IOCA

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: IOCA

Postby 9a2jg » Mon Jun 26, 2017 2:07 pm

Istina boli, Bol boli.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jun 27, 2017 7:20 pm

Moga bi i HRS dat "ruke" malo !
9A5ST

Vidiš kako i Žeki 5ST, iz jednog državotvornog kluba, "navija" da i HRS "pomože" Istranima, za obnovit poharanu lokaciju !!!

Majke ti Božje bistričke, kako se nije sitija, od kada je radioamater, da HRS pomože nekom klubu koji je bez sredstava, pred gašenjem, u problemima...?

Nego, lijeva dobacuje desnoj, a...? Državotvorni uzdaničkom ! Ma stvarno nas držite za stoku sitnog zuba, vi, koji mislite da ste pametni !

P.S. Dobro nije tražija (financijsku) pomoć HRS-a da RK Marjan kupi deterđent, da opere klupska stakla, jednako su šporka, ka i 91' , danas san ih sinja, na svoje oči-...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jun 27, 2017 9:02 pm

Onda,jeli ti sad jasno zašto san iša ća iz tega privatnog kluba.Ima nas još koji smo se povukli ali o svemu podrobnije na telefon.

9A6R

"JADNI TI SMO U NAŠOJ ŽALOSTIIIIIIII OJ ! " :D
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jun 27, 2017 9:13 pm

Govore da nova metla dobro mete, sad imaju svog člana u IO HRS-a, ma ta funkcija neće movit štracu kanavacu, sić vode, i zeru deterđenta.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jun 27, 2017 9:37 pm

Pošto nisam član tog kluba pa neću ništa komentirat pa ni tu krpu i deterđent jer mi ni briga.Samo san se javija da te pitam jeli ti jasno zašto san iša ća odizdal?
Zaboli me ko će što raditi,ne samo oni,ima ih još.
Toliko.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jun 28, 2017 6:31 am

Reni, di god po Splitu pođen, ondje prođen, tako se to namisti. Kad je ženska lipa, čista, svak se za njon okrene, za šporkujon isto, ali samo jedan put.
Nemoj nikad zaboravit, da smo se mi, iz RK Ante Jonić bratimili s gradskim bratskim klubom Marjan, na njihovo traženje !
Je li da ti nije svejedno u kakovon ti je stanju pobratim ?
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jun 28, 2017 7:56 am

Za dva miseca punim 51 godinu.Sve loše san ostavija iza sebe i ne želim se više niti sićat tih likova.Boli me kurac što će ko mislit o meni.Svi ti su nebitni likovi u mom životu.Jer spoznao sam da sam i ja njima cilo vrime bija nebitan.Cilo vrime su hinili neko prijateljstvo a od toga nije bilo ni P.Ja in ne želim ništa loše,da se razumijemo.Jer nisan pokvaren ni iskvaren čovik.Dapače,uvik san spreman pomoć ako mogu.Ako ne mogu,neću ni odmoć.Ali daleko in kuća.
Razočarali su me mnogi,više bi volija da nisu ali ako je tako tribalo bit onda je OK.
Niko me ne hrani osim mojih deset prstiju.Nema mi puno ljudi po kući jer u zadnje vrime oni koji dođu samo iškedu pineze.
Zadnji koji mi je bija je bivši djelatnik Centra za obavješćivanje i uzbunjivanje Supetar! Posudija mu novce ima deboto godinu dan,otada ni njega a ni novaca.Neće se ni na telefon javit. :x Nisu to neki veliki novci ali kad mi neko obezvrjeđuje logiku ide mi na onu stvar.To su likovi o kojima ti svaki dan pišeš.
Takvi i slični.Neće mene ti novci puno pomoć niti ću propast ali isto tako bi bilo da je i veća svota u pitanju.Lipo je doša,u lipe isprosija i reka za misec,dva vratit dug.Evo sedmi misec na pragu...ništa.A bija je početak devetoga.
Sam sebi san reka da nema šanse da mi se ovo više dogodi.Ovo mi je tek drugi put ali treći se neće dogodit.A da ga neznam 3/4 života nebi mi bilo žaj.
Sramotno,jadno,dno dna.

Budi dobar,izij govno.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jun 28, 2017 8:48 am

A kad je bivši djelatnik Centra za OiU Brač, onda je, po defaultu, bija i u RK Vidova gora. Jer, nije Pavišić izmislija društvenin novcin plaćat osobnu članarinu klubu, on je to samo primjenjiva, da bi ih na papiru bilo više, ka i sada. Ali , neću ti ja bacat sol u ranu...

Okrenimo se mi na vedrije teme na našemu škoju. Kad se vozin trajekton, i kad čujen barufu doli na palubu od auta, posada uža reć : Evo, ukrca se Roso !
Kad čujen koju pametnu inicijativu u Supetar, fetivi Supetrani rečedu : To je sigurno smislija Tonći !
Jebeno je tebi, geni od dva potpuno suprotna tipa ljudi.

Jutros, odma poslin 6 uri, zovu me dragovoljci, ka i svaku godinu, da dojen sutra na feštu u Supetar. Lani in je na vrime ponestalo vola, koliki su furešti požderusi ! Sutra, govore da će ga stavit "teplit" već oko 4 ure pozapodne, da neće falit !
Ne boj se, neće zvat Amerikanac, u Milnu ga već kletu, a nije nego počeja. Supetranima su se s njime i suze osušile.

Najpametnija, u cili Supetar, je Tomina žena, prije tri godine dala otkaz u Amerikanca, priporodila se... Nema stresa, mobinga, mižerje o'plaće, svoj na svome . Zato smo se i borili.

P.S. A šta se tiče klubova, i članova, jaču bi ekipu skupija od onih koji su utekli iz CBM-a, nego od onih koji su ostali. Ja uvik topajen na siguro, ka u SBER banci !
Gogo, Mojsa, Edo, ti , stavija bi kuću, ženu i dicu, na vas, kontra njih...
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jun 28, 2017 9:34 am

JBG,lako ti je topavat na sigurno.Kad nema šanse da ćeš falit,izgubit.
Dovro so primjetija..da smo svi ostali i bili složni sa nešto opreme,ne onako velebne ka u 9A1P,radili bi svašta uz primjerenu lokaciju,naravno.Jer prava lokacija čini tu razliku,uz operatore.A da je još dodat tebe,Tomu,Ivotu,Miću za logistiku.I doajen zna odlično radit.A onda Rapić,moj Aso,sve vrhunski telegrafisti,operatori.Dalmacija je iznjedrila puno vrhunskih RA.Ti se ka stariji sigurno moš još kojega sitit.
Da je pomirit sve razlike između nas,sastavit tu ekipu to bi bilo prestrašno.Ali od tega i sam znaš nema ništa.Nije nikad ni bilo.A znaš i zašto. ;)
Nije da žalim ali sam bio slobodan prokomentirat.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jun 28, 2017 10:21 am

Upravo u tome je stvar, vuk samotnjak MORA topat na siguro, inače je izgorija.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK