Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Wed Dec 28, 2016 12:52 pm

Na slijedećoj izbornoj skupštini HRS-a neće biti barem 10-15 sa ove skupštine, umiremo, polako, ali sigurno. Ono što bi njih trebalo handrit, da su razumni, jest činjenica da su nekoliko puta imali povijesnu šansu učiniti iskorak , u transformaciji HRS-a iznutra, ali nisu učinili ništa ! Nisu se čak ni potrudili ući u problematiku, da ne kažem da nisu poslali ni jedan jedini komentar ili prijedlog SVOG viđenja !

Pustili su se, nizvodno, pa gdje ih rijeka odnese, njima svejedno...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Dec 28, 2016 3:40 pm

Jednom kad se vidimo u 4 oka ću ti kazati svoje viđenje zašto je tomu tako. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Dec 29, 2016 9:38 am

Eno i Mark, kao član IO-a kaže da je slanje potvrde o pozivnoj oznaci RA koji je već ima notorna glupost ! Ja to godinama javno tvrdim... Koliko se moglo poslati paketića QSL-ki za te papire, kuverte i biljege... Radioamateri šumom, vodstvo drumom. I tako stalno...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 30, 2016 2:30 pm

Ne znamo ni da li je usvojen financijski plan na "elektronskom glasovanju" a već mora na rebalans...

Adame, ne pitaj stvari za koje, kao i ja, znadeš da će biti "poštelane" kako njima paše. Ako je glasovanje bilo do jučer, u 23:59, onda je danas, u 00:01 sati bio poznat rezultat. Insider nam veli da, citiram, "ima problema", znači, čitaj, rvaski, latinica, nepovoljan rezultat po predlagača !

A što mala ide put Estonije na "specijalizaciju", Bože moj, kak je došla, kak su je primili, tak se i ponaša. S vragom došlo, s vragom ošlo...
9a2jg

Postby 9a3z » Fri Dec 30, 2016 4:52 pm

U opisu posla administrativnog referenta nije odlazenje u inozemstvo i pisanje projekata. Ona dobiva placu ali ne za to. Drugim rijecima, to radno mjesto je suvisno.
Izvrsni odbor mora biti upoznat sa sistematizacijom posla administrativnog referenta.
Dugli su ruke za nesto sto se kosi s Pravilnikom o sistematizaciji.
9a3z

Postby 9a2jg » Fri Dec 30, 2016 6:15 pm

Imaš praf Vincek, samo, toliko toga oko te male je štela, da mi dođe da joj dam to konspirativno ime !

Ne krivim nju, ni oca joj, što su uprli da se ona tu zaposli, to je normalan očinski poriv i zadaća, ali što nas buljuk drugih neadertalaca drži (konstantno) za budale, to me smeta, i trebalo bi smetati svakog u HRS-u, neovisno o činjenici da li je zastupnik u skupštini, njegov zamjenik, ili običan član.

Svi znamo da nije njen posao, niti joj je zadaća, raditi projekte za kandidiranje programa za EU ; i budala zna da je to posao tajnice.

Na kraju ću vam nešto prišapnut, NEMA PROJEKATA IZ NAŠEG HOBIJA KOJI MOGU TAMO KONKURIRAT.
Ovo vam veli onaj koji je stručno osposobljen za to, još prije 17 godina, i koji se cijeloživotno školuje.

Pametnima, za ovu godinu, dosta.
9a2jg

Postby 9a3z » Fri Dec 30, 2016 7:08 pm

Ja sam 2013. bio na stručnom usavršavanju vani putem programa Comenius. Danas se to zove Erasmus. Istražit ću malo da vidim putem koje institucije se drugarica Štela natjecala, Ovo, "pozvana je" su popušili ovi u Izvršnom doboru. Nije pozvana po Duhu Svetom, nego se preko neke institucije javila.
U svakom slučaju, ona je administrativni referent, najniže mjesto u HZTK (osim čistača) i njezin posao nije da piše projekte. Plaću od državih novaca za to ne dobiva.
9a3z

Postby 9a2jg » Fri Dec 30, 2016 8:17 pm

Sve potpisujem što si napisao, samo, nisu članovi IO-a tako blesavi, vide i oni, ali svako "gradi" svoje pozicije, poslije će oni, ili neko od "njihovih" ići na Yotu u Veliku Britaniju, nagodinu na WRTC, sve o državnom trošku, štipajući ono malo crkavice što nam udijeliše.

A Estonija, zar nije Nikola tamo vodio dečke da im pojasni kako je Hamsphere prava stvar ? Zar nije bio tamo i drug Excel ? Što da drugarica Štela ne proširi svoje obzore ?

A što se tiče hijerarhije, ja sam kao dijete slušao na Radio Zagrebu Maricu Hrdalo, i sjećam se da je ona uvijek govorila da je ona najniža... Kako HRS nema "svoju" čistačicu, zna se ko je najniži, NHF.

A nisi primjetio, u radnim materijalima, da su unaprijed stavili da će pobjednike lokalnih ARG-ova slati po Europi ? Jer, okupe se 3 ili 4 kluba, to in je državno prvenstvo, 6 ili 7 bi već bile Mediteranske igre?

A nikome ne bode oči VEĆA predviđena sredstva za SRVKS nego za KV natjecanja ! Mreža za opasnost koja ne postoji, koja nikom ne treba, i kojoj bi život htio udahnuti neko koji se ne može drugačije promovirat !

A 53.000 kuna za ugovor sa OiV-a, gotova stvar, zato oni kriju rezultate glasovanja, ko zmija noge, jer im glasačko tijelo nije bilo sklono ?
Sve će oni to "popeglat" , zar nije predsjednik izborne komisije drug Mrkonjić ?
OZNA sve dozna.
9a2jg

Postby 9a3z » Fri Dec 30, 2016 9:05 pm

Nisam glasao pa ne znam kako ce to ubrojati.
9a3z

Postby 9a6r » Fri Dec 30, 2016 10:23 pm

Nešto je trulo u Savezu Hrvatskom Radioamaterskom. ;)
Toliko da već za oči štipa.Koje grlo :?: :lol:

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK