Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Sun Mar 12, 2017 8:12 am

Priča mi noćas prika, iz metropole. zašto nije aktualna afera agregati, ka šta je (vazda) prisutna afera KV uređaji. Veli, zato jer se donacija nije nikad zavela u knjige, pojia vuk magarca, skupa s kožon i papcima.

Oće to, znaju ljudi, u metropoli, bliže oltaru, bolje misu čuju...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Mar 12, 2017 1:16 pm

Iza nas su županijska ntjecanja mladih tehničara.
Znaš li, Koki, tko je nositelj u području radiokomunikacija i orijentacije?
E, taj nositelj obišao je sve županije i održao u svima ogledne radionice.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Mar 12, 2017 2:36 pm

Da nije Đuka ?

On je , i lani, i preklani, odradio, umjesto ZARS-a onu čuvenu zagrebačku akciju ZNAM, HOĆU , MOGU, koju sad krste raznim drugim zvučnim nazivima, od "festivala TK" , nadalje... Kad su je radioamateri držali, onda je to bilo nešto, sad se to srozalo, do neprepoznatljivosti.

Imam izlistano šta su konkurirali za sredstva grada Zagreba, ko je dobio , i za što. Bez komentara .
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Mar 12, 2017 6:30 pm

šta god, ali lik radi
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Mar 12, 2017 6:51 pm

Nikad ja nisam rekao riječ protiv Đuke, i njegovih istomišljenika. On je smišljeno igrao igru, u kojoj nije mogao izgubiti. Znamo tko mu je u HZTK držao stranu, a Puki je moro čkomiti zbog pozajmice HRS-u za isplatu duga Severincu. Program mu je pisao Krešo(!), sve je javno, valjda je za nagradu dobio ono priznanje HZTK ?
Dakle, nije nama kriv CB, nama su krivi "naši" ! Vraga naši, vražji, jer sve što rade, rade u interesu malih skupina, ARG-eaša, uzdaničkih klubova, i nekoliko samozvanih "elitista". Trepča radi, Beograd se gradi, klasika.
Mi rmpamo, oni uživaju. U tom pogledu je Viktor 100 % u pravu.
Ono što ja čujem od starih, i bivših članova, kad ih pitam za članarinu, to pas s maslom ne bi pojeo. Ne na moju adresu, zna se, nego na adresu u Dalmatinskoj 12. Obećao sam novi topic, Članarina, kako to gordo zvuči, bude u travnju.

Očekujem da ćemo saznati datum izvještajne skupštine. Šta je to njima sazvat na Cvijetnicu, ili Uskrs, to njima ionako ništa ne znači, dokazali su u Kraljevici. Ko je sad dvoličan i farizej, kad se 98% stanovništva izjasnilo na tri zadnja popisa kao vjernici ?

Dobitnici društvenih priznanja i Nikole Tesle, misaona imenica, što se prtljaju u to, kad sve funkcionira i bez njih ! Filtriranje, kadroviranje, moderiranje, moralno politička podobnost, odanost trenutnoj "vlasti", to je ono što oni žele raditi, a sve ih se kulturno zaobiđe, jer svaki punoljetni građanin može podnijeti nominaciju, ako mu pravomoćnom sudskom presudom nisu uskraćena građanska prava. Ista je stvar i s udrugama, kao inicijatorima.

Ima još...
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Mar 12, 2017 7:05 pm

Druže moj ratni, neću ti uništiti ovo preduskrsno vrijeme i uskrsne blagdane. Saznat ćeš tko je dobitnik Godišnje nagrade HZTK tek poslije Uskrsa. Uviđavan sam šrema starijima. Da te herc ne strefi.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Mar 12, 2017 7:25 pm

NNNI, ili, za mlađe čitatelje, koji tada nisu ni bili rođeni, ništa, ali baš ništa, me ne može iznenaditi, vjerovao ti, ili ne.
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Mar 12, 2017 8:09 pm

Zaimljivo, iako sam u Upravnom odboru HZTK, nisam čuo iz njihvoih krugova nego iz radioamaterskih.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Mar 12, 2017 9:02 pm

Grah trešnjevac u Lidla 9,99 kn/kg, u Merime na Baš-čaršiji za 10 KM, a moreš zvat i prijatela Uzdanicu, sve ima isti efekt.

Na Balkanu sve ima svoje počelo, odrađivanje, i posljedice. Ništa se ne dešava slučajno, sitan filigranski vez, paške i forske švore im nisu ravne ! A sve pod budnom paskom onih, koji su vazda budni, i koji nas čuvaju.

Kad me već potežeš za jezik, ja sam znao godinu dana prije, nego što su CB-eaši, na čelu s Đukom, odrađivali prvu akciju Znam, hoću , mogu, aka Festival narodne tehnike. Akcija Stadion. Figure se poslagaše same od sebe, samo je potrebno pravoj osobi staviti muda u moršu (škripac).

Sve je predvidivo, samo nisam mogao predvidjeti da će me "moj" ZTK zajebati za dio radnog staža. To sam saznao kad sam predao radnu knjižicu Mirovinskom, a službenica me zove, i veli, u knjižici pečat SOTK, upisan rad, od do, a doprinosi nisu plaćeni, znači, ko da nisi ni radio. Pogodi iz tri puta koja je službenica za to "zaslužna" ? Ima 65 , ma je ne mogu ni puškom potjerati, kao ni Faraona, da mu ne smjestiše catch 22. Šta će radit isti posao, za tri puta manji income ?

Misliš da je slučajno što CB-eaši otiđu na Zvjezdano selo kad im se prdne, a radioamateri ne mogu ? Pod radioamatere ne računam one opsjenare tipa David Copperfield, koji obuče operatora u 5 radnih dana, i još ga nauče plivat.

Misliš da je slučajno da onaj ko je bio prije rata ovlašteni ispitivač, i u svim ispitnim kategorijama, uključivši i ispite za strane jezike, to nije u neovisnoj Hrvatskoj ? Ko da je bio u četnicima ! A on dragovoljac ZNG-a i HV-a, a ti koji su donijeli tu sramotnu odluku gledali rat na HTV-u, i svaku večer ženi guzicu grijali.

"Odabrani" polako umiru, pa i oni koji su do smrti bili ispitivači, a mi im nalazili planove veza u kasama JNA, netom po oslobađanju. Sreća moja, da nas je "samo" petorica bilo nazočno zarobljavanju veziste, otvaranju kase, i utvrđivanju sadržaja. Dodatna je sreća što niko od nas još nije umro, pa mogu svi posvjedočiti u isto.

Prethodnim garniturama je bilo bitno da imaju nekog s mudima u morši, koji je bio poslušan, jer mora biti, i koji je potpisivao sve što mu je bilo donešeno na potpis, ako se drugačije ne naredi.
Jel ti sad jasno otkud oni WiFi Perini "operatori" ? Jel' se sječaš kako su ljudi na makarskoj rivi saznavali da su položili, a nikad nikoga nisu vidjeli ni čuli ! Pisao sam o tome na HRS forumu, dok su još dali, ali ošacovali su da me nemaju s čime ucjenjivat, pa su me potirali. Plastična puškica, šerif iz USA, drug Goran, par mufljuza po Slavoniji, oni su bili samo sredstvo, a ne djelatan čimbenik. Konce je, kao i uvijek, vukao onaj koji je rat gledao iz naslonjača.
Nemoj me vuć za jezik, je, i takvi su dobijali činove, "nek se nađe", zato i nije bilo za dragovoljce, znalce i odličan kadar iz radio klubova. Ali, to je tema koja se otvara u svibnju. Zašto u svibnju ? Jednostavno, valjda će ova rukovodna garnitura reafirmirati domaće KV natjecanje povodom Dana roda veze HV-e ? Dosta je što umirovljenici HV-a i MORH-a rade u kontestima vezanim za neke druge vojske, da sad ne širim priču, a trebao bi...

Misliš da ne znam ko je Laureat 2016 ?
Najbolji u klasi...
Pameti, dosta.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Mar 13, 2017 11:01 am

Sve si dobro zasolija. :) Nemoj mi protiv druga Gorana.Da ga nije bilo nebi ko ima odrađivat moje smjene. ;) Nisan ja radi onog banalnog razloga iša ća.Priča nije za ovdje i malo je dublja .Nisam ja hlebinac ali ti to znaš. O tome ćemo kad se vidimo,pa makar to bilo ovo lito na tvom dvoru uz nešto ladno! :D

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK