelj, ali princip je isti, sve su ostalo nijanse...
9a2jg

Postby 9a7zz » Fri Jan 15, 2016 3:23 pm

Njima je bitan broj, i žele upravit sa 100 - 200 osoba, a na papiru 2.000 !

Odlično!!Neka upravljaju sa 100-200 budala.A na papiru i neće imati više.Garantirano.Pa tko će im lud platiti članarinu ako im takav HRS ne treba.Pa Koki moj,ti izgleda nisi svjestan koliko ljudi uopće ne zanimaju qsl-ke.Niti ih IMAJU niti ih skupljaju.I zašto bi onda plaćali neku članarinu tome jadnome savezu.Pa nisu ludi.Dozvola direct na HAKOM kako je i propisano i to je to.Ja znam SIGURNO 10000000% da im recimo iz moga kluba neće doći više od 4 članarine.A u klub će platiti članarinu barem 20 članova.Postotak izračunaj sam.E toliko će im biti prosjek i sa ostalim klubovima.Pa neka onda troše.A da vidim koga će od članova staviti na spisak kao članove saveza sa plačenim članarinama.To ću strogo imati na oku,barem što se tiče moga kluba a imam i uvid u još jedan klub u 9A što se toga tiče.Odmah im ide prijava ako ustanovim da muljaju.Odmah!!!!!A nisam sam koji će o tome voditi računa.Stali su oni mnogima na žulj,polako,sve će izaći na vidjelo.A nema više ni po 500 kn za jednoslovni znak (klupski) što su uzimali (čitaj krali) svake godine.Gotovooooooo!Odgovor HAKOM-a su vidjeli objavljen,i za to im ide prijava čim čujem da su to nekome naplatili.Ako kojim slučajem u nekome klubu postoji budala od predsjednika koji će to uplatiti na svoju ruku,tj.budale od članova koji mu to dopuste???A čut ću ako bude,sasvim sigurno.Evo im i pozdravna poruka:
https://www.youtube.com/watch?v=f46LkPDypSY
:D :D
9a7zz

Postby 9a2jg » Fri Jan 15, 2016 5:08 pm

Tako je Faraon piva, ka i Mitar Mirić, Ne može nam niko ništa... , pa su ga isto zbacili s trona.

Meni jedna druga stvar ne ide u glavu ; kako to izabrani zastupnici u skupštini HRS-a, njihovi zamjenici, i odgovorne osobe klubova ne reagiraju na očigledno bezakonje, nerad, javašluk, nazadovanje i služenje nekim iz sjene, a ne radioamaterima ? Kako ne vide da time postaju suučesnici ?

Ima buljuk radioamatera koji bolje i plastičnije pišu od mene, niko neće da se uhvati tipkovnice, i javno secira probleme, i njihove uzroke. Da li zato što bi se spotakli na prvom koraku, trenutnim vodstvom HRS-a ?

Od IO-a i predsjednika, pola ih nema QSL-ke i/ili ne konzumira usluge QSL biroa, u startu je to razgovor gluhog i nijemog. A i ne shvaćaju što to znači radiooperatoru. Šta Hamsphere, šta ARG izleti, šta YOTA, šta Zvjezdano selo, od svih tih sudionika nikad QSL-ke !
I onda , bez srama i stida podijele klubovima koji su (na papiru) izbacili toliko i toliko novih operatora , opet lovu od naše članarine, jer su ONI to tako odlučili. Stvarno drže ostatak Saveza za budale.

U jednom HRVATSKOM KROVNOM SAVEZU , gdje se na osnovnu djelatnost (KV i UKV) troši 5 % sredstava za osnovnu djelatnost, bolje je zatvorit butigu, nego je držat (ovakvu) otvorenom.
Podsjeća me na osamdesete, Poljsku, sve butige otvorene, sve police prazne. Na vlasti je bio general Jaruzelski, ovdje je pukovnik. Ako ovako nastavi, ziher će avancirat. Pitanje je samo u kojim i čijim očima. Ja znam, a vjerujem da čitatelji nagađaju.

Zemljo, otvori se...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK