Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Wed Dec 20, 2017 9:47 am

Svak vidi i čuje ono što hoće, ili što mu para uši.
I ja sam malo to gledao, i jedna mi se izjava duboko usjekla u možđane. Ravnatelj KB Zagreb reče da je od lanjskih skupljenih novaca (oko miljun kuna), financirana jedna studijska godina specijalizacije jedne liječnice u Škotskoj, što je koštalo oko 700.000 kuna ! Ni jedan zakon, Pravilnik ili interni propis ne mogu zadržati tu liječnicu u Hrvatskoj, ili je natjerati da plati taj iznos, ako poželi ostati, ili ići vani raditi ! Žalosno, ali istinito. Udruga se grči cijelu godinu, sakuplja sredstva, i onda je na dobroj volji primatelja te subspecijalističke stipendije, da li će ostat u LN ili otići. Sve zaludu.

Slažem se da sve društvene strukture i mediji, naročito u prosincu, udaraju ljude u one najtananije sentimente, i tamo gdje su najmekši, na bolest, i to dječju. Sakupljaju se donacije i tamo gdje broj novorođene djece eksponencijalno pada, i gdje bolnica nema nikakvo opravdanje da ima i rodilište, no, u ovoj zemlji je zadnja riječ političara, ne stručnjaka i znalca, pa svi razumni rezoni ostaju ispred vrata.

I nemoj mi molin te, protiv RTL pomaže djeci, to su oni šta pomažu supetarskom radio klubu, pa tako više puta. Nema veze šta ih ovi maslaju, lažu, falsificiraju, u toj igri, svi su sretni. Let it be !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Dec 20, 2017 10:00 am

Mnoge stvari su toliko gadljive da mi se nada pisat o njima ovdje.A ima ih dvi pune kamare.
JBG,feudalac uvik jebe kmeta.A tako je sada u LN. Na ono što ja sada proživljavam ti bi popizdija.A ni ja nisam daleko.A tribat ću kako sad stvari stoje sve to do same smrti trpit.Jedino me jaka vjera može održat i spasit.Niko više.Ako odem "prin vrimena" Njemu,tim bolje.Spasit ću se !

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Dec 21, 2017 8:18 am

Prošle godine je također bilo elektroničko glasovanje skupštine HRS-a. Imali smo na raspolaganju , hrvatski jezik, latinica, ŠEST dana. Ove godine - DVA i PO ! Poraz demokracije !
Naročito boli kad predsjednik saziva sjednicu IO-a za DANAS u 15 sati, a primjedbe, prijedloge i glasovanje, tobože, do 24 sata ! Ko koga ovdje zajebava ? Oni nas, očito. Jer su im pripiti zastupnici na izbornoj skupštini to omogućili.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 22, 2017 8:25 pm

Poslali su nam konačni tekst Plana aktivnosti, i financijskog plana za 2018.g. koji je identičan s Prijedlogom ! Sad će prijatelj Djani likovati !
Znao sam ja da će biti tako, NIKADA, ama baš NIKADA, nisu uvažili ijedno tuđe mišljenje, primjedbu, ili prijedlog, pa tako ni moje !
Oni su sami sebi dovoljni.
Neću nikoga vrbovati da na glasačkom listiću glasa protiv, nisam nikad, pa neću ni sada, svatko neka živi sa svojom savješću.
Ja mirno spavam.
9a2jg

Postby 9a4db » Fri Dec 22, 2017 8:58 pm

Samo ti pošalji pare od članarine ;)
Otprilike ka iz vica o Muji,
narani svinje i ništa ne pitaj...
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Sat Dec 23, 2017 8:53 am

Pokojna mater me je naučila i odgojila da poštujem zakon, prid smrt nan je rekla da nas nije odgojila za ovo vrime... Ja, ka svaki telac, učija i odgojia svoju dicu, na isti način, a dakuda ću drugovačije, i nisan čeka smrtni čas, već san in (odavno) reka, da nisu odgojeni za ovo vrime.

Prljavci igraju prljavo, ne prežu od ničega da ostaju i opstaju na vlasti. Gledam jučer snimku sa skupštine HNS-a, nema puno razlike od skupštine HRS-a. I tamo su pojedini delegati "kupljeni" obećanjima, i našim novcem.
Svaka šuša, i svaka pripizdina, oće imat RA kamp, dernek, i D-star. Vrh im to omogućava, za naše novce, a za uzvrat imaju njihove glasove.

Jedan Sovjetski savez je ima kamp ARTEK, za cijelu zemlju, zna se koliko je traja, i kakav je kadar izlazija iz njega, svih profila. U nas bi svaki lokalni šerif tija imat kamp, nema veze šta dura dva dana, maksimalno pet, bitno je da se piše da je bija...
U Osijeku nazovi hamfest, skupe se Slavonci, plus ovi iz Zagreba, na putni nalog, i/ili po nalogu. Fotke govore više od ičijih riječi.

Dvanaest godina zagovaram princip da se ne naplaćuje članarina od klubova koji nemaju izvore financiranja. Pisao sam HRS-u u tom smjeru i prije par dana, u javnoj raspravi. Imamo 31 (33) kluba s do 10 članova. HRS NEĆE da se odrekne tih 16.500 kuna, zna se zbog čega.Božićnice, naknade za GO, jubilarne nagrade, i sve ono što zaposlenice nemaju zajamčeno svojim ugovorima o radu.

QSL biro radi onako kako nitko ne želi, od onih koji (još) barataju QSL kartama. Jedino manager, i njegovi anđeli čuvari u HRS-u govore suprotno ! Pregledao sam podatke cijele Europe, nigdje nije biro u privatnoj kući ! I to je za Guinness-a !

Ima još...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 23, 2017 12:35 pm

A Koki nema mista di nije nered i "šerifi".Oni kroje sudbinu sredine,okruga u kojoj šerifuju.Sićaš se prvog dijela Ramba,First blood.Onome šerifu se Rambova faca nije svidila i to je bio "razlog"da napusti "njegovo"selo do zalaska Sunca! Dalje znaš kako je išlo.Nije taj film puka pucnjava i neuništivi Rambo.
U LN imaš takvih šerifa bukvalno na tisuće.Eto jučer i šerifa na HNS-oj "izbornoj skupštini".Lakrdija,to svi znamo i Šuker se smija ka kurba,pa to su snimile kamere.Pogotovo kad su Hajdukovci izašli vanka.A ovi ća su mu dali glasove su davno kupljeni,neki za novi travnjak,neki za kopačke,opituranu svlačionicu.Pola od toga se naravno nikad neće ostvarit jer tata neće odrišit kesu.Klubovi će popušit ka i prije a ovi podkupljeni su lovu već dobili.Sigurno ne malu,plus beneficije.Tako je to SVUGDI u LN.
Plenković me malo nasmija kad je izjavija da HNS triba malo provjetrit i da nije u redu da ima samo jedan kandidat.HA HA.Ka da je u njegovoj stranci bilo više kandidata? Kos priča o nekoj Buri koju bi ka tribalo pustit da sve odnese.Evo i danas puše,bilo bi je dobro preusmjerit prima "Metropoli".Sve će se to samo urušit ali na jedan bolan,tragičan način.I da završim.Sve je isto kao nekada na Divljem Zapadu.Jedina razlika je u tome ća još nisu počeli ubijat jedan drugoga. :? A kako vrime odmiće pari mi se da smo sve bliže i tome.

9A6R

P.S. Još nigdi nisam pročita,ili mi je promaklo, koja su to dvojica pucala na Mamića u Hercegovini :?: I tko je nacrtao svastiku na poljudskom travnjaku?
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 23, 2017 1:48 pm

Još nigdi nisam pročita,ili mi je promaklo, koja su to dvojica pucala na Mamića u Hercegovini :?: I tko je nacrtao svastiku na poljudskom travnjaku?

To su unutarnji neprijatelji.

Sve bi ga ljuti Ercegovac promašija, da je gađa... To tzv. pucanje, aka atentat, je dio jednog slikopisa, gdje se Maminjo hoće prikazat kao žrtvu, i dica su to već shvatila...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 23, 2017 2:42 pm

Naravno.I onda je pušteno u medijima da se očito radilo o dva profesionalca.Koliko ja znam profi ubojica nikad ne omane. ;)
Naravno da je sve izrežirano,naručeno da se skrene pozornost sa sudskog procesa koji se vodi protiv njega.Nažalost mnogi u LN su to popili taj špricer ali bez mineralne. :o

Radujte se narodi ......
Danas ću možda još nešto napisat,a onda do sride neću.Badnjak,Božić,Sv.Stjepan....nije red.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Dec 25, 2017 7:04 pm

https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... n#msg70269

Kad se stupovi režima ne mogu složiti oko činjenice da li je, ili nije, popravljeno, možete misliti kako je komunicirati običnom članstvu, s takvom vrhuškom.

Još se nije izmislija robot koji će in reć da radio klub Odašiljači i veze NIJE klub s Jadrana ! Jednom lopov, vazda lopov !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK