by 9a2jg » Sat Dec 19, 2020 4:55 pm
Dragi štioci, čekate današnji primjerak Alana Forda ? Nema, svi poštari imaju SVAKI vikend slobodan.
Ali, to ne znači da vam neću uljepšati dan. Bio sam danas u prike koji ima preko 20 kg QSL-ki na stand-by-u , jer je upao u totalnu zbunjozu, šta da radi, kad vidi kako ovi paketi za Savez (ne) idu ?
Još kad sam mu ja ispričao moje muke, još je više u depri, a kilogrami se povećavaju...
I opet mene zove prika iz metropole, veli, skladište kancelarijskog materijala HZTK-e je bilo puno kad su napuštali Dalmatinsku 12.
Pa kako onda meni dođoše QSL-ke ko što smo ih slali krajem šezdesetih ?
Nemojte samo da je materijal pokraden od strane Srba, ko na odašiljaču Tovarnik ? Nit su tamo šta maznuli, niti u Dalmatinskoj.
Ali, uvijek treba imati dežurnog krivca, jocker zovi.
Zato su nove mjere od jednog do drugog Božića ! Da se (eventualna) krivnja podijeli. Zato se i ona maxi dvorana u Prištini zvala Boro i Ramiz. A radio klub u Ljubuškom Enes Orman. Sad nema Srba u Prištini, a muslimana nije nikad ni bilo u Ljubuškom. Kaj god.
Ko je mogao reći riječ protiv bratstva i jedinstva kad se klub u srcu Hercegovine zove Enes Orman ? Ili protiv Šiptara, kad staviše Boru u naslov ?
A gdje je u toj priči logističar iz Konavala ? Ne, nisu ga Konavljani zaboravili. A ni primatelji donacije. Svatko zbog svog razloga.
Ima još.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja