by 9a2jg » Mon Sep 28, 2020 11:30 am
Stalan je spisak klubova sa 0 (dobro si pročita, latinica , NULA) članova, sa jednin, sa dva, sa tri, i tako do pet, više od 20, a manje od 25 !
Pa ti dođu oni koji , po zakonu o udrugama ne ispunjavaju osnovne uvjete ! Svi su oni sigurne ruke za trenutno vladajuće ! Amoralno, i protuzakonito, ali kako ? Zato što je šutljiva većina pustila da ide kako ide, da voda nosi... Tu potpomaže i član IO iz Slavonije s maksuzijom (na skupštini). I šta se dogodi ? Ovi dižu ruke, nisu ni pročitali materijale, šta reče Škoro, da su predložili i mrtvu kokoš za neku funkciju, ovi bi digli ruke, ako triba, obedvi.
Početkom ovog mjeseca sam, mislim, pisao na ovom forumu, kako je došlo do toga da osnivač Narodne tehnike Splita, radio klub Split, nije na njihovom popisu. Imali smo mi svog, unutarnjeg, Judu, koji se "proda" za jedan mandat boravka u toplim prostorijama, kafica, telefon, mobitel, internet, pisaći stol i kancelarija, po svršetku mandata priznanje, uz neku lovicu. Našem Judi su svojski pomogli vanjski neprijatelji, u naravi dva doživotna predsjednika, dva uzdanička kluba u županiji.
Jer, znaš iz iskustva, isti VES se razumi, i bez puno riči, a mi se tu nismo uklapali u shemu. I tako, prema državi, koju glumi HZTK, u Splitu je jedan klub.
Ako ćemo se zajebavat. Ne boj se, svi naši prebjezi su u Marjana strano tijelo, osjećaju to oni, samo, jebi ga brajo, poslin jebanja, nema kajanja.
Početkom ove godine sam pisao na ovom forumu, da sam , ne jednom, predlagao Miki 2WA ujedinjenje oba kluba. Uvijek bi me ostavio bez odgovora.
S vremenskim odmakom mi je jasno, iz istog razloga zašto na Braču ima sedam općina i grad Supetar, a prije rata je bila samo jedna općina !
Svaka šuša oće bit načelnik, i predsjednik radio kluba, isto ka da ima išta materijalno, ili financijski od toga, ali, tu je osjećaj vlasti. Ima i onaj faktor kontrole, ali to nije voljno, to je pod moraš, kad san ti upisa ratnog staža koliko očeš, ti mi služiš dokle dišeš, bar je to prosto ko pasulj, zar ne ?
Ima još, poslin...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja