Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Sun Nov 13, 2016 9:43 am

Nije.

Ali, sitija san se još jednog detalja. Srećko iz Zadra je "otkrio" kako je tajnica "odredila" nekog učitelja iz Zadra, kao voditelja Zvjezdanog sela. Nato se javio drug Laureat, koji je nama neukima "objasnio" da to nije isti tečaj, da je to novi, proljetni , i da se taj NE financira od naše članarine ! Navodno, će ga u cijelosti financirati HZTK, ako se prihvati !
Inverzno, samo dokaz više da se postojeći, kolovoški, financira od NAŠE članarine, samo prosječan zastupnik to ne može nikako iščitati, iz onakvih financijskih izviješća, kakve dobijamo !

Ne da drug Laureat dirnut u svoj mali feud, deboto ka ni Daruvarčani u svoj !
A nisu uložili u to ni jednu svoju kunu.
Otom - potom.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Nov 13, 2016 11:28 am

Može treće pitanje?
Vidim tamo na zaposjednutom forumu pišu kako bi se htjeli iščaniti iz HZTK.
Pa što ih priječi u tome?
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Nov 13, 2016 11:43 am

Kad je, u staro vrime, jedan čovik doša kupovat kuću, u jedne mlađe osobe, u razgovoru ga upita : A, jeste li vi sagradili ovu kuću ? Ne, nego moj otac, odgovori mladić. Onda ćemo se lako dogovorit, zaključi kupac.

Na moje (prvo) pitanje zašto nije PPS 9A0HRS u prostorijama HRS-a u D-12, počeli su mi bajat da smo mi podstanari (!), da je prije 5-6 godina HZTK zapovijedio da se makne oprema zbog zračenja (!!!!!!!), i sve u tom smislu !
Upao sam im u riječ, domečući da smo MI osnovali HZTK, a ne obrnuto, i da smo mi ondje stanari-osnivači, a što se tiče druge tvrdnje, koja je, BTW, obična laž, po tome niko ne bi mogao dobiti Dozvolu za rad u Ilici, i okolici ! Naravno da su sve izmislili. I ja sam "naslijedio" znak od jednog pokojnog radioamatera, koji je radio nedaleko D-12, u Ilici !

Ne rekoše mi, zašto nema PPS-a u Domu tehnike na Jarunu, Kraljevici, Zvjezdanom selu, a projektirani su, i kao izvedeni, ušli u službenu dokumentaciju po kojoj je izvršen tehnički prijem, i dobijena uporabna dozvola ?

To te ja pitam.

P.S. Za po ure iden obać Jarun, crkvu Sveta mati slobode, i Dom tehnike, za obje zgrade sam dao vlastite novce.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Nov 13, 2016 1:23 pm

Može pitanje broj četiri?
Je li netko spomenuo da slavimo 70 godina tehničke kulture u rvata?
Davne 1946. i radioamateri su bili supotpisnikom osnivnanja onoga što danas zovemo HZTK.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Nov 13, 2016 4:20 pm

Nije nitko, to "vladajuće" ne tangira, oni su u svom filmu, sami sebi dovoljni. Osim toga, oni kojima je HZTK dao priznanje, nisu bili na njihovoj listi ! Ljubav je, uvijek, obostrana !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Nov 13, 2016 4:31 pm

Predsjednik HRS-a i članovi IO su takvi kakvi jesu. Demokracija nije ono što si mislimo. Demokracija je jako loš sistem ali najbolji koji smo dosad izmislili. Kao što u politici nakon izbora dozvoljavamo da izabrani zastupnici RADE ŠTO GOD ŽELE do slijedećih izbora tako moramo dozvoliti da zastupnici klubova glasaju po svojoj savjesti ili po onom što smo dogovorili kao politiku kluba. Ako ne radi kod nas, u klubu kakve imamo moralne osnove da kritiziramo zaspupnike na skupštini??????

Kao što se vidi iz kvotiranog, ima i luđih izričaja od Martinovog. 9A3IV si je umislio da smo mi izmislili demokraciju ! Nije nikad čuo za stare Grke ? Samo cca 22 stoljeća prije...

I moj predstavnik je nazocio Skupstini.
Kvaliteta C2H6O (aka maksuzija) koja je kruzila po stolovima bila je ispod prosjecne razine.
Izgleda da se stedilo na grijanju u Dalmatinskoj 12.
Stednja - dobar pocetak
Kakva sramota ....

Adame, ne čitaš pažljivo moje postove. Ništa maksuzija, čista rakija 42 grada, konzumenti su bazdili do mene i Franje 2MF, koji smo sjedili na zapadnoj strani sale. Nemojte sad konstruirati da samo na Istoku piju ;) !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Nov 13, 2016 5:58 pm

Još jedna točka koja se najčešće spominje je rad sa mladima. Tu je toliko toka nadrobljeno a rezultat nula bodova. Evo ja gledam, tu mog susjeda, Hrletovu ekipu iz Pazina. Oni već godinama rade sa mladima, tečajevi, prezentacije, radionice, ARG, youngsteri, i sva ostala čuda, godinama što je za pohvalu. Ali kad pogledaš brojno stanje radio kluba Pazin onda jedva da skupe jednog predstavnika :-) Pa dobro, gdje su ti članovi koje su godinama osposobljavaju. Nema ih ni na papiru a kamoli u zraku. Znači imaš članove a u stvari ih nemaš ?

Adame , ja to godinama pišem, doduše, dajem primjer na drugom uzdaničkom klubu, ali su sve ostale postavke iste.
9a2jg

Postby 9a4db » Mon Nov 14, 2016 6:35 pm

Eto sada je fino forma zadovoljena...
Predsjednik tako sjajnog backgrounda, IO sami eksperti
tajnica x 2
jedna stručnjak za "marketing" pa je stalno na Dolcu
a druga za EU fondove, ona će vajda tjedno do Brisella
Tugo moja :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Mon Nov 14, 2016 6:36 pm

Drug Laureat je pao u nemilost, samo, baš kao u onom vicu, on to zadnji saznaje. Prvo smjena na čelu Zvjezdanog sela, sad ga "razapinju" poradi adrese kluba na (njegovoj) kućnoj adresi.

Službena adresa RK Kaštilac je Cesta dr. F. Tuđmana 58/I 21213 Kaštel Gomilica. Svojedobno sam zamolio stručnu službu HRS-a da mi poštu za klub šalje na kućnu adresu umjesto na službenu jer je tako zgodnije svima. Kako je moja kućna adresa dospjela u 9A Callbook kao službena klupska adresa to mi je nedokučivo. Mene to puno ne tangira... a ako je kome prouzročilo duševne boli...c'est la vie,

Kao i uvijek - laže. Jer, kako objasniti da godinama ta isto (ne)točna informacija stoji i na "službenoj" stranici ZTK Split ?

Kad se sustav transformira, "u hodu", prvo se rješavaju slugana, već viđeno !

Inače, nisam spomenuo, drugi do mene, u istom redu je sjedio drug Tihomir 4GL, kao zastupnik RK Jan Hus iz Daruvara. Čitatelji zdrave pameti se mogu sjetiti da sam ja, upravo s njim vodio teške diskusije na HRS forumu, dok mi je bilo dozvoljeno pisanje. Uopće me ne čudi što je prvi digao ruku protiv mog izbora.

Inače, čuo sam da je nekima degutantno što se neki mladi čovjek sam javio kao kandidat, i onda, iz duplog glasovanja, prošao.

Mene osobno ništa ne smeta, čak smatram da je Vrba jedva čekao povod da se "zahvali" na kandidaturi za predsjednika NO. Iako ga cijenim kao profesionalca, ne cijenim ga kao osobu koja je već nekoliko skupština "pokrivala" amoralne i nezakonite radnje bivše garniture.

Najbolji primjer : Što ga je priječilo da ocijeni, po zakonu i papirologiji nezakonita i amoralna elektronska glasovanja ? Što ne digne glas protiv nezakonite procedure, kojom je administrativna djelatnica, na prijedlog tajnice (!) prevedena, iz statusa ugovornika na određeno vrijeme, na neodređeno ? Kud javni natječaj, nužan za poštovanje zakona ? Kud radne ocjene ? Nema ih godinama, točnije od zapošljavanja aktuelne tajnice, do danas, za njih obje !
Prijatelju Vrba, možeš ti biti dipl ecc, sa revizorskim ispitom, kojim se hvališ na skupštini, ti za sve nezakonite radnje znaš, i svaki put si im dao prolaznu ocjenu !

A financiranje ZRF-a ? Festival tehničke kulture ? SRVKS ? Financiranje tečajeva ? ARG izleti. Izleti časnika za vezu. Druženja...
Ko ima više masla na glavi nego šef proizvodnje u Meggle-u ? Izbacimo najslabiju kariku !

Ima još, dali su mi moji zagrebački drugovi sinoć jedan stick. Gigabajti, brale...
9a2jg

Postby 9a7zz » Mon Nov 14, 2016 10:58 pm

Vidim koga STE dobili za predsjednika.Čestitam!Jadna vam majka,zar niste imali barem malo sposobnijega od ovoga nesposobnjakovića i neznalice?Pa bolji bi bio onaj picek bez mozga.Barem bi krepavali od smjeha kada ga vidite,ovako možete samo plakati.
A živo me zanima sastav IO .Tko se ugurao u ekipu za putovanja i dnevnice.Jer ti mufljuzi ništa drugo nisu ni radili.Tko su sretnici?I da budem član saveza kojega vodi ne truba nego tromblon!Ni govora!Eto vam ga,možete ga i hebati neka se razmnožava.Da takvih bude što više,genetika ipak igra neku ulogu.To što neka djeca prividno nemaju gene oca je samo dokaz da im taj sa rodnog lista nije otac.Mama zna.Sretno vam bilo.Vi se nervirajte a ja ću se i dalje zajebavati.Koliko me bude volja!
9a7zz

PreviousNext

Return to PHRK