QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Mon Oct 12, 2020 12:50 pm

Ništa nije normalno ! Prvo, nije normalno da nije imenovan QSL manager ! Ili, možda je, ali mi to ne znamo ? Na jednostavna pitanja, u formi prosto proširene rečenice, nitko ne odgovara ! Forum su , od početka, svjesno poravnali na nivo "neslužbenog", tako da ni tamo ne možeš dobiti suvisao odgovor, osim navijanja Marinkovih fanova, do pilona režima u D-12. Još malo, pa pune 4 godine Pilatove vlasti, koja se manifestira na način da se on, i još 3-4 oko njega prikazuju vrhunaravni, kojima je ispod časti razgovarati s sitnom boranijom.
Pilat prvi zaboravlja da je izabran s većinom od jedne trećine zastupnika ! Ivan bez zemlje. Više sam ja dobio glasova, skoro duplo nego on, za NO, ali su fašisti to obrnuli, napravili farsu od glasanja, i u ponovljenom glasanju, izabrali "svoga".
Znači, cijeli mandat mu je protekao u amoralnim i nezakonitim radnjama, a koliko ima grijeha nečinjenja, bolje i ne pisati, već sam isuviše pisao.
Da zaključim, misli da je vladao, i to faraonski, a u stvarnosti su uvijek isti vukli konce, iz drugog plana. I njima je bitan njegov reizbor, jer onda mogu raditi što ih je volja, još 4 godine.
I HZTK priželjkuje Pilatov reizbor, jer onda, bar s strane radioamatera, nitko neće poticati nužne i korjenite strukturne promjene. Čim je on njima dobar, dragi čitatelji, možete biti sigurni da NIJE dobar za nas.
Ali, svatko ima vlast kakvu zaslužuje, kaže poslovica. Ja se moram usprotiviti, mi, radioamateri, nismo toliko grešni ljudi, da moramo činit toliku pokoru.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Oct 12, 2020 2:11 pm

Narod je kriv jer ovako stanje spojom pasivnošću i nebrigom podržava ! Kako u državi tako i u temu savezu.Jer svih boli k...c za sve.Pustili su da Sava nosi.To sam više puta napisa.
To mi je nekoliko RA u 4 oka i reklo.
Ni ti,ni ja kao pojedinci to ispraviti ne možemo.Nema kritične mase.Amen
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Oct 12, 2020 4:27 pm

Poslije mog posta zvoni mobitel, purger veli : Koki, naivo, i Pilat i Laureat, su njihovi igrači, prsti iste ruke. Ovako se raji daje osjećaj da je "birala" !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Oct 12, 2020 4:52 pm

Dobro ti je reka.Već je "izbiran",čitaj instaliran ka i anemičar.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Oct 12, 2020 5:40 pm

Ja san se frapira danas, kad je on uživo na TV reka novinarki, koja ga je pitala za odgovornost resornog ministra, da ne dozvoljava to pitanje, danas, i iduće 4 godine.
Tako se stvara sustav "nedodirljivih", na granici kulta ! U sustavu parlamentarne demokracije svakom građaninu je dozvoljeno da pita, pogotovo onima kojima je to kruh. U protivnom, to bi bila ograničena demokracija, a dobro znamo kamo ona vodi...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Oct 12, 2020 6:19 pm

U ovoj njihovoj đamahirijici nema govora o demokraciji.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Oct 13, 2020 6:17 pm

Provjerija san ja, čim si redovni platiša članarine, ne nadaj se QSL kartama ! Eventualno, kad namire neplatiše !

Ali, to nije sve ! Čujem na brzoglas da su neki igrači prominili dres ! Oću reć matični klub ! More bit da radi njih Pilat odbija zahtjev članstva da se objavi lista članova s naznakom matičnog kluba ?
Je, da objavi, pa da ljudi vide da se ista imena pojavljuju u dva, ili više klubova, i da se pikaju za broj, glede zastupnika ! I onda bi netko tužio HRS zbog kršenja zakona. .
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 27, 2020 8:10 am

Drug Laureat, kandidat za predsjednika, se drznuo pisati o radu QSL biroa ! On, koji ne šalje karte, kao ni klub u kojem je doživotni predsjednik, ni klub u kojemu je /tobože) dobrovoljni tajnik, tako ni pridruženi članovi, od Komiže, do šibenske Dubrave !
Znači, ko o čemu, kurva o poštenju, vojska o skraćenju... Tako je bilo i prije rata.

On piše da postoje uhodani modeli u drugim zemljama. Da, postoje, ali NI JEDAN taj i takav QSL biro nije VARAO svoje članstvo kao hrvatski QSL biro !
Hoćemo li prvo svesti račune, pa početi od pozitivne nule ? Ne pristajemo , jednostavno, zaboraviti što je bilo, i sad će nas on povesti u Wonderland !
Pogotovo sa ovim sastavom Povjerenstva ! Dali vucima da čuvaju janjce !

Na kraju , ali ne i zadnje, na ovu temu, postoji audio i video snimka sa plenarnog zasjedanja skupštine u Kraljevici, gdje se on besramno i bezobrazno smijao, dok sam ja obrazlagao da nas lažu, varaju i da praksa QSL-iranja nije dobra.

Pripustili ste vuka u ovčinjak, eto vam ga...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Oct 28, 2020 7:33 pm

Prije rata bi mi dolazili direkti iz Kalifornije u 6 dana. Sad mi ne može doć IOCA naljepnica, u toliko vrimena, iz kancelarije HRS-a. I onda drug Laureat obećava med i mlijeko ! Ne možeš staroga psa naučiti novim trikovima ! Capisci ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Oct 31, 2020 8:48 am

Kako na službenoj stranici HRS-a još stoji da je Marinko QSL manager, a da mu mi šaljemo pakete s outgoing kartama ? Da ne reče da smo ga zaboravili ? QSL ormari su još tamo... ;)
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK