Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a6r » Sun Jan 05, 2020 3:20 pm

Ja hoću ako stignem od posla.Navrime san naručija prijevoz.A može se i guma izdušit,može stat motor. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jan 05, 2020 4:33 pm

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 05, 2020 11:44 pm

https://www.index.hr/magazin/clanak/naj ... 45417.aspx

Govore da je Jale zaokružija broj 1 !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jan 06, 2020 12:59 am

Jel misliš da će ovaj bit bolji od nje :?: :roll:
U idućih 5 godina puuuuno više ćeš ga gadit od mene.
Ja to već sad vidim.
Jeba ih sve koji su mu dali glas :!: :twisted:
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jan 06, 2020 9:10 am

Slušaj Reni, ja ti stalno ponavljam isto, ali ti ne čuješ ; ni Koki ni itko normalan ne likuje, jer birači nisu imali izbor, nije fer prema njima. No, jedna prepotentna osoba, dovoljna sama sebi, iza koje su stale sve državne institucije, i samim time učinile ovu borbu za birače totalno nefer, je izgubila u nadmetanju Davida i Golijata !
Mogao bih ti učiniti, kao ekonomist, mnogo komparativnih analiza, ali evo samo jedna, najočitija ; za promičbu u kampanji je deklarirala da je potrošila 4,5 miljuna, Zoki 1,5 ! Ako ona priznaje da je toliko potrošila, tržišna vrijednost onog što je dobila i koristila je barem 5 puta veća ! Jer, u svim udarnim terminima radija i TV je iskakala iz pašteta, već je bilo postalo gadljivo.
Riječ dvije o crkvi. Moj župnik je iz Gale, područje sinjske krajine. Prije prvog kruga, bio sam na misi, podsjetilo me na 1990, bio je žešći promotor KGK, nego da joj radi u stožeru.
Nepošten je bio i pritisak na djelatnike HV-e u zemlji i inozemstvu, a o dijaspori da ne govorim. Uostalom, HDZ vrhuška i ne krije da su im oni "džoker zovi", od prvih izbora , do danas. Hrvatski model, glede dijaspore, ne postoji nigdje u svijetu ! Svugdje je princip ; Gdje plačaš porez, tu i glasaš, i ostvaruješ sva svoja građanska prava.
Hrvatski narod nije glup, ma gdje bio, ona je izgubila sve gradove u Hrvatskoj, a tijesno je dobila u Vukovaru, Dubrovniku i Šibeniku. Ne čudi me, jer koliko je država ulupala miljardi u Vukovar, bilo bi pravo čudo da nije pobijedila. U Vukovaru normalno žive samo oni koji imaju državni posao ili mirovine. Imam svoje objašnjenje i za Dubrovnik i Šibenik, ali, ne sada, potrajalo bi.

I, na kraju, osobno vjerujem da su Zoki pobjedu donijeli direktni glasovi HDZ-ovaca, koji spremaju prevrat na stranačkim izborima ovog proljeća. Vaso je ostvario što je htio. Četiri jahača Apokalipse jašu, sretna okolnost za Hrvatsku jest što se ne trpe međusobno. U pratnji su im Škoro i Penava. Slijedeća tri mjeseca će definitivno donijeti rasplet...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jan 06, 2020 11:45 am

Lipo je biti optimist ali nema od toga ništa.
Tamo oko Škore ima dosta njih koji se već ispod oka gledaju a HDZ će in,po dobrom starom,isprobanom receptu bar jednu krticu ubacit da to razjebe.On je najavija osnivanje svoje stranke.Malo nam je ovih 170 pa jedna više nije na odmet. :roll: Ali dobro,demonkracija je,nek osniva.Svakako 25 posto neće polučit na izborima.
A kmeri će i na parlamentarne u skupini sa 10-15 strančica kao i jučer.Mogla bi se opet dobro zacrvenit ona karta Hrvatske.Nije odavno.
A ovima iz Vranjine stranke bi najbolje bilo podilit osobno naoružanje pa na jednu veliku ledinu.Ko osta,osta. :D
Nema tu kruva kolega.I ove godine će pustih autobusa naše mladeži vanka put Minkena i Dublina a i tome mora doć kraj.Di svi stanu?
Na kraju će ovdje ostat starčad i ovi uhljebi na državnoj sisi.Meštre ćemo uvest iz "dijaspore"..Pakistana,Sirije,Indije(škveri),Iraka,Irana,Bangladeša pa i Somalije.
Eto takvu sudbinu nam je Svevišnji odredija cijenjeni kolega.Možda se nećeš složit sa svim ovim ali ja to tako vidim.Možda se zajebem u procjeni,volija bi ali teško.LP
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jan 06, 2020 12:21 pm

Eno ti je donesena odluka na Vladi, samo je prošla ispod radara, u ovoj halabuci oko predsjedničkih izbora, da nema više limita za uvoz stranih radnika.
Mi, uz Irsku, držimo neslavni svjetski rekord u količini radne snage koju smo izvezli, proporcionalno broju stanovnika, pa onda opet, baš kao i Irska, uvozimo radnu snagu iz trećih zemalja.
Sinoć na misi, dvadesetak starčadi. Sad, kad ti uvezu Kurde, Jemence, i Sirijce, prvo će tit sagradit džamiju.
Večeras, blagdan Tri kralja, ujedno i pravoslavni Badnjak, da obađeš cilu Dalmaciju ne bi skupija vjernika za dvi normalne crkve.
A oni, brate mili, navalili uvozit škure...
Na žalost, i ti, i ja ćemo doživit predviđeno rasulo...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jan 06, 2020 1:28 pm

U podne,u Dnevniku,HRT1,prvo išle vijesti u svezi izbora...po sredini uživo javljanje iz SNV a tek poza toga se iz Vatikana javlja Silvije Tomašević glede Bogojavljanja.
Jeli ja živim u Hrvatskoj ili Srbiji?
9a6r

Postby 9a6r » Mon Jan 06, 2020 1:37 pm

Dobili smo predcednika komunistu(čitaj jugoslovena),još da ostvare veliku koaliciju pa možemo opet u novu,krnju šugoslaviju. :twisted: A Hrvatska se prazni li se prazni.Smrdski radikali planiraju da nastane te, kako kažu, "srbske teritorije".E moj kume.Za koji si ku..c ti bija na prvoj crti 91-95?
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jan 06, 2020 1:43 pm

Sjećanje ti blijedi, još od doba Ive Sanadera, znači od 2003.g., udarna vijest na današnji dan je bilo primanje godine, u SNV-u.
On je prvi, a ne rahmetli Račan, doša tamo, i odma sa vrata, bez da je prije pozdravija domaćine, vika : Hristos se rodi !
To su činjenice, isto kao što je činjenica da je ovo PRVI put da na tom primanju nema predsjednika Vlade, stare predsjednice, i novog predsjednika, svaki je od njih promrmlja neku nemuštu škužu.
Scenarij je jasan, Plenki nije otiša, jer je sada, nakon debakla KGK, pod povećalom desnice u HDZ-u, KGK nije išla, jer više ne predstavlja ništa, ne znači joj ništa, a i do sada je išla jer bi joj savjetnici rekli da je to dužna, po protokolu, kao predsjednica svih građana Hrvatske. Zoki nije iša jer sve predsjedničke obveze, po defaultu, može obavljati tek iza inauguracije, koja će biti za više od mjesec dana.
Primanje u organizaciji SNV-a nije, ustvari, prijem kod Srba, nego je to reprezentant za sve nacionalne manjine u Hrvatskoj, a oni su izabrani kao lider, jer su od konstitutivnog naroda, postali manjina. Tako je htio doktur, tako je i ostalo. Amen.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK