by 9a2jg » Sat Mar 11, 2017 7:16 pm
Wrong, biće nas više, vidiš da se štancaju operatori, a pojedine DPZ-e (još) daju novce da se plaćaju članarine prema Savezu za mrtve duše ! Znači, biće više članova, a manje članarina Savezu. Politika okruga Potemkin ubire ljetinu što je posijala. Ne možeš držat tečaje samo da uzmeš lovu od Saveza, to je suludo. Više vridi držat tečaj za 5 ljudi, pa ih , po završenom ispitu, pratit, dok ne stasaju, nego ove sve bravure, nema od ovog ništa.
Korizma je, prvo moraju priznat grijehe, pokajat se, pa učinit pokoru.
Malo morgen, na grijehu opstoje, jer su došli na vlast muljažama, krivim prikazivanjem stanja, i velikim obećanjima.
Kad je Bozanić proglašen primasom Crkve u Hrvata, prvi mu je govor bija o grijehu struktura. Da san Barišić, prepisa bi mu govor, samo bi umisto Vlade i političara, u tim ulogama bili IO i vodstvo HRS-a.
Odma nakon njegova govora je nastupila rijeka političara prema Kaptolu, pritisak (preuzetih i zauzetih dnevnih listova) , stvorila se klima da se zaborave njegove riječi.
Zar je u HRS-u bolje, sutra četiri mjeseca nove vlade, nema promjena, osim što je forum još sterilniji, Martin još stariji, KV uređaja nema, 9A0HRS se ne čuje, ali zato kampovi "rade". Uhodano, brajo, drug Laureat in je pokaza kako se to radi sa Zvjezdanin selon, pa, kad ih je pošlo...
Ja se uzdan u Uzdanicu, samo konspirativno ime nalaže da vjerujem u njega. Ako on ne riješi excel, neće niko, garant. Insider mi javlja da se sprema teren za WRTC u Dojčlandu. Ja san već radija dvi veze sa prigodnom postajom.
Lako in je radit, kad njihov Savez zna di su in uređaji. Lufthansa je sister company od Croatia airlines-a, neće puno karte zapast, nije to Brazil, a vozi i Germanwings. Pokojnome su Dakiju platili dio vozne karte drugog razreda za vlak, zamisli kako bi to bilo da našen Uzdanici HRS plati samo u jednom smjeru ! Ja mislin da bi Denis, ka pravi prijatel, svome denuncijantu (koji je otkrija da mu klubu antene stoje na podu) učinija kampanju da se skupi lova za nazad, ko da ga sad vidim !
Neko će reć, nemojte tako s ambasadoron ? Je, stoji, ali on je NJIHOV ambasador. Naša je Uzdanica, ma što vi mislili o tome.
Ima još. Radio Mileva javlja da nije definiran Dnevni red, ali da će ziher jedna od točaka bit zakazivanje datuma Izvještajne skupštine ! Ono, što smo dobili kao sažeto financijsko izviješće, na izbornoj skupštini, je nepotpuno, dijelom netočno, nepregledno, i ni stručnjaci, sa završenim Ekonomskim fakultetom, i položenim predmetom Knjigovodstvo , nisu uspili razumit, od druga Gorana, preko nekoliko kolega, do moje malenkosti.
A reversi ? Putni nalozi. Dnevnice. Gotovina. Estonija - Blidinje, to je ta osovina.
Ima još, pomalo.
P.S. Ivo, daj ruke.....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja