Kad su nam izvanka stranci govorili da smo korumpirana država isto ka da smo geografski negdi u J.Americi,onda su ovi "naši" na to odmahivali rukom,ko,co,mi? Ma to nije istina.Mi Hrvati pa korumpirani?! Ma to nemore bit !
Plenković se hvali svojim postignućima a zadnja smo rupa na svirali u EU! Sve su nas države šišnule pa i Bugarska,Rumunjska

Sad smo u razini nekih afričkih zemalja s tim da i tamo ima daleko "jačih" od nas.
To što su nas Češka i Mađarska pritekle je i "prirodno" jer su prije dolaska komunista na vlast u tim zemljama i bile razvijenije od nas.Ali Bugarska? Pa sprdali smo se sa njom.Bugarska skupština itd.Pa Rumunjska.Ja san zadnji put u Poljskoj bija prid "balvan revoluciju" i dobro san upamtija koji je to čemer od zemlje bija.A vidi di je sad Poljska! E moj kume... Jer su sve te zemlje(osim Hrvatske i Slovenije) sprovele LUSTRACIJU kadrova.Slovenci su jedan fenomen.Osim toga i u Jugi su bili država u državi.To svi vrlo dobro znamo.Nisan to ja izmislija 2020.
Eto di nas je dovelo 30 godina HDZSDP vladavine.U.....
A kad uvedu Euro u ovu njihovu đamahirijicu,tek ćemo onda vidit u kojim smo govnima! Uz sva dobronamjerna upozorenja ekonomskih stručnjaka,pa i onih stranih,vladajući nas po diktatu EU-a uvlače u tu zonu sumraka.Nijemcima je priseja euro a mi sad uzimamo to smeće! Mi moramo,da nas još više mogu opljačkati.Jer imamo "previše" nekretnina.To je još I.Sanader ustanovija.O vodama,šumama,energetici,moru neću niti usta otvarat jer je to već otišlo.A koliko će se mladih još iselit? Ko će punit proračun,mirovnski fond? Fali svih struka,od staklara do likara.Do jebenog zubara je već teško doć,osim u privatnog,naravno.Ti si u malo misto a ja u veliko i svaki dan gledam one ljude ća kupe nešto iz kontejnera za smeće.To je tragedija na koju mnogi oči zatvaraju jer se to njima ne događa.Uvik se sranja nekom drugom događaju.Niko ili malo ko promisli da i on može doć u takvu situaciju.Danas si gori,sutra si doli.Svak gleda isključivo sebe i zato nam je ovako.
Ovo društvo je bolesno u glavu i triba ga ličit.Nada umire zadnja.
LP