Demokracija na forumima

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Demokracija na forumima

Postby 9a6r » Sat Dec 10, 2016 2:25 pm

Bio SUP ili MUP pandur uvijek glup ! :lol: I ti si se Koki uvatija tih "pametnih". :D Čudim se više tebi nego njima.SRI

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 10, 2016 4:37 pm

Ne triba te čudit, jer se ne drogiran, niti alkoholiziran, ustao sam protiv suludih stavova ovih "pravovjernih", koji su čitavu pljačku Hrvatske odšutili...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 10, 2016 8:01 pm

A Koki to su ti koji bi i vlastitu mater prodali za 30 srebrnjaka. :evil:
Kad bolje promislim i za manje.. :(

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Tue Dec 13, 2016 3:05 pm

Neki kažu da Koki tamo na tom blogeru piše i sam sebi odgovara.Kao prvo to nije istina jer sam i sam gotovo svaki dan tu i sve postove pročitam.
A jako često pozivamo SVAKOGA da sjedne za tipkovnicu i ovdje napiše što god ga volja.
I ne samo to već će nam bili drago da nešto osmislite,napišete..da se vidi da imate svoj stav,mišljenje,da niste bezkičmenjaci,poslušnici režima D-12.
Hebeš čovika koji nema svoje mišljenje,svoje ideje,svoj stav o bilo čemu.Taj se nije ni triba rodit !
Pa i ako se nećemo složiti oko nekih stvari nije bitno,važno je da se VAŠ glas čuo.
Sve što držite u sebi ili govorite sebi u bradu je niš korist.
Ne kažem da ću promijeniti SVIJET mojim pisanjem ali barem imam osobno zadovoljstvo da one budale tamo ne mogu kazati da sam njihov poslušnik,rob,juda,sluga itd.Jer nije isto umrijeti kao slobodan čovjek ili kao ROB ! Jer za jednog Spartaka onda nikad nebi čuli.
Dugo iza njegove i Hanibalove smrti Veliki Rim se tresao samo na spomen njihovih imena.Da su šutili i pognuli glave nitko ih se nebi sjećao.
A upravo je ta Hrvatska šutnja od svega najpogubnija ! Jedan čovjek ne može promijeniti gotovo ništa ali tisuće itekako mogu.
I zato pišite,govorite..ne budite ZEČINARI !

Lipi pozdrav

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Dec 13, 2016 3:28 pm

Ponovit ću ono što sam desetine puta pisao ; da ovdje piše 10% od onih koji su mi , u tvrdo, obećali pisati, ja ne bi ni trebao uzeti tipkovnicu u ruke. No, ljudi govore jedno, misle drugo, rade treće.
Na volju im.

Ovo nije blog, još manje moj. Jer, moraš bit interesantan lik za javnost 21. vijeka, da bi ti blog bio zanimljiv, up-to-date, istinit, i iskričav. Nastao je kao odgovor na zabranu pisanja, nama nekolicini, koji mislimo svojom glavom. I na izbornoj skupštini mi je nekoliko sjedina reklo, u razgovorima jedan na jedan, da je sramota što nam zabranjuju pisati. Svakom od njih sam odgovorio isto, da će zabrana biti i dalje, jer iste face, po mentalnom sklopu, su na čelu HRS-a.

Uzmi najbolji primjer. Kad je službenici na određeno vrijeme završio ugovor, i ptice na grani znaju da se trebao raspisati javni natječaj za radno mjesto na neodređeno vrijeme. Što dalje bješe ? Tajnica predložila IO-u da je primi u stalni radni odnos, što ovi i učiniše svojom odlukom.
Niti je kandidatkinja imala Radnu ocjenu, iz prostog razloga što tajnice nije bilo pola vremena, a drugu polovicu vremena nije bilo kandidatkinje, niti je IO tijelo koje donosi takvu odluku, već Komisija za prijem, a koja odlučuje o prijemu na bazi prispjelih molbi, po javnom natječaju, i prispjeloj pratećoj dokumentaciji.
Šlag na kraju, NO utvrđuje da je bilo sve po zakonu, iako je očito da nije bilo.
Takvom IO-u, NO-u i predsjedniku se daje razrješnica, a tajnici za neovlašten rad i djelovanje u protuzakonitom smjeru, ni riječi.

Zar ti misliš Reni da bi se i jedna rečenica od ovog mogla napisati na HRS forumu ?

Zato oni tjeraju svoje, baš kao u onom vicu o Fati autostopistici, i Muji, vozaču RABE, dokle pizda izdrži.
Zato će i ovaj forum trajati, koliko i oni tamo na vlasti.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 23, 2016 9:08 am

Rijetko čitam mailove s moje e-adrese sa hamradio.hr . Otvorih ga danas, i gle čuda, nađoh TRI poruke komandanta Plastična puškica, sve stare preko mjesec dana. Dakle, osvježi mi dan. Opet je počeo po starom, red laži, red uvreda. Šalje mi i TOČAN broj boca žestice, koje su tamanili. Dragi imenjače, ne triba ti pit, ti si maka i bez alkohola. Dijagnoza ista ka i prije.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Dec 29, 2016 12:38 pm

Odvojio bi pitanje rada povjerenstva i HRSa (i zašto ti je odbijen 9A100IP) od pitanja suradnje s HAKOM-om. Ako utvrdimo da nešto nije u redu, povjerenstvo možemo promijeniti, procese možemo ubrzati, ali ja nisam nikako za to da se mijenjaju odnosi s HAKOM-om, a vjerujem nije ni 99% radioamatera u 9A.

Naša Uzdanica ima kristalnu kuglu, iz koje "vidi" da je njegovo osobno mišljenje jednako kao u 99% RA u 9A ! Svašta !
9a2jg

Postby 9a7zz » Thu Dec 29, 2016 3:07 pm

Njegovih 99% je istih kao i u mojih kokošaka.Ona razlika od 1% ide u korist moje graorke. :lol:
9a7zz

Postby 9a6r » Thu Dec 29, 2016 5:29 pm

Boljševičko govno! :lol: :lol: :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Dec 29, 2016 6:19 pm

Jedna od osobina neznalica, i onih koji ne žele cijeloživotno učenje, jest želja za cementiranje postojećeg stanja, ma kakvo ono bilo.
Drug Excel je našao sebe, među svojim parnjacima u IO-u, i znam da zna plivati nizvodno, ne treba mu za to ići u Zvjezdano selo ili u Orahovicu. On nije tamo da promiče interese RA u 9A, nego da zadovolji svoje ambicije, od WRTC-a, nadalje.
Imao je dobre učitelje, naime, on se napajao kemijom kojom su vlastodršci u D-12 godinama uzimali od naših članarina i davali ZRF-u. Analogija, izmuzi HRS i pomozi bidne Nijemce.
Ima cijelu iduću godinu pred sobom za ispuniti svoj naum, i povjerenu mu zadaću. Nevjernim Tomama poručujem da prate izradu Fin. plana za 2018.g. , kad za to dođe vrijeme. Nećete me morat tapšat po ramenima, uz otrcanu frazu : Bio si u pravu, meni je žao što će baš tako to biti. Žao mi je što takvi otimaju budućnost RA u 9A, iako se , formalno, u nju kunu !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK