Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Wed Jul 22, 2015 7:14 am

Predsjednik bi sada, zbog cementiranja vlastite stolice, koalirao, ispod žita, sa Vincekom. A nije mu dao da piše u časopisu, i zapriječio mu je pisanje po HRS forumu ! Ili je lud, ili mu noge smrde ?
Ili je , samo, još jedan od niza grčevitih koraka za ostanak na vlasti ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jul 23, 2015 3:30 pm

HRS nije anitprotivan APRS-a ali nema "kritcne mase" koja bi pokrenula APRS???

A koja je to "kritična masa" pokrenula i pokreće 90% naših novaca na ARG i izlete raznih vrsta ?

Usudio bih se reći, antimaterija, jer ih je toliko malo, a troše gro naših novaca. Znači, sam si sebi skočio u usta.

Nije gotovo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 24, 2015 1:30 pm

U 2014. za web stranice utrošeno 29.763,99
Za 2015. za web stranice planirano 17.000 kn vlastitih sredstava i 17.000 preko hztk.
Očito je da netko misli da je web osnovna radioamaterska djelatnost kad tolike iznose troši na njega.
Da je bar dobar, ažuran, koristan, da smanjuje troškove stručne službe ili članova,... ne bi možda ni žalio ali ovako, ajme majko

Ivo ne trudi se, ja san in dokaza, odavna, da više troše na web, nego na QSL biro, samo oni u financijskom izviješću i planu prikazuju đuture, pa i tako đuture je manji iznos od web troškova !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 25, 2015 9:21 am

Bilo bi dobro da jednom shvatite da smo HRS svi zajedno, IO i predsjednika ste Vi birali !!! Vasi zastupnici su u Skupstini, a Skupstina je najvise tijelo upravljanja HRS-om !

E moj Stjepane, i ovim si postom (još jednom, u nizu) dokazao i pokazao da ti i ostali u IO, na čelu s predsjednikom, držite nas za stoku sitnog zuba, koja nema šta da misli, i koja je tu samo da plaća članarinu.

Da ponovim, jer očito nekima treba ponavljati u beskonačnost dok (i ako) shvate : Predsjednik je izabran većinom od jedne trećine članova skupštine, uzmi olovku i izračunaj koga on predstavlja. Nikoga.

Zadnja skupština je nezakonita, kao i sve odluke na njoj , uključujući novi Statut. Pismeno sam tražio, kao zastupnik u skupštini, broj plaćenih članarina po radio klubu, članu HRS-a, od stručnih službi HRS-a, za koje si TI Stjepane dizao ruku za puste stimulacije i jubilarne nagrade, nisam dobio NIŠTA !
Od odgovorne osobe Saveza, predsjednika - NIŠTA !

Skupština bi pala na svakom upravnom sudu, ili predstavkom na Ministarstvo uprave, samo oni koji se bune , kao ja, imaju penzije od 2.900 kuna , za 44 godine radnog staža, pa ne mogu to financirati.
Oni , koji su išli u penzije , od 93' do 99', sa desetak , petnaest, godina staža, koji imaju višekratno veću penziju od mene, i koji seru u kuloarima još žešće od mene na ovom forumu, njima se ne razbacuju novci, i tako se vrtimo u vrzinom kolu.
Onaj koji bi htio tužiti, nema novaca, onaj koji ima novaca samo serucka, i vrtuljak vrti dalje...

Što ne znači da je zadnja skupština legalna, nego samo da su većina članova pustila da Sava nosi, tako kako nosi...

Ima još...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 27, 2015 7:49 am

U forumskoj diskusiji se kristalizira ono što ja tvrdim osmu godinu, da su IO i HRS samom sebi svrha, a mi to uredno plaćamo.

Svima je došlo iz guzice u glavu notorna činjenica da je drumski razbojnik ošacovao i namjerio uzeti od svakog licenciranog RA 500 kuna, pa oće li ih uzeti u pet godina po 100 kuna via matični klub, ili odjednom, ako ne pripada HRS-u, HRS-u je svejedno. I to je dodatni, krunski dokaz da mu je u toj priči QSL biro samo smetnja, kao prema smetnji se i odnose, neželjeni teret.

Mi koji se bavimo primopredajnim aktivnostima to osjećamo i te kako, šaljemo kartice, ne znamo da li su stigle do managera, da ne kažem pitanje koje "visi" u zraku, da mnogi javno sumnjaju da stiže i do korisnika u inozemstvu. Slušao sam zanimljive razgovore na 80 m na tu temu.

A što reći da ta, zadnja, sponica sa HRS-om samo što nije pukla, jer, jedna pošiljka u kalendarskoj godini, nemam riječi, jer se tim spodobama, bez časti i poštenja ništa ne vata. Obraz-đon !
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jul 27, 2015 11:49 am

Osobno bih u ovakvoj situaciji volio da se ukine HRS(tako i tako je za kurac).Biro privatni,platiš,siguran si da će kartice nać pravi put i druge nama.
HAKOM ostavit,neću obrazlagat zašto jer to svi znamo.
Meni više od ovoga ne triba. :D

Eno in objekt u Kraljevici pa nek se žabari idu besplatno kupat sa razgledavanjem propalog škvera kao atrakcija.

73,9A6R
9a6r

Postby 9A4ZM » Mon Jul 27, 2015 12:19 pm

Sa zanimanjem čitam vaše poruke, ali zbog boljeg razumijevanja vas molim da mi pomognete i objasnite tko su :

- Puki
- Faraon
- Gumeni
- Uzdanica
- Plastična puškica
- Džugašvili
- Jura

73 de Maki
9A4ZM

Postby 9a2jg » Mon Jul 27, 2015 6:35 pm

mene to sve skupa žalosti.

Napisa Uzdanica, i ostade živ ! Kolika je to količina silenosti, ne hajući za druge, koji su njega i njemu slične, financirali sve ove godine, on se ponaša baš kao Alice in Wonderland ! Svemu se čudi !
Baš kao i Mark. Još malo, i to će postat obrazac ponašanja IO HRS-a, i njemu pripadajućih istomišljenika, i korisnika društvenih i naših sredstava.
9a2jg

Postby 9a7zz » Mon Jul 27, 2015 8:45 pm

Ponavljam: Pravilnik je radjen za clanove HRS-a, tko nije clan neka se dogovara sa HAKOM-om !

Poznavanje materije je osnovno kod donosenja pravilnika, sto je po dosad prikazanom nedostaje kod predstavnika HRS-a.

Ni strani drzavljani nisu clanovi HRS-a pa opet HRS izdaje prijedlog pozivne oznake po novom pravilniku.

Zanimljivo,kako bi oni tumačili pravilnik i zakone.Onako kako njima odgovara.E neće moći ove noći.Mark,Mark,hajde poslušaj QV i pročitaj to ponovno,polako,natenane kako bi rekli naši stari.
9a7zz

Postby 9a2jg » Tue Jul 28, 2015 6:35 am

Sve se da sažeti u dvije rečenice; HRS bi htio biti neki međufaktor između radioamatera operatora i HAKOM-a, ali ne da mu pomogne, nego da mu zakomplicira život, i - uzme 500 kuna.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK