Drug Laureat je pao u nemilost, samo, baš kao u onom vicu, on to zadnji saznaje. Prvo smjena na čelu Zvjezdanog sela, sad ga "razapinju" poradi adrese kluba na (njegovoj) kućnoj adresi.
Službena adresa RK Kaštilac je Cesta dr. F. Tuđmana 58/I 21213 Kaštel Gomilica. Svojedobno sam zamolio stručnu službu HRS-a da mi poštu za klub šalje na kućnu adresu umjesto na službenu jer je tako zgodnije svima. Kako je moja kućna adresa dospjela u 9A Callbook kao službena klupska adresa to mi je nedokučivo. Mene to puno ne tangira... a ako je kome prouzročilo duševne boli...c'est la vie,
Kao i uvijek - laže. Jer, kako objasniti da godinama ta isto (ne)točna informacija stoji i na "službenoj" stranici ZTK Split ?
Kad se sustav transformira, "u hodu", prvo se rješavaju slugana, već viđeno !
Inače, nisam spomenuo, drugi do mene, u istom redu je sjedio drug Tihomir 4GL, kao zastupnik RK Jan Hus iz Daruvara. Čitatelji zdrave pameti se mogu sjetiti da sam ja, upravo s njim vodio teške diskusije na HRS forumu, dok mi je bilo dozvoljeno pisanje. Uopće me ne čudi što je prvi digao ruku protiv mog izbora.
Inače, čuo sam da je nekima degutantno što se neki mladi čovjek sam javio kao kandidat, i onda, iz duplog glasovanja, prošao.
Mene osobno ništa ne smeta, čak smatram da je Vrba jedva čekao povod da se "zahvali" na kandidaturi za predsjednika NO. Iako ga cijenim kao profesionalca, ne cijenim ga kao osobu koja je već nekoliko skupština "pokrivala" amoralne i nezakonite radnje bivše garniture.
Najbolji primjer : Što ga je priječilo da ocijeni, po zakonu i papirologiji nezakonita i amoralna elektronska glasovanja ? Što ne digne glas protiv nezakonite procedure, kojom je administrativna djelatnica, na prijedlog tajnice (!) prevedena, iz statusa ugovornika na određeno vrijeme, na neodređeno ? Kud javni natječaj, nužan za poštovanje zakona ? Kud radne ocjene ? Nema ih godinama, točnije od zapošljavanja aktuelne tajnice, do danas, za njih obje !
Prijatelju Vrba, možeš ti biti dipl ecc, sa revizorskim ispitom, kojim se hvališ na skupštini, ti za sve nezakonite radnje znaš, i svaki put si im dao prolaznu ocjenu !
A financiranje ZRF-a ? Festival tehničke kulture ? SRVKS ? Financiranje tečajeva ? ARG izleti. Izleti časnika za vezu. Druženja...
Ko ima više masla na glavi nego šef proizvodnje u Meggle-u ? Izbacimo najslabiju kariku !
Ima još, dali su mi moji zagrebački drugovi sinoć jedan stick. Gigabajti, brale...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja