by 9a2jg » Mon Nov 02, 2020 9:09 pm
Imperija uzvraća udarac !
Navodni kandidat, jer pravu kandidaturu nismo dobili od stručne službe HRS-a, drug Laureat se oglasio, i poslao cirkularno pismo zastupnicima skupštine.
U njemu se poziva zastupnike da glasaju sve PROTIV, i da nakon toga 5 klubova, po Statutu, sazovu novu, izbornu i osnivačku skupštinu novog Saveza.
Odma mi je pao na pamet dijalog između starijeg vodnika i kapetana I klase JNA, na Žarkovici, kad je vodnik reka kapetanu da šteta što tuku po starinama.
Kapetan odgovori , citiram, "da će oni sagraditi još lepše, i starije!"
U legitimnoj inicijativi druga Laureata ja imam dodati samo jednu "malenkost" ; i ja sam pozvao sve razumne da glasaju po svim točkama PROTIV, ali iz sasvim drugih razloga i motiva ! Ja, naime smatram, a mogu to i dokazati, da oni rade cijeli mandat naopako, i ja bih prvi bio licemjer i farizej, pa da glasam ZA.
Drug Laureat je iz NJIHOVOG ešalona, ilitiga , iz iste su korenike. Možda i VES-a, ali to nije moje područje.
Tragedija demokracije je što nitko neće da vidi da se zazivaju pravi potezi, ali iz osobnih pobuda i probitka ; pitanje je da li bi bili bolja momčad na čelu HRS-a.
Kad su Talijani ušli u Bol, na zgradi Doma kulture, poslije ratne bolnice 44', su napisali , velikim bijelim slovima VINCEREMO (pobijediti ćemo) !
Po noći su SKOJ-evci napisali VEDEREMO (vidjet ćemo), Ujutro, i cijeli dan , su fašisti divljali, ali nisu našli autore. Kako su završili, znamo.
Zaobilazi se gosn Jeftića, a...?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja