Sjeverna strana Brača je odavno urbicid, posebno one višekatnice na mirčanskoj obali. Ono ima samo na otoku Viru, u Dalmaciji. Tamo krive Mađare, ustvari njihovu lovu. Ne nazivaju bez veze Sutivan zadnjih 25 godina Sent Istvan ! Tragedija tog dijela Brača je što su sve izgrađene legalno, s dozvolom ! Zna se koga bi tribalo obisit za jaja ! Mađare sigurno ne. Para vrti, di burgija ne može.
Spisak krivih poteza gradonačelnice je dugačak, na žalost, iz određenih razloga, ne smijem komentirati. Ako izgubi na izborima, sve će izaći na vidjelo.
Tako ti je i u radioklubu, ili Savezu. Kad se svrgne predsjednik, svi njegovi crimeni isplivaju. Ti i ja smo jedini koji smo ispravno ocjenjivali Perine greške dok je bija na vlasti. Ostali su, ili sidili na (najmanje) dvije stolice, držali se poslovične hrvatske šutnje, ili, jednostavno, pustili da sve Sava odnese.
Zato je i posla Mati i Kreši, nakon ustoličenja, jedan jedini mail, pogađaš, u kojem smo nas dvoje bili ocrnjeni, na pravdi Boga velikoga, kao smutljivci i mutikaše. Primatelj ga je proslijedio meni, imam ga na HDD i u papirnatom obliku, nek se nađe. Toliko o obnašateljima te dužnosti.
Ima još, ali idem u DX hunting, čujemo se sutra u neku uru. U međuvremenu, možda i na kojem opsegu ?

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja