Evo, da budem prvi pa da javno čestitam Mati, našem budućem predsjedniku na izboru i da mu zaželim puno uspjeha u radu !
Ajme Ivo, momče živo...! Ovo ti je ka kod ženske, kad je momak pita koji jon je po redu. Na ciloj zemaljskoj baloti, odgovor je isti : Drugi !
Hajduk prvi, Ivan Pavao drugi !
Ovaj forum, i ja osobno, smo našem Mati PRVI čestitali na nominaciji, i obznanili pastvi da stojimo iza kandidature, isto kao prije 17 godina ! Prava čestitka slijedi NAKON potvrđenog izbora.
Pametni ljudi, manageri, direktori, dobro znaju da prvi među jednakima vrijedi i može učiniti samo onoliko koliko mu valjaju pomoćnici, pobočnici, suradnici, ili kako ih hoćete nazvati.
U predloženom sastavu IO-a, koji bi mu trebao biti desna ruka, figurira osoba u 74-oj godini, koja je, sama za sebe, napisala u prvom broju HRS glasila da je veteran.
Ako je 1992. bila veteran, što traži u mandatu 2025-2029. ? Nastranu moje osobne objekcije, za koje imam javne dokaze, da ta osoba nije za IO !
Drugi, o čemu sam pisao prije par dana, stavlja na qrz.com da mu je QSL via 9A3JB. Privatni manager, ili sustav unutar sustava, Još jedan, malo ih je...
Treći, najmlađi, "škola" 9A1A, i očito delegiran ispred te interesne skupine.
Četvrti, iz Centrus mundi, odakle su mi, od dvojice dolazile "prijateljske" prijeteće poruke, s "naputkom" što bi trebao pisati, a ne ono što pišem - istinu.
Mogao bih ovako, do prekosutra, ali, čemu ? Oni će biti izabrani jer su ih isti ljudi nominirali, iz tri centra moći. i slijepac vidi koji su to.
Razumna osoba, radioamater u Hrvatskoj , bi se trebao upitati kakav je to IO i NO, gdje je prosjek godina bliži 65 nego 60 ? To li su "mlade i zdrave snage " ?
Sastav NO neću komentirati, iz jednostavnog razloga što previše znam. Otom - potom. Samo vam jedno garantiram, neću ih štediti. Ta dvojica, od te trojice su šutke gledali, i organizirali ponovno biranje, krađu mandata, prije 8 godina, kad sam ja bio izabran, pa oni, nezadovoljni ishodom, nakon 5 minuta ponovo birali, i izabrali svoga kandidata, iz RKZ-a, da bi šutio na sve što se kriminalno dogodilo u organizaciji , zadnjih 8 godina.
Neću dalje, izlazila bi žuč, a ne riječi, to nije dobro. Zamagli Travnik, oću reći zdravo rasuđivanje.
I rimska crkva penzionira biskupe i kardinale u 74-oj godini, s efektom kad napuni 75. Pametnima, ma gdje bili, dosta.