by 9a2jg » Tue Dec 13, 2016 3:28 pm
Ponovit ću ono što sam desetine puta pisao ; da ovdje piše 10% od onih koji su mi , u tvrdo, obećali pisati, ja ne bi ni trebao uzeti tipkovnicu u ruke. No, ljudi govore jedno, misle drugo, rade treće.
Na volju im.
Ovo nije blog, još manje moj. Jer, moraš bit interesantan lik za javnost 21. vijeka, da bi ti blog bio zanimljiv, up-to-date, istinit, i iskričav. Nastao je kao odgovor na zabranu pisanja, nama nekolicini, koji mislimo svojom glavom. I na izbornoj skupštini mi je nekoliko sjedina reklo, u razgovorima jedan na jedan, da je sramota što nam zabranjuju pisati. Svakom od njih sam odgovorio isto, da će zabrana biti i dalje, jer iste face, po mentalnom sklopu, su na čelu HRS-a.
Uzmi najbolji primjer. Kad je službenici na određeno vrijeme završio ugovor, i ptice na grani znaju da se trebao raspisati javni natječaj za radno mjesto na neodređeno vrijeme. Što dalje bješe ? Tajnica predložila IO-u da je primi u stalni radni odnos, što ovi i učiniše svojom odlukom.
Niti je kandidatkinja imala Radnu ocjenu, iz prostog razloga što tajnice nije bilo pola vremena, a drugu polovicu vremena nije bilo kandidatkinje, niti je IO tijelo koje donosi takvu odluku, već Komisija za prijem, a koja odlučuje o prijemu na bazi prispjelih molbi, po javnom natječaju, i prispjeloj pratećoj dokumentaciji.
Šlag na kraju, NO utvrđuje da je bilo sve po zakonu, iako je očito da nije bilo.
Takvom IO-u, NO-u i predsjedniku se daje razrješnica, a tajnici za neovlašten rad i djelovanje u protuzakonitom smjeru, ni riječi.
Zar ti misliš Reni da bi se i jedna rečenica od ovog mogla napisati na HRS forumu ?
Zato oni tjeraju svoje, baš kao u onom vicu o Fati autostopistici, i Muji, vozaču RABE, dokle pizda izdrži.
Zato će i ovaj forum trajati, koliko i oni tamo na vlasti.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja