Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a6r » Thu Feb 16, 2017 1:17 pm

I ja bi volija imat jedan TS-4! Nisan gori od onih koji ga posjeduju. ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Feb 16, 2017 2:26 pm

Nisi bija dovoljno brz !

Ali, ima i zajeb, i to veći. Svaki ima serijski broj ! Isti se može sastrugat, ali onda je to, zna se, ka u Hawai Five-O, ili CSI Miami.

Nije to Biserica, koja je zadnja izašla iz Banovine, i koja je ispod imala IN broj, i broj VP-e.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Feb 20, 2017 11:58 am

Gledam rezultate 9A CW C 2016. 39 9A stanica poslalo log-ove. Ni jednog od tih pustih završenih tečajaca u zadnjih 25 godina ! Vratite pare.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Feb 20, 2017 2:15 pm

To je VRVILO od aktivnosti tijekom "kontesta". :lol: :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a7zz » Wed Feb 22, 2017 6:43 pm

"Na greškama se uči" ili "Teatar apsurda" ?

Nakon što je Gradski ured za opću upravu proveo inspekcijski nadzor i izdao naređenje HRS-u da u roku od 90 dana ispravi utvrđene nepravilnosti (na koje smo mi "crne ovce" dulje vrijeme upozoravali odgovorne ali su se oni jednostavno oglušili na to) Izvršni odbor formira radnu skupinu za izmjene i dopune Statuta, izmjene postojećih i izradu do sada nepostojećih Poslovnika u koju imenuje - pazi sad - bivšeg predsjednika i dopredsjednika (sadašnjeg predsjednika) dakle osobe koje su cijelo vrijeme bile upoznate s problemom ali kao ni stručna služba nisu htjeli apsolutno ništa poduzeti po tom pitanju.

Naravno da o svemu šira radioamaterska javnost nije informirana. Naravno da se neće provesti javna rasprava koja bi mogla uroditi još nekim promjenama Statuta već će se po starom dobrom običaju ponovno zastupnicima na Skupštini u zadnji čas gurnuti pod nos novi Statut koji se "mora donijeti jer istječe rok".

100 dana novog rukovodstva je iza nas.
Da li je netko primjetio neku promjenu nabolje?
(Pri tom, naravno, mislim na promjene nabolje za članice Saveza i radioamaterizam u HR a ne na promjene nabolje za neke pojedince).

Možda je promjena na bolje što u Callbooku piše
đAKOVO , FranjevaČka, I. G. KovaČiĆa i sl. ??
A dičimo se promidžbom TEHNIČKE kulture !!!

Evidentirano
73 de Ivo, 9A3TY

A što banda ima reći na ovo?? Lopovluk se nastavlja.A VI OVCE PLATITE IM ČLANARINU ! BEEEEEE BEEEEEEEEEEEEEEEE ........... :evil:
9a7zz

Postby 9a2jg » Wed Feb 22, 2017 7:06 pm

Nije baš spojivo s HRS funkcijom člana NO nazivati ljude dupeuvlakatorima koji očekuju bonus samo zbog toga što misliš drugačije (napisao ovaj izraz svjestan rizika da mi 1AA obriše post, ali oš-neš tako po tvojim izjavama ispada...).

Onamo vlada anarhija. Prvo , imenovani piše pod naslovom posta koji ne odgovara sadržaju (osim ako službenicu nisu promovirali u tajnicu, ali mi to ne znamo ? ). Drugo, Ivo ga ne nazva nijednim ružnim imenom, nego baš ovaj kritizer, 6WW !
Treće, zar nije uvlačenje u čmar glorificiranje nečeg što je u opisu nečijeg redovnog radnog mjesta ?

Što je najgore, imenovani je toliko preuveličao nečiji normalni zadatak, da boli glava. Citirat ću ga :
Papire sam dobio u roku cca 2 tjedna. Trebalo je prekopati Žikinu arhivu. hihi.. Imao sam "cast" to jednom vidjeti i skidam joj kapu.

Sjedi , jedan. Jer, ni Žika, ni ijedan tajnik iza njega nije ništa bacao. Tzv. radioamaterski kartoni su bili u DVIJE kutije. Složeni po abecedi prezimena. U kartonu piše sva položena radioamaterska zvanja.
Posao, s kavom, 5 do 10 minuta.
Jel' to u Estoniji traje "cca 2 tjedna" ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Mar 05, 2017 11:47 am

Stjepane, uskoro stiže pozitivno iznenađenje gdje će na svom mjestu biti i svi časopisi i sve drugo što treba ;)
Još samo malo strpljenja jer ne ovisi sve ni o webmasteru i web uredniku.....

Evo nas drug Džugašvili nasmija do suza , u prvu korizmenu nedjelju ! Dakle, citiram, "GDJE ĆE NA SVOM MJESTU BITI I ČASOPISI I SVE DRUGO ŠTO TREBA" !!!!!!!!!!!
To, onda, znači da uplovljavamo u Arkadiju ?
Istina je , naravno, drugačija, i dijametralno suprotna njegovu izričaju. Oni su nam dužni i tiskani primjerak časopisa, a o pdf-u da ne govorim...
No, poanta je na ono "SVE DRUGO" !
Ništa neće doći na svoje mjesto s ovakvim vodstvom HRS-a, jer su od početka počeli s laganjem, varanjem i muljanjem. Zar im Ivo, član NO sam ne napisa da ima materijala za tužbu ? Znam u kojoj je dilemi, kako sam bio i sam, mnogo puta, da tužim SVOJ Savez ! Znači, moralna je dvojba, a sam sadržaj uopće nije sporan, zijanili bi ko Velež pod Bijelim brijegom !

Danas je , ne 100 dana nove (stare) HRS-ovske "Vlade", nego 114 ! Nisu u stanju složit excel tablicu, koju sam ja, tukac što se tiče kompjutera, složio za 15 minuta ! Evidencija članstva, 9A adresar, evidencijski kartoni, pravo stanje članova po klubovima, pravo stanje korištenja pozivnih oznaka, sankcije UNLIS-ima, to je temelj i počelo svake nove vlasti, koja ima namjeru biti dobra, i služiti radioamaterima.
Ova nije dobra, i služi, prvenstveno ARG-u i ferijalcima, radiooperatori i konstruktori su na začelju. To im pokazuju (ne)djela, u ovih 114 dana.

Imamo prvake armijskih oblasti, prvake i viceprvake bivših AP, imamo sijaset odličnih telegrafista, u neovisnoj Hrvatskoj se ne održi Prvenstvo u brzom kucanju. Ono što Pilat & Co. zovu natjecanjem u Kraljevici je bila karikatura i sprdnja s HST natjecanjem. To znaju i oni, samo pišu ono što ne misle, što ih košta, da umire savjest, ako je ko još tamo ima.

9ACW C bijaše 17. prosinca 2016.g. Rezultati su još uvijek "neslužbeni". Za nagrade i dalje žicaju "sponzore", ali se zato arči na ARG, i izlete svih vrsta, uključujući sve kampove. Neće donator propast za 130 kuna, no to je jedan od krunskih dokaza kako za sve što nije korenika radioamaterstva ima para, a za osnovne zasade nema.
Ima, samo se troše na pogrešne stvari.

IOCA program, nula kuna, brige još i manje.

150 kuna kotizacija za ARG kamp. Mašala !

U svakom KV natjecanju, manje učesnika, još manje LOG-ova.

Članarina sve manje, a najave starih članova su još lošije.

Titanic pod 45 stupanja, komorni kvartet svira mađarsku, Carpathia daleko, ali nema veze, mudro nam vodstvo poručuje, preko druga logističara za Kraljevicu : Pozitivno iznenađenje !

Jedino bi pozitivno iznenađenje za članstvo bilo da dadnu ostavku. Samo, kako su se grčevito borili da dođu na vlast, napili trećinu zastupnika (doznalo se odakle brlja!), smuljali popise članova, taj film ne budemo gledali. Barem ne u našim kinima.

Ima još, tek je počela Korizma...
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Mar 05, 2017 2:32 pm

A da se tijekom Korizme odreć ovoga rukovodstva :?: :lol: :lol: Ko duvana,ko pića, ko sex-a a mi njih. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Mar 05, 2017 4:35 pm

Ne možeš se odreći nečeg čega nemaš.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 06, 2017 11:30 am

U 115 dana nove HRS vlade nisam čuo u eteru 9A0HRS. Morti su se zavitovali da ga neće koristit u Korizmi ? Ne revers, nego znak !

Kako stojimo s ugovorima sa OiV-ama ? Je li sve udeverovano ? Oćemo li mi, zastupnici, sve saznat na izvještajnoj skupštini, ka i uvik ? Usala bi in ruka da napišu dvi riči na HRS web naslovnici...

Oće te 9A70... QSL-ke ? Di je zapelo ? Ko zavadi ? Ne govore Ameri bez veze da je besplatan ručak, najskuplji...

Excel, pdf, ARG, njima bi trebala sanacija, ka i sirovini iz Obrovca.

P.S. Ne zaboravite, drugovi, darivat drugarice prikosutra ! Nemojte, da , ka i do sada, same kupuju cviće (sebi) na Dolcu ! Bar kiticu ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK