Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Wed Feb 16, 2022 10:13 am

Poštovani predsjedniče!
Opetovano sam pisao o tome, pa čak i Tebi u otvorenom pismu, ali vidim nikakve koristi

Ovo je pisao pokojni Vincek, prije 7 godina. Ništa se prominilo nije. Što kaže naš narod :" Korito ostalo isto, samo se prajci prominili !"
Sjetim se istočnonjemačkog vlastodršca, Ericha Honnecker-a, i on je uvijek trubio o politici "kontinuiteta". U HRS-u se to doista i sprovodi. Jer, sva sranja, koja nas muče ovih dana, su većinom počela pod Pilatom, da bi sada imali svoj crescendo. Drug Laureat je učio od najboljih !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Feb 16, 2022 3:38 pm

Vjerovali ili ne, dok dite ne zaplače, mater ne vadi sisu ! Došla mi je potvrda prijema naših članarina u HRS ! Dobro je reka drug Tito : Kritika, i samokritika, svakodnevno !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Feb 16, 2022 11:15 pm

Reka je da neprijatelj socijalizma nikad ne spava i da je on u našim redovima.Sve je ostalo isto ka i onda.Pa i taj jebeni socijalizam.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Feb 20, 2022 12:20 pm

Koliko mi je poznato, a mislim da sam dobro upućen, mi smo imali dogovor o smještaju QSL biroa u privatnom klubu, do 31.12.2021. Znači, prešutno produženje ? Razlog koji navode kao izliku, je proziran, tobože nema namještaja ? Ili se sprema nova štela istom subjektu ? Može nas ucjenjivati, i pogodovati sebi, kako hoće !

V.d. QSL manager već 20-i mjesec ! Sjeba je Guinness-a, šefa, i stanicu, i 400 meteri pruge. Svi muče. Čak i oni koji bi trebao, po prirodi stvari, prvi dignuti glas, Nadzorni odbor.
Čujem da je jedan od njih, kad su mu predočili sve nezakonite radnje, zadnjih 5 godina, izjavio : Ne interesira me šta je bilo ! Slučajno je iz onog istog kluba kome su na nezakoniti način posuđivana sredstva, pa su ih poslije "prebijali" sa jednodnevnim tečajem za mentore ? Stvarno, drže članstvo za bedake i ovce u magli. Mene, i AKL , ne.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Feb 26, 2022 10:11 am

Noćas mi, iz dva izvora, šalju preslike javnog poziva vlasnika remote postaje(a!), omladini širom svijeta da učestvuju na slijedećem WW natjecanju, piše da nije potrebno iskustvo.
Ne piše pod čijom i kojom pozivnom oznakom, ali, nebitno je, ta klika u D-12 im je prodala lijepi broj, a i sa onom 9A0YOTA se ponaša ka da mu je ćaća ostavija u nasljedstvo.
Članstvo HRS-a, gleda, i muči.
Čitaj !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Mar 01, 2022 6:18 pm

Dana 14. veljače o.g. sam uplatio članarinu, za matični klub, i za članove koji su bili voljni platiti i HRS-u. U 15 dana oni nisu bili kadri poslati račun, a to je krivično djelo.
Kad izlaziš iz samoposluge, ako te zaskoči financijski inspektor, i pita gdje ti je račun, u slučaju da ga nemaš, zapriječena kazna je 10.000 kuna.

Dragi Saša, i ti si ODGOVORNA osoba HRS-a, nije samo drug Milin ! Nemoj mislit da, ako si izbjegao Sud časti HRS-a, možeš izbjeći i ruku zakona. Pravda je spora, ali dostižna.
Pametnom dosta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 09, 2022 9:27 pm

Još 9 dana prođe, mi ne dobismo račun za uplaćene pare ! Alo iluzionisti, pa nije vam ovo stočni sajam u Benkovcu, ili Zadvarju ? I tamo su ljudi pošteniji od vas ! Vaš problem je što mislite da vas zakon ne može doseći ! Vas, koji nemate ni jednog jedinog dana rada u realnom sektoru ! Vas, kojima službenice po 4 puta pišu isti račun, i, na kraju, ga opet ne napišu korektno ! Ta nije ni za kupit vodu i struju na stubištu za kućni savjet, a kamoli biti tajnica, ili pomoćnica tajnice ! Tko ne vjeruje, pošaljem mu preslike njihovih uzastopnih uzaludnih pokušaja (prethodnih godina) da napišu točan, ispravan i korektan račun na hrvatskom jeziku. Zar puno tražim ? A lijepo me je pok. Vincek upozoravao, baš na ovo...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 14, 2022 8:04 am

Jučer sam osobno svjedočio, na 10 MHz CW, da je netko radio na moj znak. Treći put, od Nove godine !

Kad je Al Capone-u nestala neka veća lova, sakupio je svoje suradnike oko sebe, izvadio revolver, i ubio jednoga od njih, koji je bio prebjeg iz suparničkog tabora. Kad su ga ostali pitali zašto, on im odgovori : Tko je jedan put izdao, izdat će opet !

Pametnom dosta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 16, 2022 4:35 pm

Nakon mjesec i dva dana, dobili smo račun HRS-a za naše uplaćene članarine. U popratnom mailu su napisali standardnu retoričku rečenicu da provjerimo da li je sve u redu !
Naravno da ništa nije u redu ! Kao prvo, ne možeš danas napisati i poslati račun, i antidatirati ga, stavljajući datum računa 14.VELJAČE 2022.g. To se kosi s Zakonom o knjigovodstvu, i zakonski je prekršaj.
Drugo, kad sam uplatio, za klub i članove, priložio sam spisak, imena, pripadajuće pozivne oznake, i iznosa. Na njihovom računu - ništa od toga ! "Đuture" je balkanski pojavni oblik, koji je katalizator svih vrsta prekršaja i kršenja zakona. U ovom konkretnom slučaju, kopiju ISPRAVNO napisanog računa bi u uređenom sustavu trebao dobiti i v.d. QSL manager, da zna tko je uplatio, i da samo tima distribuira karte. To bi tajnica trebala znati, ta sjedila je u Povjerenstvu za rad QSL biroa, zajedno s predsjednikom !
Ovo je SEDMA godina da članica HRS-a ne može dobiti ISPRAVAN, i korektno napisan račun ! Ljudi moji, i žene vaše, i vi ćete u Guinness-a, zajedno s v.d. QSL managerom, garant !

Ne bi in ja da ni diplomu pučke škole, a kamoli fakulteta ; struju i vodu ne bi mogli kupit u naš portun...

Atroke oni pravnik, u Nizozemskoj, na po radnoga vrimena, a Hrle...?
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 17, 2022 9:03 pm

Zove me čovjek iz metropole, čita mi misli, kao da je inspicijent u kazalištu ; veli : Koki, daj se skuliraj, oni ti to neće napisati na računu, jer da napišu na vašemu, morali bi na svakome, kak i spada !
Osim toga, neizravno bi priznali da je tajnica javno lagala na sjednici IO-a, kad je izjavila, mrtva-ladna, da "ne mogu složiti spiskove plaćenih članarina, jer da uplatitelji (klubovi) to ne specificiraju" !
Naravno da je to, i onda, i sada, bila ordinarna laž, to sam još onda, po događaju, odmah javno raskrinkao. Mnogo puta sam pričao s tajnicima i predsjednicima klubova, do jedan su mi rekli istovjetnu rečenicu : Naravno da uz uplatnicu ide popratni akt , s imenima, pozivnim oznakama i iznosima, kako bog zapovijeda !

Osim toga, da je sve transparentno, i ostali bi članovi počeli zapitkivati neugodna pitanja, od činjenice da kronične neplatiše godinama dobijaju redovitije od platiša, do onog čuvenog Pukijevog "recepta" da, citiram "ne morate svaku godinu platiti" ! I on sjedi u IO-u ! Zemljo, profundaj se !

Pojedinci mi "vade mast" , prenoseći Zlatkov PR na Fejsu, kao da je Neuesyahrekonzert u Beču, koliko mu iz koje zemlje kila karata stiže. Što nama, bankomatima HRS-a u provinciji, znače kilogrami QSL-ki pristigli iz DL, i, JA, ES, i USA ? Baš ništa !
Ako ste muškarci, objavite koliko ste kilograma hendlali , preko privatnih managera, za NAŠE novce, u zadnje 23 godine ? Ako vas jebe abak, ja ću vam pomoći, samo jednom liku, za 250.000 veza, prvo in, pa out, ta znamo koliko mu jedna QSL-ka teži...

Ako ste ljudi časni, napišite koliko je to koštalo, ta i tu mi imamo izračune ! Zar je moguće da netko bude v.d. QSL manager 21 mjesec, a da ne podnese ni jedan jedini dokument koliko je to koštalo ?
I još sjedi u IO-u, gdje bi se trebala braniti transparentnost i zakonitost ! Da li je to što mu netko iznad njega to brani, ili što ga nitko ne kontrolira ?

Da zaključim, još za Pilatovog predsjednikovanja sam javno pisao da je spisak članova, s oznakom pripadnosti matičnom klubu temelj jednog uređenog sustava. Sadašnjem vodstvu odgovara nered, jer ga je nered i ustoličio na mjestu predsjednika. Dvojim da bi broj zastupnika na mnogim mjestima bio ovoliki, koliki jest, da su bili javni i transparentni spiskovi, i izbjegle bi se "mrtve duše"!

Sve dok nam boje Hrvatske, sa hrvatskom prigodnom pozivnom oznakom, brane Amer i Irac, preko remote-a, ovaj Savez neće na zelenu granu. Zato je Irac jutros bio u eteru, već u 7 uri LT.
Ne zbog svetog Patrika, nego da podsjeti sanjive Hrvate tko je stvarni gazda u Dalmatinskoj 12, a i šire.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK